РУСИ УЗВРАЋАЈУ УДАРАЦ: Следеће године на Евровизију, Русија шаље војни хор!?

RUSI UZVRAĆAJU UDARAC: Sledeće godine na Evroviziju, Rusija šalje vojni hor!?

16 maja 2016

1028668894 russian red army choir 45Ukrajinci su – pošto sami ništa ne mogu – već zavapili pred NATO da im pomogne da Pesmu Evrovizije-2017 održe u Sevastpopolju.

Iza ove inicijative još nije stao zvanični Kijev, a i ako stane – neće mu mnogo vredeti jer NATO nema petlje da se suoči sa Rusijom. Odnosno: da sa njom zarati zbog Krima i Ukrajine.

Inače, Rusi – sada kada je sve još u ravni borbe inicijativa i ideja – nisu ostali Ukrajincima dužni.

Poznati ruski političar iz Sankt Peterburga Vitalij Milonov predložio je da se na Pesmu Evrovizije-2017 – u kom god gradu Ukrajine bila održana – pošalje Ansambl muzike, pesme i plesa Oružanih snaga Rusije. Dodao je da ima u vidu učešće hora tog Ansambla.

Svoju inicijativu je objasnio rečima: „Takav postupak naše zemlje pokazao bi na nedvosmislen način kako se odnosimo prema političkoj komponenti svega što se izdogađalo, a i prema mestu (zemlji) gde će naredni Evrosong biti održan“.

Milonov je istovremeno predložio da Rusija u bliskoj budućnosti potpuno prestane da učestvuje u Pesmi Evrovizije zbog njene „potpune duhovne degradacije i razilaženja sa tradicijama ruskog vokalnog pevanja“.

(Fakti.org)

KOMENTARI7 komentara

 1. Goran says:

  posteno

 2. Milan says:

  Ne nasedajte na provokaciju.Nije jači vo koji više buče; mada se često desi da se jači, prvi povuče sa bojnog polja. Izmakne se jer je pametniji.

 3. padre says:

  Ma nije u razlazu samo sa ruskom tradicijom pevanja, nego sa muzikom uopšte!

 4. Željko,Zaprešić,Hrvatska says:

  Diskreditirali su nobelovu nagradu, sad su diskreditirali i eurosong. Odluka da se namjesti dodjela prvaka je odlucena odavno u obavjestajnim sluzbama CIA i MI5 za psiholoski rat. Odavno je odluceno da ce Ukrajina pobijediti a uz to su i nasli sadrzaj pjesme da bi maksimizirali stetu Rusiji. Odabiranjem Tatarkinje nije bila slucajnost, citam po nekim stranim novinama da su Tatari na Krimu zapali u veselje. Dakle, svrha je bila pobuditi separatisticke inspiracije kod Tatara na Krimu...Nista se ne dogadja slucajno kad je upereno protiv Rusije. Sve se to kuha u kuhinji u Langley. Rat se vodi protiv Rusije: psiholoski, ekonomski, informativni, u sportu, u akademiji i kulturi. Svrha je izolirati Rusiju pa je rascijepati i onda komade Rusije podijeliti ruskim susjedima koji su ionako americki vazali. I vazali se nagradjivaju s tudjim teritorijem, zivotom i krvlju u ime nasih "zapadnih, europskih" vrijednosti. Ali Rusija nece pasti. Narod koji je porazio prvi val divljaka koji su dosli iz Berlina znat ce se oduprijeti i ovom drugom valu divljaka iz Washingtona!!

 5. Svetislav says:

  Najbolje resenje bi bilo da do sledece godine Kijev bude u Rusiji, kao sto i treba i da nestane ta komunjarska kvazidrzava ukrajina!

 6. N. says:

  Jebala vas Evrovizija. I opštinska izložba mešanaca na parkingu pijace je veći događaj od toga.

 7. Dragana says:

  Ne znam zašto Srbija ide, da je zajeb...?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *