РУСИ СЕ ОГЛАСИЛИ поводом информације да је преминуо КИМ ЏОНГ УН

RUSI SE OGLASILI povodom informacije da je preminuo KIM DŽONG UN

26 aprila 2020

Usled spekulacija u vezi sa zdravljem severnokorejskog lidera Kim Džong Una, neki izveštaji sugeriraju da je on možda mrtav, dok je većina usvojila stav da sačeka i vidi, kako državni mediji u Severnoj Koreji izveštavaju o Kimovim aktivnostima.

Ruski senator i bivši predsedavajući Odbora ruske državne dume za međunarodna pitanja Aleksej Puškov tvitnuo je zbog čega se globalna pažnja sada privlači na zdravlje Kim Jong Un-a. Puškov je rekao da razlog za to nije samo nedostatak informacija, već i politički odnosi između SAD i Severne Koreje, što implicira da „SAD i susedne zemlje Severne Koreje, vide ga kao neku vrstu garancije stabilnosti u toj državi“.U tvitu se navodi: „Toliko je glasina oko stanja Kim Jong Una, ne samo zbog nedostatka informacija. U Sjedinjenim Državama i susednim zemljama Severne Koreje vide ga kao neku vrstu garancije stabilnosti u Severnoj Koreji.. Kim je Trampov pregovarački partner. Dakle – privlači puno pažnje“.

Ranije je američki predsednik Donald Tramp nazvao izveštaj CNN-a o navodnoj operaciji Kima i lošem zdravstvenom stanju „netačnom“, tvrdeći da su novinari „koristili stare dokumente“.

Nagađanja o zdravlju severnokorejskog vođe i mogućoj smrti prate izveštaji u kojima se tvrdi da je podvrgnut operaciji srca, što ga je dovelo u „ozbiljnu opasnost“. Glasine su podstaknute Kimovim odsustvom sa proslave rođendana njegovog roditelja.

Južnokorejska državna novinska agencija Ionhap izvestila je u nedelju, pozivajući se na državne medije Severne Koreje, da je Kim izrazio „zahvalnost“ graditeljima grada Samjiiona.

KOMENTARI3 komentara

  1. Kulak says:

    Bilo bi kud i kamo veselije da krepa ruža tomašić!

  2. Evanđelje says:

    U istinu vaskrse! Svi ljudi su grešni pred Bogom i valja im umreti radi greha, ali ko umre u Hristu poslanom od Boga Oca ima život večni pred Ocem nebeskim. Tu je ključ svega, krstiti se Hristovim krštenjem za život u Hristu i takav se zapravo krstio u Hristovu smrt da bi takođe imao udela i u Hristovom vaskrsenju i Hristovoj slavi. Tako se sledi Hristos, mi trebamo umreti za greh sveta, svetski grehovi ne smeju da imaju oblast nad nama, jer Hristos umre kao jedan za sve nas, da bi se svi mi koji verujemo u Hrista spasili za život večni jer Otac nebeski sve novo tvori - novo nebo i novu zemlju. Naš Gospod i Spasitelj Isus Hristos je dokaz da naš Otac nebeski nije stvorio čoveka samo da se rodi, živi i umre, već za život večni.

  3. petrovgrad says:

    U strahu su velike oči. Seru kreč od Severne Koreje. Kim je opasniji od svog oca, a njegov naslednik će biti tri puta gori za Amere. Svaki sledeći vodja je opasniji za Amere i zapad. Radi se o tome što S Koreju čini par miliona vojnika i svi su spremni da brane zemlju. Svaka druga opcija znači istrebljenje po njih. Zlikovci sa zapada bi ih istrebili za šest meseci. Strah lojze čuva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *