РУСИ ТВРДЕ: Од Бајдена нема ништа, Америком ће владати жена која је у канџама КЛИНТОНОВИХ

RUSI TVRDE: Od Bajdena nema ništa, Amerikom će vladati žena koja je u kandžama KLINTONOVIH

2 decembra 2020

PANIN Elena Vladimirovna, poslanik Dume smatra da će, umesto Džoa Bajdena, posao predsednika SAD obavljati njegov potpredsednik Kamala Haris.

Ona smatra da Bajdenov pad i povreda već sugerišu da države oprezno uvežbavaju budući prenos moći sa „pospanog Džoa“ u ruke Kamale Haris, za koju kaže da je u potpunosti pod kontrolom klana Klinton.– Očigledno je da će upravo ona morati da radi kao predsednik Sjedinjenih Država umesto Bajdena do 2024. godine, ako demokrate, uz pomoć falsifikata pogaze volju američkog naroda, Ustav i izborne zakone, mada još nije poznato od kog trenutka – smatra Elena Panin.

Ona je čitaocima poručila da se ne iznenade ako Bajdenu (posle pada) uskoro bude naređeno da uvek nosi kacigu i koristi hodalicu.

Ona je za Fan istakla da je ovo američki „brežnjevski period“, te uporedila celu situaciju sa situacijom u SSSR-u.

– Istorija se ponavlja, ali da li je ovde više tragedija ili farsa, pokazaće bliska budućnost – navela je Elena Panin.

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad3 says:

  pa ako uskoro ne zavrnu šiju klintonovima oni će NJIMA doći glave to je sigurno.Sreća pa pospani neće slaviti novu god. a to otvara mnoge nove zaplete:)

 2. Kulak says:

  Jelena Vladimirovna Panina je poslanica Dume poznata po jakom protivljenju podizanju životne dobi za odlazak u penziju.To je pitanje koje izaziva burne rasprave u Rusiji.Ona je i političarka koja raspolaže pouzdanim informacijama.Ako Jelena Panina kaže da su izbori u SAD frizirani i da je u pitanju falsifikat kojim je pogažena volja američkog naroda,to ima osnovu.

 3. persida says:

  Ko ce vladati umesto senilnog Bajdena, ovde smo vec pisali mnogo ranije. Rusi ne otkrise nista novo.

  • Si Ju Leter Aligeder, I Love persida says:

   Pa da, ja se plašim da su i Rusi malo zatupasti kao i mi Srbi jer smo od iste majke. I kako takvima doći glave? Daš rusu kilo vodke i volan u ruke, isto to i srbinu samo kilo brlje i volan u ruke, ista formula za večna lovišta. A što se tiče politike rusa i srba - samo neka nam je Bog u pomoći, valjda je sreća u tome što nas se naši dušmani toliko plaše da postaju mizerna kokoš i znaju samo nožom u leđa da ubodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *