РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: „Могућ је нуклеарни напад на Русију!“

RUSI UPOZORAVAJU: „Moguć je nuklearni napad na Rusiju!“

28 marta 2017

CRIMEA-UKRAINE-RUSSIA-NAVY-DAY

Američki antiraketni sistemi u Evropi i brodovi blizu ruske granice stvaraju snažan potencijal za izenadni nuklearni napad, stav je načelnika Glavne operativne uprave Generalštaba Oružanih snaga RF, generala Sergeja Rudskoja.

On je u utorak naveo da su američki patrolni brodovi pretnja po Rusiju zato što nije jasno da li nose rakete.

Do izjave je došlo nakon što je američki brod „Karter Hol“ ušao u Crno more prošle nedelje da bi učestvovao u vežbama sa rumunskom vojskom.

– Brod je deo „Batan“ amfibijske grupe i tu je da podrži pomorske bezbednosne operacije i saradnju, u oblasti delovanja američke Šeste flote – rečeno je u saopštenju za štampu američke mornarice.

Šesta flota je deo NATO trupa koje su povećale svoje prisustvo u regionu od 2013. tokom rastućih tenzija sa Rusijom, prenosi Sputnjik.

KOMENTARI5 komentara

 1. Ojde se says:

  E ako de, malo toplinu. Neche da bude, ja sam josh kuci. Kad odem iz doma, onda biche. Bik kojSedi pokraj vodenichara

 2. Dule says:

  duboko se nadam i verujem da Rusi znaju šta im je činiti

 3. bato says:

  POMOZI BOZE PRAVOSLAVNOM RODU , PROTIV OVE NEMANI I FASISTA.DAJ NAM SNAGE DA ISTRAJEMO U NAMJERI DA ODBRANIMO VJERU UZDAJUCI SE U TEBE GOSPODE...

 4. goran says:

  Rusi ne znaju sta im je ciniti. Oni ce cekati da Ameri napadnu prvi. Videcete.

 5. Ne dao nam Bog says:

  Pa Rusi znaju šta će biti ako zarate , tu je kraj sveta , ono što preživi udare nuklearki umiraće od radijacije a ako i neko ne umre od radijacija verovatno će se nove generacije radjati kao bogalji tako da je tu kraj civilizacije , vratićemo se posle 100 godina u pećinsko doba , ne znam da li su ljudi svesni toga i ovde i tamo , Rusi to znaju i pokušavaju da izbegnu to a i ameri to znaju računajući na to da će Rusi pre pustiti amere da zavladuju Rusijom i da puste da ih ovi polako uništavaju , nego da unište svet , samo poznavajući istoriju mislim da će pre biti ovo drugo , Rusi se povlače dok mogu a kad više ne mogu onda kreću napred i tu više trava ne raste gde prodju . Mi ćemo kao i obično biti kolateralna šteta , nadam se ovog puta sa manje gubitka .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *