РУСИ САОПШТИЛИ СРБИЈИ: Руска вакцина против КОРОНАВИРУСА доступна и Србима

RUSI SAOPŠTILI SRBIJI: Ruska vakcina protiv KORONAVIRUSA dostupna i Srbima

13 oktobra 2020

Srbija će završiti gasovod do kraja godine, a ruska vakcina protiv virusa korona biće dostupna građanima Srbije, saopšteno je posle sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka sa kojim je razgovarao o aktuelnim pitanjima srpsko-ruskih odnosa i bilateralne saradnje, a posebno o realizaciji konkretnih dogovora i zajedničkih projekata u oblasti energetike.Predsednik Vučić obavestio je ambasadora Bocan-Harčenka da će Srbija da završi gasovod do kraja godine, saopšteno je iz Predsedništva Srbije, preneo je Tanjug.

Vučić i Bocan-Harčenko razgovarali su o svim pregovorima koje je delegacija Srbije vodila u Vašingtonu i Briselu sa predstavnicima privremenih institucija samouprave u Prištini.

Predsednik Vučić zahvalio je Ruskoj Federaciji na podršci u UN i drugim međunarodnim organizacijama.

Dvojica sagovornika su razmotrili i druga aktuelna regionalna pitanja.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko razgovarali su o rezultatima borbe protiv zarazne bolesti KOVID-19 u dvema zemljama.

Ambasador Bocan-Harčenko obavestio je predsednika Vučića o napretku koji stručnjaci u Rusiji ostvaruju u razvoju vakcine protiv virusa korona, koja će da bude dostupna i građanima Srbije, saopšteno je iz Predsedništva.

Dvojica sagovornika su se saglasili da bez odgovarajuće vakcine čovečanstvo neće nadvladati ovu zaraznu bolest.

KOMENTARI5 komentara

 1. milos says:

  Pa nemojte ljudi . Kako kad smo obecali Kinezima

 2. uddu says:

  Prodane duše !

 3. Kosovac says:

  Hvala braćo, …..Da, vakcina. Neka košta šta košta, važno da preko Mobilnog možemo da vidimo ko poštuje Mere, a ko ne poštuje. Ja sam eno video jednog koji ne nosi Masku, ali nisam imao kome da to javim. Znate, on nije vakcinisan, pa se ne može pratiti preko satelita.

  • Avangard-Kinzal says:

   Neće Rusi takve vakcine proizvoditi,to NATO/EU rajhu planira. Rusi im svojom vakcinom remeti plan.

 4. Becki konjusar says:

  Eto je vama. Ko primi vakcinu sigurno neće dugo, a ovako neko možda i pretekne. Vladari sveta podelili na istok i zapad pa će jednima davati ruske i kineske vakcine a drugoj polovini američke i britanske a u stvari sve iz iste kuhinje dolazi. Dobro su neki komentarisali da je Putin samo sluga jevrejskog lobija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *