РУСИ РАЗОТКРИЛИ ХАОС У ЦРНОЈ ГОРИ: Ево који СТРАНАЦ је био у Подгорици пре заседања парламента!

RUSI RAZOTKRILI HAOS U CRNOJ GORI: Evo koji STRANAC je bio u Podgorici pre zasedanja parlamenta!

28 decembra 2019

Parlament Crne Gore, pod patronatom Duška Markovića i Mila Đukanovića, izglasao je noćas sporni Zakon o slobodi veroispovesti, te time sve srpske svetinje, kojih u ovoj državi ima oko 700, pripisuju Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi.

Narod Crne Gore se pobunio protiv autokratskog režima, te su se sinoć okupili i blokirali glavne puteve, kako bi time jasno poslali poruku da se ne slažu sa odlukom plaćeničke vlasti.



Koliko je skandalozna odluka govori i to da i ruski mediji bruje o usvajanju pomenutog zakona.

Ruski Sputnjik piše o jučerašnjim dešavanjima, napominjući da je crnogorska policija uhapsila nekoliko pripadnika Demokratskog fronta nakon sukoba u parlamentu zbog kontroverznog zakona o veri.

U narednom tekstu, nakon izglasavanja, Sputnjik internešnal podseća da isti izaziva negodovanje javnosti i podseća da je Crna Gora godinama, kao Crnogorska eparhija i primorje, bila deo Srpske pravoslavne crkve.

Ria novosti pišu o brutalnom prebijanju vernika tokom protesta protiv zakona o veri, te podseća da su građani protestovali na severu zemlje i blokirali puteve.

Ruska agencija Tass ukazuje na činjenicu da je bivši američki senator Sem Brounbek koji je „veoma aktivan“ u produbljivanju crkvenog raskola u Ukrajini posetio Crnu Goru pre usvajanja predloga zakona o veri.

Podsećamo, parlament Crne Gore usvojio je Zakon o slobodi veroispovesti kojim se legalizuje otimanje imovine SPC u ovoj zemlji.

Za Zakon je glasalo 45 poslanik DPS-a, SD-a, Liberalne partije, Bošnjačke stranke, Hrvatske građanske inicijative i Force, kao i poslanici SDP-a.

Poslanici su pozdravili aplauzom usvajanje Zakona. Poslanici vladajuće koalicije i SDP-a odbili su jednoglasno 103 amandman DF-a na Predlog zakona.

Zakon je usvojen u odsustvu poslanika Demokratskog fronta koji su privedeni i Posebnog kluba poslanika koji je ranije danas napustio sednicu.

KOMENTARI



46 komentara

 1. Kulak says:

  Diktator Milo i njegovih 2000 policajaca opet se pokazao jačim od svih Srba u Crnoj Gori.Strašno.

  • Portopranco says:

   Nisu napisali kako se zove taj "bivši američki senator".Ko to piše ovakve tekstove? Izgleda da Sputnjik ima velikih problema sa novinarskim kadrom.Moraju hitno zaposliti novu,kvalitetniju radnu snagu.

  • ralence says:

   Sve ovo smo već jedanput videli u okruženju. Crna Gora kao država nestaje i postaje deo Velike Albanije i deo Hrvatske sa Kotorskim zalivom koga NATO priželjkuje za svoju mornaričku bazu. Zapad uvek traži lokalne budale da se bore za njihove ideje. Fanatični Milogorci sa komunističkim korenima spremni su ponovo da prave” Pasija groblja “po Crnoj Gori za neke nove Gazde i AntiSrbske ideologije.

 2. Rafmanjinov says:

  Pa kako se zove?

  • Slobodanka says:

   "Glavni benefit koji SAD mogu da dobiju od usvajanja tzv. Zakona o slobodi vjeroispovjesti u Crnoj Gori je obezbjeđivanje formalnog povoda budućoj vladi tzv. Kosova, da pozivajući se na crnogorsku praksu usvoji sličan zakon i tako konfiskuje Dečane, Devič, Gračanicu, Patrijaršiju Pećku, Bogorodicu Ljevišku i druge srpske srednjovjekovne manastire na teritoriji KiM. S obzirom da se u Srbiji na proljeće spremaju parlamentarni izbori, taj kosovski zakon možda baš dođe na dnevni red tokom predizborne kampanje u Srbiji, pa se baš zato toliko žuri sa usvajanjem spornog zakona u Crnoj Gori." > Ovo pretpostavlja autor dole navedenog teksta.

   • Vladimir Monomah says:

    Baš tako, za par dana šiptarski zločinci,će takođe "ozakoniti" pljačku i otimačinu srbskih svetinja kapitalna dela srbske kulturno istorijske baštine, za 6mjeseci do godinu dana tražiće da se svi srbski kapitalni objekti u Uneskou upišu kao ilirski a izbrišu kao Srbski... Srbijo nastavi spokojno da gledaš farmu...

    • Vladimir Monomah says:

     P.s. bas me interesuje kako bi komsije(RK) reagovali da im se na primjer dogodi ovo? Da li bi njihov vrh ustao u odbranu? Da li bi narod ustao? Nije li nedavno (tacnije jos se ni mastilo nije osusilo) Ibn od bugojna zajedno s ostatkom vjernih mu usvojio i objavio dokument-platformu o odbrani nacionalnih interesa Srbije, takođe Srba van matice??? Gdje ste zlobci sad? Što se ne javite sa skupštinske govornice u prestonici, tamo ste barem sigurni od milovih pendreka??? Gospodine potpredsjedniče gdje ste u Skupštini Srbiji da dignete svoj glas protiv nestajanja jedinog konstitutivnog naroda u CG??? I zasto o tome pricate u Jagodini? Jel to zbog glasača pocela predizborna kampanja? Srbi nastavite s farmom, vas spokoj nista ne moze poljuljati

  • Slobodanka says:

   Medjutim meni se to čini nerealno, jer prisvajanje srpskih svetinja na Kosovu ne dozvoljava ni Rezolucija 1244, i onda neće biti Sporazuma izmedju Prištine i Beograda, a koji Amerika željno očekuje.

   • Slobodanka says:

    Mada naše kulturno istorijsko blago na KIM u Rezoluciji 1244 i u pratećim aneksima direktno se ne pominje kao objekt zaštite. Dakle tehnički gledano ima prostora da Kosovari (presvučeni Šiptari) posegnu i za njim. Njima bi to odgovaralo, a samo zbog ostvarivanja potpune nezavisnosti.

  • milos says:

   Ako umes da citas . Procitaj

 3. Slobodanka says:

  Šta je u Crnoj Gori tražio Sem Braunbek? Tokom svoje duge političke karijere Milo Đukanović je definitivno pokazao da mu ništa nije sveto, da olako mijenja stranu, ideologiju, pa čak i nacionalni identitet. Ipak momenat usvajanja zakona itekako čudi. Do parlamentarnih izbora ostalo je najviše 10 mjeseci, a sporni zakon ne samo da vladajućoj stranci ne može donijeti nijedan novi glas, već može ozbiljno ugroziti njihov ionako upitan rejting. Stoga, zaista predstavlja misteriju zbog čega se političkom pragmatičaru Đukanoviću toliko žuri sa usvajanjem ovog zakona? Da nije možda riječ o jakom spoljnjem pritisku? Prije ravno mjesec dana Crnu Goru posjetila je možda i ključna figura, kadra da sa strane pritisne crnogorsku vlast po vjerskim pitanjima. Riječ je o Semu Braunbeku, bivšem senatoru i guverneru države Kanzas, a od 1. februara 2018. godine ambasadoru za međunarodne vjerske slobode SAD. Upravo nakon Braunbekove posjete, sporni zakon dolazi na dnevni red, prolazi sve parlamentarne odbore i sjutra čeka konačno usvajanje. Vrijedi podsjetiti da je o ovom zakonu prvi put javna rasprava otvorena još 2015-e, a da se ove godine u junu mjesecu, u poslednjem momentu naprasno odustalo od najavljenog uvođenja zakona u parlamentarnu proceduru. Indikativno je da tzv. Zakon o slobodi vjeroispovjesti dolazi na dnevni red Skupštine Crne Gore neposredno nakon posjete visokog američkog zvaničnika.... Iz teksta od 27.12.2019. "Crna Gora: Konačan obračun sa SPC, ili američka režija usmjerena ka Kosovu"

  • Jedna religija says:

   Sinko, jedna vlada... U smrtnoj borbi sveta svako je izabrao stranu. Isteraće vernuje a useliti sataniste u crkvu. Evo lopata razvejava žito i plevu, nedajmo se ljudi, a po neljude će već njihov firer doći.

 4. Miraš says:

  U sledećoj 2020 godini biće održani izbori i u Crnoj Gori. Na prošlim izborima Milo je pobedio zahvaljujući aferi "Montirani državni udar" na dan izbora. Time je stvorio atmosferu da se na izborima spašava Crna Gora. Da li Milo opet podgreva stari oprobani scenario sa stvaranjem velike homogenizacije u narodu na bazi straha, a sa ciljem da on Milo džukela opet pobedi na izborima? Ali mere koje će preuzimati protiv SPC tek će izazvati tenzije, još veće nego 2016 godine. Dakle do izbora on može i da hapsi i da proteruje narod, a takvim nasilnim smanjivanjem glasača političkih protivnika on bi veštački povećao bazu koja za njega inače tradicionalno glasa.

 5. Dražen Jovan Petrović says:

  Srbi u Crnoj Gori su zadnja šaka jada.Diktator Milo sve što zamisli sprovodi bez problema u delo,a protesti Srba ne ostavljaju nikakve posledice na njegovu diktatutu.

  • Nina says:

   Ne treba na takav način da kritikuješ Srbe u Crnoj Gori niti da ih podstičeš da budu reimo žešći. Oni žive u uslovima prevarantske i podle diktature, i zato veoma pažljivo treba da odmere svoje poteze. Zbog NATO-a ih sada gnjave i istovremeno zbog straha da li će Milo i svita opstati na sledećim izborima. Niko od nas nije ni maštao o tome da silni NATO treba da dobije šut-kartu baš u malenoj državi Crnoj Gori. Sada je mudrije sačuvati narod koji tamo živi, a NATO će propasti sam po sebi.

   • Ksko će propasti says:

    Kad prerasta u svetskog policajca koji mora da ratuje protiv IH i Njegove nebeske vojske.

 6. Miraš says:

  Milo je jedva pobedio prošli put, a sad mu treba novi haos u narodu da bi ponovo bio od naroda branjen pa pobednik na izborima. Igra na ovu kartu: Vadite jedni drugima oči, baš me briga, važno je samo jedno > da mi ponovo date vlast. Šta on opljačkanom narodu može da ponudi, a iz već dobro opljačkane države? Taman posla da im pre izbora da bolje plate, veću zaposlenost, veće penzije, dečje dodatke za decu itd., jer onda smanjila bi se gomila sa koje on uzima. Sirotinji jedino može da ponudi nacionalne igre sa što većim tenzijama. Americi je potrebno da u Crnoj Gori opet pobedi struja koja je za NATO članstvo. Zamislite da na izborima u Crnoj Gori pobedi politička struja koja je protiv ulaska Crne Gore u NATO. Zamislite tu bruku da najmanja članica NATO alijanse podnese zahtev za izlazak iz te vojne alijanse. Amerikanci veoma dobro znaju da su Crnu Goru uveli u NATO na prevaru uz pomoć Milovih poslanika, a bez referenduma gradjana. Inače samo jedan način izlaska postoji > da neka članica podnese zahtev za napuštanje alijanse, a ne obratno da Vašington ili Brisel izbacuju neposlušne ili nepoželjne članice.

  • Mile says:

   Miraše to ima smisla. Da se podsetimo ovog teksta: AMERIČKI SENATOR U PODGORICI: Porazite protivnike NATO! - 06. septembar 2019. Poruka Lindzija Grejema povodom parlamentarnih izbora u Crnoj Gori iduće godine: Snage koje podrivaju napredak Crne Gore ka demokratiji i u NATO radile i protiv SAD. POBEDITI protivnike NATO - poruka je koju je Crnogorcima uputio američki senator Lindzi Grejem u Podgorici, uoči parlamentarnih izbora koji će se održati dogodine. - Biće to veliki test za Crnu Goru i ukoliko budu dobri to će biti signal za SAD i Evropsku uniju da je Crna Gora dobra i čvrsto uspostavljena demokratija. Snage koje žele da podrivaju napredak Crne Gore ka demokratiji i u NATO radile su i protiv SAD. I važno je da ih ovde porazimo, ne samo zbog budućnosti Crne Gore već i budućnosti celog regiona. Crna Gora je sama donela odluku da bude nezavisna i da uđe u NATO, i SAD ih u tome podržavaju - kazao je Grejem. Senator je "podvukao" da će ceo svet gledati u Crnu Goru tokom izbora 2020. godine.-...

 7. Pera says:

  cionisticka cija !

 8. Za Srbiju says:

  Nismo mi (mislim na sve Srbe) ni slovo N od naroda, kakav je bio pre 100 godina.

 9. Slobodanka says:

  Nisu bili ni pametni ni dobronamerni ni poslanici Dveri u Skupštini Srbije Boško Obradović i Ivan Kostić kad su izrazili nezadovoljstvo što srpske vlasti nisu reagovale na usvajanje Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori. Što njih dvojica nisu dali konstruktivan i mudar predlog kako da se reaguje. Pitaju se "Zašto Srbija ćuti?" A šta da kaže? Srbija nije i ne treba da bude država tutor ni Crnoj Gori, niti bilo kojoj drugoj državi u okruženju. Sve su nezavisne pa u skladu sa tim nek samo o sebi vode računa. Ipak nisu nezavisne jer prema Srbiji često se ponašaju u najmanju ruku kao pasivno zavisni pacijenti, a koji zbog prirode svoje bolesti često stvaraju provokacije. Neka se leče i neka odrastaju kao samostalne države. EVO MOG PREDLOGA: Ako se ovako nastavi za početak treba uvesti privremenu zabranu da gradjani Srbije putuju u inostranstvo, konkretno u Crnu Goru, a samo na osnovu lične karte prvenstveno zbog rizika za naše gradjane u potencijalno nestabilnoj državi. Pored toga još uvesti meru za somaća lica koja putuju u Crnu Goru na osnovu pasoša da polože kratkoročni depozit od naprimer 500 EUR po osobi na 6 meseci, a kao obezbedjenje za naše troškova u slučaju potrebe njihovog spašavanja iz bezbednosno nestabilne države. Pa neka Milo Džukela proračuna koliko će zaraditi na paroli o "pretećem srpskom nacionalizmu", a od turističkih poseta iz Srbije, i koliko će ga koštati ludiranje kako je za Crnu Goru pretnja postojanja SPC, a ona tamo postoji već koliko vekova. Ne mogu da nam prigovore da smo direktno prema Crnoj Gori primenili nekakve mere, jer obadve mere odnosile bi se samo na naše gradjane.

 10. Slobodanka says:

  Koliko naših gradjana leži u crnogorskim zatvorima već 3 godine zbog afere državni udar, a to sudjenje još nije završeno. Sledećeg leta Milo će nas hapsiti na stotine kao lažne turiste, a kobojagi diverzante samo da bi on pobedio na izborima. Ko je lud da trune u nekoj crnogorskoj prdekani 3 godine života, a samo zbog Milove izborne pobede?

  • Predrag says:

   evp još jednog dokaza da su srbi izdajnici gori i od šiptara,balija i uataša. zato bi izgleda prvo trebalo da se pogledano među sobom i ako ništa barem da sve izdajnike koji slušaju amerikance,nemce,engleze blera soroša.,stavimo na stub srama. evo sada je udateno i na crkvu isto će se desiti i u Srbiji a naša crkva praktično ćuti, neka naš patrijarh odma obavesti narod ko su izdajnici tako da narod zna šta ga čeka. neka pozove narod na ulice i u crkve i neka javno prozove sve besčasne i nečastive,nastrane.

   • Slobodanka says:

    Milo Djukanović je sam izjavljivao da je srpskog porekla, Miraš Dedeić (Crnogorska Pravoslavna Crkva) je Srbin. To su otpadnici od nas Srba, a navalili su gore nego mutav na telefon da se lažno predstavljaju kao Crnogorci. Sve zbog vlasti i privilegija koje im one donose. Kakve su naše tradicionalne mere za otpadnike? Najpre prezir i ignorisanje. Tako da Vučko "najpametniji" onaj njegov mali-šengen pod hitno da zaustavi. Ako to ne uradi i njega ćemo staviti na spisak za potpuni prezir. Više neće moći da izvodi "najpametnije" kompromisne akrobacije.

    • persida says:

     Ja, ti ce mu zabranis.

     • Slobodanka says:

      E, upravo mu je nešto slično rekao njegov bliži saradnik Vulin. Pa sada neka najpametniji vidi šta će i kako će. "Vulin: Treba nam set mera koje će pogađati direktno Đukanovića i nosioce njegovog režima" tekst od 27.12.2019. ... Na izborima od 16.12.2016. za Milov DPS (Demokratska partija socijalista) glasalo je 158.490 glasača što je 31,36 % od svih izašlih na glasanje. Tu njegovu glasačku bazu treba dobro da pogodimo sa našim merama, pa kad budu manje parni i više gladni da vidimo kolika će biti njihova ljubav prema caru Milu na sledećim izborima. Nema druge nego privremeno ukinuti turističku posetu iz Srbije i primeniti još neke privremene mere dok god je na snazi Zakon o slobodi veroisoovesti i dok god je Milo na vlasti. Naravoučenije: Od ljubavi se ne živi.

   • Irinej radi za njih says:

    Mali šengwn je bio paravan a budale, kako da podele 11t, a isplate robu iz našeg budžeta.

  • Nina says:

   Milov ulog u ovoj igri je mnogo veći, silni novac, i sve drugo što je opljačkao, vlast, brani i svoju porodicu koja je u istom kriminalu. Brani sve svoje, i na kraju svoj goli život! On je ipak značajno ugroženiji, nego narod na koji vrši napade. Treba biti veoma oprezan jer on je spreman na najgore postupke, a samo da ne izgubi vlast. Pravoslavna vera na koju kidišu, ona nije u kamenim zidovima pravoslavnih crkava, nego u dušama ljudi. Dok god su živi i zdravi oni svoju veru imaju. Iz opreza skloniti na sigurnije mesto najvrednije crkvene relikvije, a crkve držati dobro zaključane malte ne kao da ne postoje. Neka se sete gde su se nekad ljudi radi vere okupljali kad nije bilo izgrađenih crkava. Baš će lepo uticati na turističku sezonu i na celokupan imidž države Montenegro da su crkve zaključane i zatvorene.

 11. Milan says:

  Išli su i Rusi baš masovno u turističke posete Crnoj Gori. I šta su zaradili od takve braće? Crnogorske antiruske sankcije! Rusi su značajno bolje prošli sa masovnim turističkim posetama državi Turskoj, nego sa takvim posetama u Crnoj Gori. Iz toga jasno je da ni Srbija ne može da izleči crnogorske komplekse. Za promenu sada ih treba što više ignorisati, a prvenstveno zbog sopstvenog mira. Pamet u glavu. Kad idemo u Crnu Goru niko od nas sa sobom ne nosi ni Nemanjiće ni SPC, nego prvenstveno svoj novac. Trošimo svoj novac namenjn za odmor na moru u nekim drugim zemljama. Naprimer u Grčkoj od nas domaćini ne prave majmune-idiote, nego nas poštuju kao goste. Obidjimo naše svetinje u Solunu i na Krfu.

 12. milorad2 says:

  mila su jurili i rusi i amerikanci da ga roknu.ruse je zavrnuo za sline pare a amerikanci su procenili da ne mogu da se oslone na njega i hteli su da dovedu "sveže izdajničke snage 2 umesto mila sa 2 tone putera na glavi.Kada je shvatio koliko je sati milo je potpuno legao na anmeričku rudu u nadi da će spasiti glavu i ovja napada na SPC je deo NATO strategije za unoštavanje srpske vre i crkve jer su procenili da im je to najveći bedem koji treba srušiti ako misle nas srbe nekako "dobrovoljno" da uteraju u NATO tor.Ta operacija je počela još pre DEVET god. i sada se u cg.vrši završni napaa proteerivanja SPC pod komandom potpuno poslušne i na sve spremne milo mafije.Ovo betz pucnjave sigurno neće proći u CG a ni 5000 policajaca da ima to ga neće spasiti.Sada je sbima jasno da je izdao SVE u CG što uopšte nosi i znači ime CRNA GORA.Sada je sigurno ugasio sve je samo pitanje vremena ali mislim da on novu 2021 neće slaviti.

  • persida says:

   Podmetati bobme svuda okolo. Pucati iz svih uglova i budzaka, Milovim dupeliscima ne dati da oka sklope. Sabotaze, iznenadni udari, gerilski napadi. Ne dati im da predahnu. Sve do propasti drzave, IONAKO LAZNE.

 13. petrovgrad says:

  Svaki potez koji preduzme Boško Obradović, prvo dobija instrukcijama Američke ambasade. On to ne radi iz patriotskih namera, već povlači štetne poteze radi otežavanja pozicije Srbije. Šta treba da uradi Skupština Srbije, da preduzme odgovornost za haos u Crnoj Gori. Ne treba preduzimati štetne poteze. Treba mudro odreagovati, sada gori Milu u Podgorici, neka sam gasi požar.

  • persida says:

   A otkuda ti znas da dobij uputstva iz americke ambasade. Iznesi dokaze, ili zavezi.

  • persida says:

   Srbija treba da se zalaze za prava Srba u svim zemljama sveta, kako to rade druge drzave. Ali, ti ne znas nista o tome, a hoces da komentarises. Takvi tikvani poput tebe i drze Vucica na vlasti.

 14. persida says:

  Vazno je da Rusi pomazu generalu Haftaru. Ko sisa Srbe kad se oni sami sisaju. Koriste nularicu zvanu rusofilija.

 15. Karital says:

  Raspadom SSS-R i Jugoslavije, pravoslavlje ulazi u veliku krizu, iz razloga što ne postoji centralna vlast kao kod katolika.Sve je vama srbima išlo na ruku zadnjih 100 godina sada se okrenulo protiv vas, kao da se kotač povijesti okreće u suprotnom smjeru.Taj proces raspadanja srpstva događa se i na polju crkve čemu i sad svjedočimo.Beograd na te povijesne procese nije kadar odgovoriti i nemiri se približavaju njemu.Uskoro će biti priznata i HPC, samo tad neće imati tko da protestira kao u CG..

  • Rafmanjinov says:

   Hahaha,vidi ovako SPC postoji i postojala je vec 800 godina,prezivela je razne drzave,i zivece do drugog Hristovog dolaska,Pravoslavlje nema taj problem jao rimo-katolici,koliko vi vernog naroda imate u Evropi koji redovno odlaze u Crkvu koji se vencavaju u Crkvu i krste decu,evo ti jedan primer koji je napravila Svedska od 3000 parova koji imaju decu samo 3 para krsti decu,koliko je svake godine izlazaka iz Rimo-katilicke Crkve,mladjim generacijama u Evropi je blizi Budizam i meditacija od Rimo-katolicke Crkve. Sto se tice Hrvatske cemu se ti radujes,pa covece Boziji znas li koliko ima stanovnika Hrvatska sad,2,2 miliona stanovnika,vi cete praviti hpc pa pravite samo ta Crkva nema veze sa Pravoslavljem,jer Pravoslavni Patrijarsi je nece priznati,to moze da bude katolicka,ili neka druga,ona moze da nosi taj naziv ali da ima neko znacenje ne moze ga imati,na ovim prostorima je samo jedna jedina Autokefalna Crkva to je Srpska Pravoslavna Crkva! Zato nemas ce cemu radovati,bolje se posveti vasoj nesreci,i vasem nestanku! Ne zaboravi da su Srbi uvek bili i sad su i zauvek ce biti najmnogobrojniji narod na prostorima bivse Yu!!!!

  • Dakle says:

   I ti si se ofirao, ustaješ da ratuješ protiv Boga i Hrista Mesije, kako vas uči satanistička crkva vekovima. Kaine, Kaine gde ti je brat? Samo da znaš nesrećo jedna vreme milosti je iscurilo. Poznajem te da ljubavi nemaš.

  • Velika Metla says:

   Koritaš,tebi,vama,kao pokatoličenom smeću odgovara da ima što više pokatoličenih,jer vi to tada prihvatate kao potvrdu ispravnosti vašeg pokatoličenja! I što više bude bilo,silom uglavnom,pokatoličenih to će vam "alter ego"sve više rasti! Od tebe kao pripadnika unijata,i otpadnika od srbskog naroda,i vere srbske,ja i ne očekujem drugačiji komentar do ovakav kakav si i nažvrljao ovde!Vi pokatoličeni da ste išta vredeli i danas biste bili Srbi! Nego ste zbog golog kukavičluka promenili veru i narod! To ste vi.

 16. Velika Metla says:

  Znači vi gospodo Rusi nećete da se mešate u unutrašnje stvari ostalih država,a narod traži da se umešate (jesu li vam tajne službe toliko neinVormisane da ne znate da narod nije uz Mila),da bi se red i poredak zveo,a naci-amerikanci se mešaju da bi se haos napravio? Ne,ja vas ne razumem,niti ću vas razumeti!

  • dinki says:

   Pozdrav za sve Srbe sa prostora bivše Jugoslavije sa molbom a da ne budem dosadan i da se ponavljam ali iskreno zahtijevam od vas da ne dolazite na more i ja i moja porodica zavisimo od turističke sezone kao i mnoge druge ali shvatite već jednom da vašim novcem održavate Đukaja na vlasti,možemo ga mi skinuti uz krvoproliće ali time pravimo uslugu balijama i ustašama,većina njih iz DPSa i njegovih glasača imaju firme i ostvaruju prihode u Srbiji,školuju djecu na vašim fakultetima a sve to uz vašu veliku pomoć,taj novac koristi za kupovinu glasova i za sve ostale aktivnosti u cilju daljeg pokušaja da stvori crnogorsku(montenegrinsku) naciju,vašim bojkotom ljetovanja,crnogorskih firmi i njihovih trabanata natjeraćete njegovo stado protiv njega bojkotujte sve one crnogorce koji su ubijeđeni da nijesu Srbi ako tako ne postupite prema njima nemate razloga nas prozivate što izbjegavamo krvoproliće dok god možemo,nije samo problem Milaj nego jedan dio našeg pravoslavnog naroda koji u svojoj glavi još nemože da shvati da se ne može nositi na jednoj nozi srpska a na drugoj nozi crnogorska cipela jer je krajnji cilj zatiranje vaskolikog srpstva a što se tiče ostalog crnogorskog naroda vjerujte da vas mrze ništa manje nego ustaše njima povratka u srpstvo više nikad nema njihov mentalitet je indentičan šiptarskom.Nama ne treba ničija pomoć da se riješimo Đukaja jer ne možemo tražiti od vas da rizikujete osudu EU i svojih problema imate preko glave najveća pomoć je bojkot koji sam vam naveo učinite makar toliko samo tako malu stvar jeli to prevelika žrtva od vas a za krvoproliće koji mnogi prizivaju ima vremena to je poslednja opcija.A što se tiče Rusa njih je namagarčio Milov kum pok Momir Bulatović sa svojim komunistima jer su jedni te isti i naveli su ih da ulože novac u Crnu Goru sva prodaja nekretnina je išla preko firmi Milove rodbine kada im je Putin zauzvrat zatražio pomorsku bazu za snadbijevanje u Baru oni su to odbili i Putin je zabranio ruska ulaganja u Crnoj Gori ali je bilo kasno napunili su im kasice prasice i za čukununučad,zato braćo Srbi samo mali vaš gest je dovoljan da ova bagra padne jer se čovjek ne sapliće o planinu nego na kamičak.

  • persida says:

   Nemoguce je razumeti rusko licemerje, ali se moze razumeti da su Rusi Balkan odavno prepustili Amerikancima. To nije zona njihovog interesa, oni tu malo saplicu Amere i to je sve. Od nekog koskanja ili sukoba, nema nista.

 17. Jovan says:

  Nebojte se braco,sledimo Vas,Putin nije Jelcin,okrsaj je blizu.ISUSE HRISTE,ponosno stojimo pred antihriscanima,Amfilohije casni braniku nas uz Tebe smo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *