РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Не покушавајте поморску блокаду Русије – ТО ЋЕ БИТИ ОБЈАВА РАТА

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Не покушавајте поморску блокаду Русије – ТО ЋЕ БИТИ ОБЈАВА РАТА

2 септембра 2020

Вашингтон је упозорен због непромишљености. Заправо, руски војни стручњак Јуриј Kнутов је, коментаришући речи америчког ветерана, о наводној рањивости руских снага на мору, приметио да би „поморска блокада Русије значила почетак рата“.

У међувремену, у овој потенцијалној конфронтацији, позиција Сједињених Држава је далеко од стабилне, нагласио је он.Недавно је ветеран америчке морнарице Бредфорд Дисмјукс изразио став да су руске снаге тренутно у рањивом положају на мору, због своје зависности од приступа пловним путевима, што могу ограничити земље НАТО-а, укључујући Турску и Данску.

Међутим, војни стручњак је упозорио Вашингтон на опасне последице таквих корака:

„Поморска блокада ће значити почетак рата, са свим последицама које иду уз то“, посебно нагласивши могућност употребе нуклеарних снага за одвраћање.

Стручњак је приметио да у овој потенцијалној конфронтацији Сједињене Државе не стоје добро, с обзиром да руске оружане снаге у служби имају, примера ради, најновије противбродске хиперсоничне ракете за које сада нико у свету нема одбрану.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. mr.Gnevius says:

  Ko da taj kaubojski veteran ne zna da Rusija ima hipersonicne rakete kojima celokupnu kaubojsku mornaricu mogu poslati na dno okeana za 2 minute, ali navikli na bahatost i dalje prduckaju svoje junacke price.

  • Zaliv says:

   Mislim da se pridaje mnogo znacaja nekom veteranu koji laje a u penziji je i moze samo da laje i skrece paznju na sebe...sa druge strane te rakete su tek uvode u naoruzanje i tek treba da se pokazu kao efikasne ali svakako nesto sto jos uvek niko nema osim Rusije

 2. marko says:

  rusi moraju udarati nato brodove jer ovi sigurn o nece stati s ratom tipa pomorske luke zabrana i slicne situacije.

  • Zaliv says:

   Udare li Rusi na takav nacin ili ucine li ameri to sta ovaj penzos najavljuje ne pise se nikome nista dobro a narocito nama malima ....ima da nas razjebu ko volovi polje kupusa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u