РУСИ РАЗОТКРИЛИ ПАКЛЕНИ ПЛАН: Америка и Холандија припремају напад на Венецуелу!

RUSI RAZOTKRILI PAKLENI PLAN: Amerika i Holandija pripremaju napad na Venecuelu!

28 marta 2019

SAD su dobile „blanko kartu“ od Holandije da koriste njeno kolonijalno ostrvo Kurasao kao početnu tačku za agresivnu intervenciju u Venecueli, saopštila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

– Registrovali smo sporazum Holandije i SAD o korišćenju infrastrukture na ostrvu Kurasao za dostavljanje humanitarnih zaliha u Venecuelu. Na prvi pogled, ovaj sporazum pruža pristup američkim zvaničnicima infrastrukturi na Kurasau za pružanje humaniratne pomoći, ali, ispostavilo se da dogovor ne isključuje mogućnost korišćenja i drugih načina dostavljanja pomoći pored civilne. Kojih tačno? Jasno je da se radi o vojnoj – rekla je Zaharova, prenosi TAS S.Ona je istakla da je u trenutnom kontekstu jasno da je Holandija odobrila Amerikancima da Kurasao koriste kao početnu tačku za agresivnu intervenciju u Venecueli, pod okriljem humanitarne pomoći.

– Nadamo se da vlasti Kurasaa neće dozvoliti da se teritorija ostrva koristi za početak još jedne zapadnjačke avanture koja preti da destabilizuje situaciju u regionu – rekla je Zaharova.

(Sputnjik)

KOMENTARI6 komentara

 1. samostalan says:

  Pravim proslavu kad cujem da je Holandija unistna.

 2. Gvajakil Siti says:

  Pa izravnajte ima malo teren, možda će lakše da sleću!

 3. Đorđe says:

  Odma treba neutralisati gvida,šta im rade tajne službe. Jednostavno nesto,otputovao u inostranstvo, stao na koru banane. Onda će se ostali uplašiti. Bolje jedan da strada nego hiljde u građanskom ratu.

 4. Budi Bog s nama says:

  Njihovi avioni mogu biti inicijalna kapisla za Ruse, kao što bi nestanak Gvida mogao da bude isto to za ameriku. Neka njima Gvido u Venecueli, smaknuće ga oni sami, a njihove aviončiće će smaknuti Rusi. Kaa ljin, kakaljin, kakaljin kamaja.

 5. samostalan says:

  Gnjida treba po kratkom postupku, Maduro previse okleva, metak u celo za pocetak.

  • Roy says:

   Maduro okleva zato sto je i on njihov igrac. Svi su oni clanovi iste ekipe. Jedni glume lose momke, a drugi dobre, a narod ko stoka srlja i gine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *