Руси су против Брнабићке!

Rusi su protiv Brnabićke!

14 juna 2017

Ministarka Ana Brnabić za premijersku fotelju ima podršku prvenstveno gej lobija, ali podršku i zapada, Brisela (opet pre svega) zbog njene seksualne orijentacije ali i Amerikanaca koji je vide kao svog igrača.

Upravo zbog podrške Amerikanaca Rusi su izričito protiv imenovanja Brnabićke za premijer(ku)a Srbije. Rusima nije problem njena seksualna orijentacija nego to što je ona potpuno američki čovek. Rusima bi bio prihvatljiv Vučević kao stranačni čovek SNS-a, ili Dačić za koga važi da je istovremeno i zapadni i ruski pion, ali nikako Brnabićka!

Protiv Brnabićke kao premijera Srbije sem Rusa čije protivljenje ima najveću težinu, su i SPC (mada ne i zvanično zbog sekularnosti države ali svakako da vernici ne žele lezbejku za premijera), konzervativno krilo SNS-a, SPS jer očekuje da to ipak bude Dačić,  kao i veći deo nacionalno orijentisane opozicije.

Izborom Brnabićke za premijera stvorila bi se nova klima koja bi lako mogla dovesti do pregrupisavanja na srpskoj političkoj sceni što u ovom momentu ne ide u prilog vladajućoj koaliciji.

KOMENTARI4 komentara

 1. Batina says:

  Da li se ovdje pita srbski narod? Ocigledno ne.

 2. Pero Joksimovic says:

  Boli Ruse i Rusku državu "onaj stvar" za to ko će biti premijer zbunjenim Srbima.

 3. Kulak says:

  Premijer Srbije može i mora biti Srbin ili Srpkinja rođen u Srbiji.To je normalno,to je demokratski standard.Ona kao pripadnica hrvatske nacionalne manjine u Srbiji može biti sve i ima sva prava kao i mi Srbi,ali ne može biti premijer ili predsednik.

 4. Portopranco says:

  Premijer Francuske mora biti Francuz,premijer Rusije mora biti Rus,premijer Mađarske mora biti Mađar.Ja sam Srbin,a ne želim da dr.Milorad Pupovac koji je Srbin bude predsednik ili premijer u Zagrebu jer je to nama Srbima nepotrebno.Može biti sve ali predsednik ili premijer ne.To je demokratski,normalno i prirodno i niko zbog toga ne treba da se ljuti.Gospođica nije srpske nacionalnosti i ne može niti treba da bude premijer Srbije.I to je to.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *