РУСИ СУ СПРЕМНИ ДА ИНТЕРВЕНИШУ НА БЛИСКОМ ИСТОКУ?!

РУСИ СУ СПРЕМНИ ДА ИНТЕРВЕНИШУ НА БЛИСКОМ ИСТОКУ?!

17 априла 2024

НИКО у Сједињеним Државама, Европи или Азији нема економске, политичке или финансијске користи од регионалног рата на Блиском истоку, каже амерички пуковник у пензији Даглас Мекгрегор.

– То би сасвим сигурно затворило Ормуски мореуз и потенцијално изазвало директну руску војну интервенцију као подршку Ирану – написао је он на Иксу.Раније је објављено да је група независних експерата, које је именовао Савет УН за људска права, саопштила у извештају да је Израел, нападом на ирански конзулат у Дамаску, прекршио међународно право.

Наводи се да је примећено да Израел није пружио никакво правно оправдање за напад нити га пријавио Савету безбедности, како то захтева члан 51 Повеље Уједињених нација.

KOMENTARI3 коментара

  1. milorad5 says:

    amerikanci hoće da KONTROLIŠU ormuz i suec,ali suec im je glavna meta,egipat će biti napadnut u daljoj konstrukciji "terorističke" priče,već je DVA puta pokušan državni udar u egiptu u zadnjih 15 god.od strane amerike..

  2. Đokica Petrović Obrenović says:

    Šta da prijavljuju te seljačine? Samo kukaju I deru svet kamatama. To negde ima da stane.

  3. Косовац says:

    Добра ствар ове Уједињене Нације. ………………..Имају неки члан 51 Повеље УН, који дозвољава да пре НЕКО неко нападне на НЕКОГА, он то мора да Пријави Савету Безбедности Уједињених Нација. Пријави, па тера даље. ………………..А? Колега „Зека“, за то ли се Ти толико бусаш у прса? ………………..Тако и 1999. бомбардовале нас Уједињене Нације, НИСМО БИЛИ ЧЛАНОВИ, велика ствар. Јасно, бомбардовале би нас и да СМО били њени чланови. Бомбардовали би нас чак и да смо били њихове ПОДГУЗНЕ МУВЕ. Дакле, званично, бомбардовали су нас без одобрења Уједињених Нација.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u