Руси су против Брнабићке!

Руси су против Брнабићке!

14 јуна 2017

Министарка Ана Брнабић за премијерску фотељу има подршку првенствено геј лобија, али подршку и запада, Брисела (опет пре свега) због њене сексуалне оријентације али и Американаца који је виде као свог играча.

Управо због подршке Американаца Руси су изричито против именовања Брнабићке за премијер(ку)а Србије. Русима није проблем њена сексуална оријентација него то што је она потпуно амерички човек. Русима би био прихватљив Вучевић као страначни човек СНС-а, или Дачић за кога важи да је истовремено и западни и руски пион, али никако Брнабићка!

Против Брнабићке као премијера Србије сем Руса чије противљење има највећу тежину, су и СПЦ (мада не и званично због секуларности државе али свакако да верници не желе лезбејку за премијера), конзервативно крило СНС-а, СПС јер очекује да то ипак буде Дачић,  као и већи део национално оријентисане опозиције.

Избором Брнабићке за премијера створила би се нова клима која би лако могла довести до прегруписавања на српској политичкој сцени што у овом моменту не иде у прилог владајућој коалицији.

KOMENTARI4 коментара

 1. Batina says:

  Da li se ovdje pita srbski narod? Ocigledno ne.

 2. Pero Joksimovic says:

  Боли Русе и Руску државу "онај ствар" за то ко ће бити премијер збуњеним Србима.

 3. Kulak says:

  Premijer Srbije može i mora biti Srbin ili Srpkinja rođen u Srbiji.To je normalno,to je demokratski standard.Ona kao pripadnica hrvatske nacionalne manjine u Srbiji može biti sve i ima sva prava kao i mi Srbi,ali ne može biti premijer ili predsednik.

 4. Portopranco says:

  Premijer Francuske mora biti Francuz,premijer Rusije mora biti Rus,premijer Mađarske mora biti Mađar.Ja sam Srbin,a ne želim da dr.Milorad Pupovac koji je Srbin bude predsednik ili premijer u Zagrebu jer je to nama Srbima nepotrebno.Može biti sve ali predsednik ili premijer ne.To je demokratski,normalno i prirodno i niko zbog toga ne treba da se ljuti.Gospođica nije srpske nacionalnosti i ne može niti treba da bude premijer Srbije.I to je to.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u