РУСИ ТВРДЕ: Америка ће заратити са Кином

РУСИ ТВРДЕ: Америка ће заратити са Кином

4 маја 2020

Изјава америчког државног секретара Мајка Помпеа да Вашингтон поседује доказе да је Кина сакрила податке о избијању вируса корона, сведочи о томе да су Сједињене Америчке Државе ступиле на пут рата са Кином, сматра руски сенатор Алексеј Пушков.

Пушков је на свом налогу на Твитеру написао да је у датој ситуацији главно питање шта америчка страна жели да извуче из сукоба са Кином.​„Највероватније је да је сукоб с Кином потребан Белој кући како би постигла унутрашњи циљ – победу (америчког председника Доналда) Трампа на изборима“, оценио је Пушков.

Сенатор је додао да на тај начин Сједињене Америчке Државе стварају „ефекат спољног непријатеља“.

Раније је Помпео изјавио да постоји значајан број чврстих доказа да је вирус корона потекао из лабораторије у кинеском граду Вухану.

Упркос својим критикама због реакције Кине на епидемију, Помпео није директно рекао да ли мисли да је вирус корона намерно пуштен, пренео је АФП.

KOMENTARI2 коментара

  1. Риста says:

    Па да. Ја сам писао пре 10 година да неће, али кад би се шалили. Наравно да ће заратити. Тешко да ће то бити на нуклеарној бази, јер то би ипак било превише за све у сунчевом систему и то планери немају у плану. Америка ће изгубити рат под "сумњивим" околностима, али ће га изгубити. Кина ипак неће славити победу, амери ће побећи и прогласити победу и ни једни ни други неће бити срећни. Исто као Јапан када је изломио Руску флоту, натерао Русе у очај а после пар година морао да плаћа ратне репарације Русији и да кука "Шта је ово? Ко да смо ми изгубили рат". Тако ће и Кина проћи јер сврха тог првог сусрета Кине и Мерике ће бити узимање пара којих Кина има превише по схватањима Запада. Ни то неће бити баш победа Запада, јер ће капитал Запада ипак да се врне у Кину и настави своје оплођење. Разговарао сам са много људи, добрих познавалаца данашње ситуације и све и један је сматрао да ће прво доћи до сукоба Америке и Кине и да ће Америка изгубити директни сукоб. Дакле,ово горе што сам написао није моје схватање и на почетку ми изгледало разроко, али сам га касније усвојио и био бих разочаран да не погледам премијеру и тог филма. У суштини, то ће бити игра капитала. Америка и Британија ће сматрати да капитал треба да остане на Западу и зато ће испровоцирати сукоб са Кином. Мада је капитал запада већ навелико склизнуо у кинеске банке, индустрију и све остало где се капитал оплођује. Пошто су Ротшилди после пада Британске империје без устручавања преселили свој капитал у Америку, сматра се да ће овог пута преселити капитал у Кину. А Ротшилди су повезани са Кином већ вековима. Америка ће остати и даље највеће и неограничено потрошачко тржиште. Неко на овој планет треба и да ужива да би се капитал профитизово. (Мало слободних разговора није на одмет, ако се не варам. Ово у загради, није за пакосне)Да није оштрих сабљи, изгледало би као да се деџа играју.Не бих никада чврсто стао иза овог схватања, али изгледа да ће Амери стати чврсто. Мислим да ће то бити тамо негде у другом мандату демократа после другог мандата Трампа. Што значи, тамо кроз неких десетак година а ово предвиђање да ће бити за пар месеци јер треба Трампу је разрокије од сваког мог предвиђања.Демократе су увалиле Трампу корону јер нису могле да му увале рат. Трампу сигурно не треба рат за други мандат а он га и неће. Сетите се Ирана и како су Трампа мајмунисали и терали да нападне, да је Трамп већ издао наређење за напад, али то је онај секунд који бљесне схватањем и за по сата је Трамп наредио повлачење без напада. Сада им је јасно да Трампа не могу навући на рат.

    • Popara Dorcol says:

      Uzmi aspirin pred spavanje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u