РУСИ ТВРДЕ: Вучић, Трамп и Путин на истом путу!

RUSI TVRDE: Vučić, Tramp i Putin na istom putu!

22 decembra 2019

U borbi protiv transnacionalnih korporacija koje žele da čovečanstvo svedu na zlatnu milijardu predsednici Vladimir Putin, Donald Tramp i Aleksandar Vučić na istoj su strani barikade, smatra predsednik Ruskog opštenarodnog saveza Sergej Baburin.

Sa druge strane su, objašnjava, oni koji smatraju da treba da se upravlja svetom iz kancelarije Rotšilda ili Rokfelera, vlasnici kapitala i koji komanduju kosmopolitskim nacionalnim elitama.Na primeru Jugoslavije, kaže, transnacionalne korporacije su pokazale da će slomiti svako suprotstavljanje.

Baburin objašnjava da su države počele da gube smisao svog postojanja, a na njihovo mesto dolaze transnacionalne korporacije koje zanima samo profit.

– Ako se za njihove potrebe mora uništiti neki narod, oni to shvataju kao nužnost. Transnacionalni kapital je uložio u vehabije, a tako su uništili islamske narode. Tim kompanijama nisu potrebne nacionalne kutlure i religiozne dogme – kaže ovaj ruski političar i naučnik.

Velike korporacije, dodaje, ne uništavaju elite fizički već korupcijom. Počeli su da korumpiraju elite prebacujući kapital u ofšor zone i tako su počeli da upravljaju elitama i samim državama.

– Ukoliko razumemo te tajne procese, onda možemo i da shvatimo da Srbija pred sobom ima važnu misiju jer zbog svoje pravoslavne tradicije predstavlja svojevrsnu evropsku tvrđavu. Sjedinjenjem s Rusijom može se proizvesti sinergični efekat istočnohrišćanske civilizacije – kaže Baburin.

Upitan na kakvo konkretno ujedinjenje misli, Baburin kaže da postoji više vrsta ujedinjenja, ali da je Rusiji najvažnije trenutno to što Srbija nije postala njen neprijatelj.

– Ona sada zauzima značajnu poziciju u regionu u kojem postoji balans interesa Istoka i Zapada. A taj balans će biti veći ako za početak Srbija, Rusija, Belorusija a možda i Ukrajina, obnove jedinstvenu istočnohrišćansku civilizaciju u obliku državne strukture – kaže on.Na pitanje šta je po njegovom mišljenju najbolje da Srbija uradi povodom Kosova, Baburin navodi primer Kine kojoj je 1949. odvojen Tajvan i mnogo traženo da to prizna, ali da nijedna vlast u Pekingu nije pristala na to.

– Ne pobeđuje jači, već onaj ko ide do kraja. Ako bi se Srbija odrekla Kosova, to ne bi zaustavilo neprijatelje srpskog naroda da otvore nove krize, Vojvodinu ili Sandžak, jer nikome ne treba čvrsti mir na Balkanu, lakše je upravljati narodima koji su u konfliktu – zaključio je Baburin.

KOMENTARI8 komentara

 1. persida says:

  Koja reklama za VUCKA. Srbi nestaju, ali ne i Rusi, ne i Ameri. Kapisko, glupi Srbi?

 2. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Da, jedan pojas, jedan put. Samo što ovog Donalda treba da zamene sa gospodinom Sijem - Si-Đi-Pingom, da bi se to sve i ostvarilo.

 3. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Jednom je neko hteo da bude kućni prijatelj sa američkim predsednikom (Gorbačov-Regan) pa ja umalo nestala čitava ona Rusija. Donald je prevarant megaloman, pogledajte njegovu istoriju te bolesti na youtube, da li izmenio?, ne samo su zveri iznikli novi rogovi koje još nije pokazala. Svi amerikanci koji žele bogatstvo koje imaju da zadrže, plaše se komunizma, Rusije, Kine, i nagomilanog stanovništva koje nema potrebe da postoji. Donald je dakle po toj formuli u vrhu novog-svetskog koji želi ne jednu milijardu već samo 500 miliona stanovnika na zemlji. Zato Gejts stalno tvrdi da svetu predstoji užasna nova bolest-crna kuga i slično, ali najlaše će nas ubiti glađu, nemaštinom i ropstvom - po ugledu na monsanto čije je deonice otkupio.

  • Rafmanjinov says:

   Sto bi se Amerikanci plasili komunizma? Komunizam,Lenjina su stvorili oni sto ih sad zovemo duboka drzava,stvoren je zbog Rusije i Srbije i iznad svega u stvari na prvom mestu protiv Pravoslavlja,komunizam je projekat mosada. Donald Tramp nije deo tog satanistickog projekta,Gejts i ostale demonkrate da. Putin je nesto najbolje sto se desili Rusiji i nama Pravoslavnima. Rusija je shvatila opasnost i platila cenu i naucila,sta znaci verovati zapadnim partnerima,Rusiji je potrebna jos koja godina da sredi neke sitne detalje,i onda joj bukvalno niko nista nece moci! Mi Srbi,ma koliko da smo postradali,necemo nestati i mi cemo docekati nasih 5 minuta!!!

 4. Armagedon says:

  OK, Putin i Tramp ali Vučko...trula daska.

  • Slobodanka says:

   VIDELA ŽABA DA SE KONJI POTKIVAJU, PA I ONA DIGLA NOGU. Eto to je Vučko pored ta dva navedena super kanja. DA LI JE BABURIN ZADUŽEN DA PODILAZI VUČKOVOJ SUJETI? i da ga na taj način udalji od globalistanske sorošijansko-klintonovske struje u koju se "naš najpametniji" zaglibio do daske. Ako je Orban mogao da se udalji od Soroša, da li to probaju i sa malivukom?

 5. Slobodanka says:

  Ova Baburinova teorija pada u vodu jer Tramp će teško ostvariti ono što je sebi postavio za cilj, pa će na kraju ispasti da je celo vreme bio dobro upakovano američko zlo. No u odnosu na Hilari Klinton i moćnu američku struju koju ona predstavlja Tramp je trenutno manje zlo. Kad Vašingtonska močvara povuče Trampa u svoje blato, a to joj povremeno uspeva, Srbija tada odjednom postaje ponovna meta. Takodje EU celo vreme drži na nišanu Srbiju, kao da je Gilari Klinton aktuelni predsednik SAD. Ovakve oscilacije u politici SAD za Srbiju su veoma štetne, a na to treba dodati konstantni nepovoljan uticaj EU. Sve to ruski analitičari ne vide jer žive tamo daleko, a to slepilo na kraju će dovesti do raskida srpsko-ruskog bratstva. Srbi već sada nemaju kud, nego da žive kako moraju i taj nepovoljan trend že se nastaviti sa još štetnijim posledicama za državu Srbiju. Možda Rusima to baš odgovara, jer kad bi nestala država Srbija prestale bi njihove obaveze prema uvek komplikovanom Balkanu. Savremeni Rusi su postali dosadni poput starih pravoslavnih okupljanja oko umirućeg bolesnika. Filozofiraju i pričaju nam bajke dok čekaju da pacijent Srbija umre.

 6. Pera says:

  Sto se cudite ? Baburin /ako je istina/ cita kako mu je naredjeno, dal od vlasti svoje, dal od vlasti tudje, nebitno. U svakom slucaju bih tekst uvrstio u viceve. Drugo, svi znamo da jevreji cionisti vode novi svetski poredak, e sad sto ih tako ne zovu nego pojedinacno rotsild, rokfeler itd. nije mi bas jasno ! Znamo da su oni vlasnici svih drzava u natou plus jos gomila. Trece, nisam siguran za Putina, necu da gresim dusu, ali druga 2 klovna su cionisticki piuncici koje su isti postavili na svoja radna mesta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *