РУСИ ТВРДЕ: Шиптари се спремају за РАТ! УЗ ПОМОЋ ЗАПАДА СПРЕМАЈУ ХАОС

RUSI TVRDE: Šiptari se spremaju za RAT! UZ POMOĆ ZAPADA SPREMAJU HAOS

14 decembra 2018

Odluka Prištine o formiranju vojske mora da bude predmet diskusije u Savetu bezbednosti UN, izjavio je šef Komiteta Saveta Federacije Rusije za međunarodna pitanja Konstantin Kosačov.

„Veoma je moguće da se Priština sprema za ratovanje, pri čemu malo verovatno odbrambeno, kao i za vojno-policijske operacije. To je, naravno, veoma zabrinjavajuće i smatram da treba da bude predmet diskusije Saveta bezbednosti UN“, rekao je Kosačov.On smatra da iza toga „drskog i protivpravnog akta stoje SAD“.

„Ko stoji iza drskog i protivpravnog akta Kosova? Ne treba čak ni pogađati. Jedini koji su podržali kosovske Albance su SAD“, kazao je Kosačov.

KOMENTARI5 komentara

 1. Rale says:

  Rusi da su neki ljudi i pravoslavci ,pomogli bi nam...ali kad se setim da su u Odesi gledali kako ukro fašisti spaljuju Ruse ,a da prstom nisu mrdnuli, razumem njihov stav , ,,samo nas keš zanima,i idemo tamo gde ga ima".

  • . dragana says:

   glupost

   • Deda Micko says:

    Daj podatke Dragana, ako imas, ne etiketiraj, to je na nivou dece.

 2. deda mraz says:

  Mi sami postavili granicu,mi unistili Srpske institucije na kosovu,mi im dozvolili da udju u olimpijski komitet, mi im dozvolili da mogu ucestvovati na fudbalskim takmicenjima,mi im dali pizivni broj.mi im priznali diplome i posle svega onda bi trebali Rusi da se bore za nas.

 3. Vojna i ojdesve says:

  Aj sa srecom u balkanskome ratu... Hehehe.... Satana je prevario i skuvao kazan rata... Ide u groblje 80% balkanaca.... Srechan put....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *