РУСИ РАЗОТКРИЛИ ПАКЛЕНИ ПЛАН ЗАПАДА: Припремају велики ракетни напад…

RUSI RAZOTKRILI PAKLENI PLAN ZAPADA: Pripremaju veliki raketni napad…

4 decembra 2018

Proteklog dana zabeleženo je 18 prekršaja primirja na području 11 naselja Donjecke Narodne Republike. U pravcu Gorlovka, 58. motorizovana pešadijska brigada napala je selo Šahtarova. U smeru Donjecka bombardovani sa minobacačima kalibra 120 mm, oružjem BMP, bacačima granata i lakim naoružanjem velikog kalibra, delovi naselja: Dokučajevsk, Spartak, Jasinovataja, Staromihailivka, Aleksandrovka, Elenovka…Prekršaj primirja zabeležen je i u području Mariupolja. Ima i štete i žrtava, rekao je na današnjem brifingu Eduard Basurin, zamenik komandanta operativne komande DNR i upozorio:

– Dobili smo pouzdane podatke o obuci zapadnih „zaštitnika“ koji zajedno sa ukrajinskim komandantom planiraju nekoliko opcija za ofanzivu. Prvu pripremaju britanski stručnjaci u smeru Gorlovke. Razlog za ovu ofanzivu, kao što smo i ranije upozoravali, biće hemijski napad na teritorije pod kontrolom naoružanih grupa u Ukrajini, a planirano je i izazivanje velikog broja žrtava među civilnim stanovništvom.

Ova prilika će se odmah iskoristiti kao izgovor za veliki raketni napad. Osim što će artiljerija i avijacija napasti skladišta oružja koja su uspostavljena sporazumom u Minsku, atakovaće i na civilnu infrastrukturu u cilju poremećaja snabdevanja i stvaranja panike među stanovništvom, zaključio je Basurin.

Inače, Bi-Bi-Si na ruskom piše da je u Ukrajinu „nekoliko grupa pripadnika tajne britanske 77 brigade“ koji su obučeni za „realizaciju vojnih zadataka preko interneta, psihološki uticaj i informacione operacije“.

(Pravda)

KOMENTARI10 komentara

 1. Budi Bog s nama says:

  OK, evo ja samo da iskopiram moj komentar od juče jer tek sada se uveliko nazire ostvarenje mog predivđanja, a to je da: "Neće oni ratovati zbog Ukrajine, oni to rade zbog sebe i svog interesa a Porošenka su navukli na tu opciju. NATO hoće da napadne jer je NATO buduće topovsko meso za Ruse, a onda će i "nevidljivi" iz amerike, nisu zapravo svesni da čačkaju mečku, sve dok ne iščačkaju. A uskoro će početi i protesti od naroda Ukrajine protiv svoje vlasti, pokušaće da smene i uklone Porošenka. E, a tada će iscenirati amerika hemijski napad i proglasiće Putina za diktatora, pa će da vode iscrpljujući rat koji će loše da utiče na sav ovaj svet. Kada prebace fokus na Ukrajinu, zajedno sa Izraelom će krenuti u konačnu ofanzivu na Asada. A Porošenkova Ukrajina će uskoro izgledati ko i Sirija, biće naravno u ruševinama a biće i izbeglica u NATO zemlju - Nemačku. Zatim će usput preseći trgovačke puteve Kine, pa će i Kina da odreši svog zmaja."

  • Kulak says:

   Prvi zadatak je osloboditi trenutno okupirani Mariupolj i Donbas spojiti sa Krimom.Iza toga waltzman može lajati na mesec.

 2. sergej says:

  Pobijte Engleze i kraj priče!

 3. Deda Micko says:

  U slucaju napada na nju, Rusija mora da sravni Ukrajinu, kako bi Zapadnjaci mogli malo da vide sta ih ceka. Ako se ponovo budu bakocili, odmah sravniti sa zemljom Berlin i druge nemacke gradove. Sve drugo su prazne price i odlaganje neminovnog.

  • uco says:

   I ti se razun Mijes u vojb Nu nauku ko simpanza u nuklearnu fiziku

 4. Deda Micko says:

  Rusija ima moc da unakazi zapadnjake, ali problem je Putin koji to ne dozvoljava, on je tu da bi Rusija izgubila na kraju, a on ostao "veliki drzavnik".

  • Posmatrac says:

   Eto da neko konacno kaze "istinu", poserem ti se u brk.

   • Deda Micko says:

    Moras da prihvatis da drugi ljudi ne misle kao i ti. Inace ces ostati na nivou deristeta kome nisu dali igracku.

 5. doktrina soka says:

  Racak za Ruse.

 6. Kosmos says:

  Ispotepajte RAZORITE KRVNIKE AMERIKANCE KE KE KEKERIKANCE I GROB IM NJIHOV ENGLEZE ONDA ETO MIR U SVET I POMIRENJE NARODA RAVNOPRAVNOST SVE DOK POSTOJE OVE DVE NACIJE NECE BITI MIRA U SVETU

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *