РУСИ РАКСРИНКАЛИ БРИТАНСКУ ТЕОРИЈУ: Ево шта је нелогично на фотографијама осумњичених за тровање Скрипаљевих

RUSI RAKSRINKALI BRITANSKU TEORIJU: Evo šta je nelogično na fotografijama osumnjičenih za trovanje Skripaljevih

6 septembra 2018

BRITANCI kad lažu i manipulišu, čine to baš onako – britanski.

Međutim, ni to im ne pomaže da se izvuku iz živog blata više nego problematičnog „trovanja Skripalja“. štaviše, sve se više zapetljavajui i zaglibljuju.

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije upravo je ovetlila „rupu“ koju su kopali zvaničnoj Moskvi, a sami u nju upali.

Uspešno je dovela u pitanje verodostojnost fotografija  na kojima su dvojica mlađih muškaraca koje je London oglasio „saradnicima ruske vojne obaveštajne službe (GRU)“ koji su otrovali dvostrukog agenta Sergeja Skripalja i njegovu kćerku Juliju. I još ih nazvao Aleksandrom Petrovom i Ruslanom Boširovom.

Zaharova je ukazala da su „ruski agenti“ na različitim skrinšotovima snimaka nadzornih video-kamera snimljeni na IDENTIČNOJ POZADINI.

A još je i vreme nastanka snimaka U SEKUND IDENTIČNO!

Zaharova je povodom tih prosto fantastičnih i faktički nemogućih PODUDARNOSTI izjavila:

„Ili se radi o fotomontaži sa postavljanjem datuma i vremena preko snimaka ili su `saradnici GRU` naučili kako se može hodati istovremeno, ili su njihovi likovi uzeti sa dve različite fotografije. Radi se očito o trolingu koji bi da dosegne nivo boga“.

Zaharova je ukazala da su fotografije mogle nastati  prilikom ulaska „Petrova“ i „Boširova“ u Veliku Britaniju, a u tom slučaju su `osumnjičeni` morali imati britanske vize.

Da bi ih dobili – nastavila je Zaharova – britanske službe su o njima morale da prethodno obezbede „biometrijske i druge podatke“.

Dodala je da je ambasador Velike Britanije u Moskvi Bristou bio pozvan u MIP RF da bi predstavio te informacije, ali da je kategorično odbio da to učini.

Podsetivši da se u Londonu tvrdi da Britanija raspolaže svim podacima o letu kojim su `osumnjičeni` stigli u tu zemlju, postavila je pitanje:

„Ako je zaista tako, zašto nam te podatke već pola godine ne stavljaju na raspolaganje?“

Vrh ruske diplomatije ubrzo je objavio da će uskoro sa „slučajem Skripalj“ – istovremeno u Njujorku i Hagu – upoznati svetsku javnost.

„Koliko god da je moćan – Putin ipak nije Bog!“

NA gornjem snimku nekim hodnikom ide „Aleksandar Petrov“, a na drugom – „Ruslan Boširov“, ali je vreme (sa desne strane) apsolutno identično.

Tim povodom je poznati ruski univerzitetski profesor – kardiolog Armen Astvacatrjan primetio:

„Jasno je da je putin moćan, ali je takva podudarnost previše čak i za njega. On ipak nije Bog!“

 

KOMENTARI7 komentara

 1. Zaharije Serak says:

  Rusija/Putin/stoji iza incidenta I ti je barem jasno,onome ko zeli da bude.Vrlo brzo,a vec je poceo mit Putin ce da razocara mnoge u Srbiji.Vec mu je popularnost osjetno pala u Rusiji

  • Filip says:

   Sigurno ko vrbov klin. Jedino sigurno je da su na Zapadu fašisti, a na istoku antifašisti.

  • Velika Metla says:

   Balijaneru,de si ti nama bio? Na dodatnom kursu za grtalicu,a? Hahahahahaha..............,ggovedo jedno ! Glup si za DESETKU! Krepaćete pre nego Rusiji bude bilo šta loše! Lipšite skotino od skotine! Gotovi ste lopurdo klintonska!

 2. Velika Metla says:

  Putin treba da napravi slobodnom svetu uslugu na kojoj će mu biti zahvalni,a to je da potopi pirgavo ostrvo zla! Ne postoji na celomk svetu lošije stoke u ljudskom obliku od pirgavog nekrofilskog nakota,na čelu s vešticom,koju zovu kraljica!

 3. slobo says:

  Zaharije kako si ti glup covjek.Pa ti si jedna obicna bukva .Imas li mozga imalo .govedo jedno .Svakom je jasno samo tebi nije ,a kako ce I biti kad imas pileci mozak.

  • Velika Metla says:

   Slobo,ima on mozga,ali ne sme da ga koristi,jer je dobio od nacista Klintonovih pasoš naci-amerike,uz jedan jedini uslov a to je lajanje na svaki prefiks SRB i RUS ! A plus svega je pokvaren kao pirgave skotine zvane englezi!

 4. Zoran says:

  Koliko su Britanci propali u manipulaciji vestima... Strasno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *