РУСИ ТВРДЕ: Од Бајдена нема ништа, Америком ће владати жена која је у канџама КЛИНТОНОВИХ

РУСИ ТВРДЕ: Од Бајдена нема ништа, Америком ће владати жена која је у канџама КЛИНТОНОВИХ

2 децембра 2020

ПАНИН Елена Владимировна, посланик Думе сматра да ће, уместо Џоа Бајдена, посао председника САД обављати његов потпредседник Камала Харис.

Она сматра да Бајденов пад и повреда већ сугеришу да државе опрезно увежбавају будући пренос моћи са „поспаног Џоа“ у руке Камале Харис, за коју каже да је у потпуности под контролом клана Клинтон.– Очигледно је да ће управо она морати да ради као председник Сједињених Држава уместо Бајдена до 2024. године, ако демократе, уз помоћ фалсификата погазе вољу америчког народа, Устав и изборне законе, мада још није познато од ког тренутка – сматра Елена Панин.

Она је читаоцима поручила да се не изненаде ако Бајдену (после пада) ускоро буде наређено да увек носи кацигу и користи ходалицу.

Она је за Фан истакла да је ово амерички „брежњевски период“, те упоредила целу ситуацију са ситуацијом у СССР-у.

– Историја се понавља, али да ли је овде више трагедија или фарса, показаће блиска будућност – навела је Елена Панин.

KOMENTARI4 коментара

 1. milorad3 says:

  pa ako uskoro ne zavrnu šiju klintonovima oni će NJIMA doći glave to je sigurno.Sreća pa pospani neće slaviti novu god. a to otvara mnoge nove zaplete:)

 2. Kulak says:

  Jelena Vladimirovna Panina je poslanica Dume poznata po jakom protivljenju podizanju životne dobi za odlazak u penziju.To je pitanje koje izaziva burne rasprave u Rusiji.Ona je i političarka koja raspolaže pouzdanim informacijama.Ako Jelena Panina kaže da su izbori u SAD frizirani i da je u pitanju falsifikat kojim je pogažena volja američkog naroda,to ima osnovu.

 3. persida says:

  Ko ce vladati umesto senilnog Bajdena, ovde smo vec pisali mnogo ranije. Rusi ne otkrise nista novo.

  • Si Ju Leter Aligeder, I Love persida says:

   Pa da, ja se plašim da su i Rusi malo zatupasti kao i mi Srbi jer smo od iste majke. I kako takvima doći glave? Daš rusu kilo vodke i volan u ruke, isto to i srbinu samo kilo brlje i volan u ruke, ista formula za večna lovišta. A što se tiče politike rusa i srba - samo neka nam je Bog u pomoći, valjda je sreća u tome što nas se naši dušmani toliko plaše da postaju mizerna kokoš i znaju samo nožom u leđa da ubodu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u