РУСИ ТВРДЕ: Америка ће заратити са Кином

RUSI TVRDE: Amerika će zaratiti sa Kinom

4 maja 2020

Izjava američkog državnog sekretara Majka Pompea da Vašington poseduje dokaze da je Kina sakrila podatke o izbijanju virusa korona, svedoči o tome da su Sjedinjene Američke Države stupile na put rata sa Kinom, smatra ruski senator Aleksej Puškov.

Puškov je na svom nalogu na Tviteru napisao da je u datoj situaciji glavno pitanje šta američka strana želi da izvuče iz sukoba sa Kinom.​„Najverovatnije je da je sukob s Kinom potreban Beloj kući kako bi postigla unutrašnji cilj – pobedu (američkog predsednika Donalda) Trampa na izborima“, ocenio je Puškov.

Senator je dodao da na taj način Sjedinjene Američke Države stvaraju „efekat spoljnog neprijatelja“.

Ranije je Pompeo izjavio da postoji značajan broj čvrstih dokaza da je virus korona potekao iz laboratorije u kineskom gradu Vuhanu.

Uprkos svojim kritikama zbog reakcije Kine na epidemiju, Pompeo nije direktno rekao da li misli da je virus korona namerno pušten, preneo je AFP.

KOMENTARI2 komentara

  1. Rista says:

    Pa da. Ja sam pisao pre 10 godina da neće, ali kad bi se šalili. Naravno da će zaratiti. Teško da će to biti na nuklearnoj bazi, jer to bi ipak bilo previše za sve u sunčevom sistemu i to planeri nemaju u planu. Amerika će izgubiti rat pod "sumnjivim" okolnostima, ali će ga izgubiti. Kina ipak neće slaviti pobedu, ameri će pobeći i proglasiti pobedu i ni jedni ni drugi neće biti srećni. Isto kao Japan kada je izlomio Rusku flotu, naterao Ruse u očaj a posle par godina morao da plaća ratne reparacije Rusiji i da kuka "Šta je ovo? Ko da smo mi izgubili rat". Tako će i Kina proći jer svrha tog prvog susreta Kine i Merike će biti uzimanje para kojih Kina ima previše po shvatanjima Zapada. Ni to neće biti baš pobeda Zapada, jer će kapital Zapada ipak da se vrne u Kinu i nastavi svoje oplođenje. Razgovarao sam sa mnogo ljudi, dobrih poznavalaca današnje situacije i sve i jedan je smatrao da će prvo doći do sukoba Amerike i Kine i da će Amerika izgubiti direktni sukob. Dakle,ovo gore što sam napisao nije moje shvatanje i na početku mi izgledalo razroko, ali sam ga kasnije usvojio i bio bih razočaran da ne pogledam premijeru i tog filma. U suštini, to će biti igra kapitala. Amerika i Britanija će smatrati da kapital treba da ostane na Zapadu i zato će isprovocirati sukob sa Kinom. Mada je kapital zapada već naveliko skliznuo u kineske banke, industriju i sve ostalo gde se kapital oplođuje. Pošto su Rotšildi posle pada Britanske imperije bez ustručavanja preselili svoj kapital u Ameriku, smatra se da će ovog puta preseliti kapital u Kinu. A Rotšildi su povezani sa Kinom već vekovima. Amerika će ostati i dalje najveće i neograničeno potrošačko tržište. Neko na ovoj planet treba i da uživa da bi se kapital profitizovo. (Malo slobodnih razgovora nije na odmet, ako se ne varam. Ovo u zagradi, nije za pakosne)Da nije oštrih sablji, izgledalo bi kao da se dedža igraju.Ne bih nikada čvrsto stao iza ovog shvatanja, ali izgleda da će Ameri stati čvrsto. Mislim da će to biti tamo negde u drugom mandatu demokrata posle drugog mandata Trampa. Što znači, tamo kroz nekih desetak godina a ovo predviđanje da će biti za par meseci jer treba Trampu je razrokije od svakog mog predviđanja.Demokrate su uvalile Trampu koronu jer nisu mogle da mu uvale rat. Trampu sigurno ne treba rat za drugi mandat a on ga i neće. Setite se Irana i kako su Trampa majmunisali i terali da napadne, da je Tramp već izdao naređenje za napad, ali to je onaj sekund koji bljesne shvatanjem i za po sata je Tramp naredio povlačenje bez napada. Sada im je jasno da Trampa ne mogu navući na rat.

    • Popara Dorcol says:

      Uzmi aspirin pred spavanje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *