РУСИ УПОЗОРИЛИ ЦЕО СВЕТ: Не дај Боже да икада употребимо „Посејдон“ (ВИДЕО)

РУСИ УПОЗОРИЛИ ЦЕО СВЕТ: Не дај Боже да икада употребимо „Посејдон“ (ВИДЕО)

5 фебруара 2019

Русија у случају размештања оружја у космос од стране других земаља неће нужно реципрочно одговарати, јер она може уништити те објекте у случају претње са Земље, рекао је члан Одбора за одбрану и безбедност Савета Федерације Франц Клинцевич.

Руски председник Владимир Путин раније је изјавио да ће одговор Москве на одлуку САД о изласку из Споразума о ликвидацији ракета средњег и кратког домета бити реципрочан – Русија ће обуставити учешће у Споразуму и започети истраживачки и развојни рад на новим ракетним системима. Он је такође затражио од министра спољних послова и министра одбране да га известе о томе како би се евентуална претња могла неутралисати у вези са плановима неких земаља да поставе оружје у космос.„Што се тиче планова бројних земаља да оружје распореде у космосу, нема потребе за реципрочним одговором, иако то није искључено. Сви ти такозвани космички објекти биће циљани са наше стране са гаранцијом потпуног уништења“, рекао је Клинцевич.

Према његовим речима, одлука Русије да се повуче из Споразума као одговор на потез САД-а је „потпуно природан одговор“ на одлуку САД да суспендује своје учешће у Споразуму.

„Наравно, он није говорио (Путин) о свим нашим плановима, али то је сасвим довољно да се схвати – Сједињене Америчке Државе предузимају очигледно непромишљен корак који не осигурава њихову безбедност уопште. На пример, подводно оружје „Посејдон“ без посаде, којем нема аналога у свету, скоро је спремно за употребу. Ово је оружје страшне разроне моћи, и не дај Боже да икада буде кориштен”, нагласио је Клинцевич.

(vostok. rs)

KOMENTARI4 коментара

 1. A akoM says:

  Ah Posejdon!Uskoro će ga imati(ako ga već nemaju)i ostale jake države!Izgleda da nastupa novi trend!Osim mini A-bombi,i maxi A-bombi,s 100 i više megatona,u raznim varijantama!Tako da čovjeku prisjedne doručak kad ta rukne!

 2. Budi Bog s nama says:

  Posejdon se svakako nije na prodaju i ne prodaje bilo kojoj zemlji, pogotovo mini državama i slično. Međutim biće ono "Žao nam je upotrebili smo ga!". Jer kada god imaš neku pušku kod sebe jednom bude upotrebljena. I biće, Jao, jao, propade velik grad Vavilon.

 3. Slobodanka says:

  Do 2027 goine biće predat ruskoj mornarici, za 8 godina ili nešto kraće od tog roka. Koliko članaka ćemo pročitati do tada? "Posejdon" je dugačak 19 metara i širok dva metra i sposoban je da prođe bilo koji okean. Njegova brzina je 70 čvorova, što je ekvivalnet brzini na kopnu od 128 kilometara na čas. Glavni zadatak nove podmornice je da dostavi atomsko oružje do protivničke obale i tamo uništi infrastrukturu gradova ili vojne baze. Osim toga, "Posejdon" može da uništi udarne grupe nosača aviona. Njegova atomska bomba može da isprovocira zemljotres i aktiviranje vulkana kao što je Jelouston u SAD. Pre će Jelouston sam proraditi, nego što će dati neki rezultat ova podmornica-torpedo.

  • Budi Bog s nama says:

   Kako ulazimu u budućnost Posejdon postaje prisutan i u svakoj trafici, ja više ni u grad ne izlazim bez Posjedona. Čim ga poseduješ malo ti je lakše.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u