РУСИ ПРОМЕНИЛИ РАТНУ ТАКТИКУ: „КИНЖАЛИ“ и „ЦИРКОНИ“ туку по целој Украјини

RUSI PROMENILI RATNU TAKTIKU: „KINŽALI“ i „CIRKONI“ tuku po celoj Ukrajini

26 marta 2024

Ruska armija izvela je danas po prvi put masovne raketne napade, samo što za razliku od onih sa početka rata i od 9. oktobra 2022. kada je počela odmazda zbog napada na Kerčki most, napala i centar odlučivanja i to u širem centru Kijeva.

Napad na zgradu SBU na rođendan te službe koju Moskva zajedno sa vojnom službom bezebdnosti dovodi u vezu sa nedavnim terorističkim napadom ukazuje da je operacija „Omazda“ počela i da rat u Ukrajini ulazi u novu fazu rata koja je otvorenija i da Moskva zapravo polagano otpušta kočnicu što se tiče napada ciljeva.Dok su prvi cirkoni pogađali zgradu SBU, napadnut je i aerodrom Žuljani u oklini Kijeva gde su bile razmeštene PVO baterije raketnog sistema MIM-104 Patriot.

Ovaj napad zapravo ukazuje da sve teorije o tome kako je Patriot obarao Kinžale i strah i trepet za sve ruske rakete osim za H-22 pošto ta teorija još uvek nije razjašnjena.

Ruske snage bezbednosti su pojasnile da su pogođena dva sistema i da su u posadi bili plaćenici iz zemalja NATO-a. Za sada drugih podataka o napadu na Žuljani nema.

KOMENTARI2 komentara

  1. mister x says:

    ko je strha i trepet?koja budala vjeruje u to raketa sa brzinom od 1300m/s ne može oboriti raketu čija je brzina 3,400m/s!

  2. ISI(U)S says:

    samo rokati fašiste, a posebno Lavov i taj katički deo, to spaliti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *