РУСИ „ЗАПАЛИЛИ“ ЗАПАДНУ ЈАВНОСТ – У СИРИЈИ ЋЕ СЕ ТЕК РАТОВАТИ: Руски бродови крцати специјалцима и наоружањем пролазе кроз Босфор! (ФОТО)

RUSI „ZAPALILI“ ZAPADNU JAVNOST – U SIRIJI ĆE SE TEK RATOVATI: Ruski brodovi krcati specijalcima i naoružanjem prolaze kroz Bosfor! (FOTO)

28 marta 2018

Ruski brodovi krcati naoružanjem, vojnom opremom, ali i pripadnicima ruskih snaga za specijalne operacije primećeni su pri prolasku kroz Bosfor, na svom putu u pravcu Sirije.

Turski aktivisti koji nadgledaju Bosfor snimili su nove ruske transporte naoružanja kako ulaze u Mediteran i idu u pravcu Sirije.

Na snimcima koji su se pojavili danas, prikazan je već dobro poznati ruski transportni brod Ro-Ro Varjag (IMO:8019887), koji je tokom prethodne dve godine redovan na liniji prema Tartusu.

Iako se najveći deo transporta nalazi ispod palube, jasno je da je u pitanju prebacivanje raznih vrssta naoružanja i opreme, koji pristižu u Siriju.

Osim Varjaga, snimljen je i brod LST Orsk, klase „tapir“, na kom su, osim opreme, primećeni i pripadnici ruskih snaga za specijalne operacije.

Orsk je, osim aktivistima, privukao i pažnju turske obalske straže, čiji su patrolni čamci iz neposredne blizine pratili njegov prolazak kroz Bosfor.

Istovremeno, indikativna je i činjenica da su u prethodnih par nedelja Amerikanci dovukli više hiljada vojnika i ogromnu količinu ratne opreme u okruženje Sirije.

(Pravda)

KOMENTARI14 komentara

 1. Velika Metla says:

  Zapad pije kkrv ostatku sveta! Slobodni svet se mora ujediniti i zgaziti zapad za vjek vjekova,da se nikada ne oporave!

  • Roy says:

   Slobodni sviejt ne postoji. Postoje samo demoni i njihove sluge. Rusi su isto sluge demona i sve sad sto rade u Siriji, to rade u insteresu cionistickog lobija.

    • goran says:

     Zasto coveka nazivas glupim kad si i sam komentarisao u istom stilu vise puta. Ne pravi se lud, pratim tvoje komenatre poodavno.

   • Velika Metla says:

    Roj,i ja verujenjm u Božje Kraljevstvo,nego komentarišem ovozemaljske putešestvije čoveka skrenutog sa staze Gospoda Boga! Znam ja da je "knez"ovoga sveta sotona,i to nije diskutabilno,barem što se mene tiče! Ko veruje,veruje,a ko ne veruje,ne veruje,i nikoga ne osuđujem!

    • goran says:

     P, sta onda lupetas, govoris kao mantijas, kao ti poznajes licno Gospoda Boga, hajde begaj, ne sramoti se.

  • Batina says:

   Kratko I jasno, podrzavam.

   • goran says:

    A sta podrzavas, ne umes da sastavis jednu recenicu.

  • goran says:

   A Rusi vole Miru Markovic i Vucica zato sto su slobodni?!

 2. Ilija Krneta says:

  to on salje vucicu da brani partiju i titu u beogradu

 3. M says:

  Ruku na srce,isto je dal' pobijedio Istok ili Zapad,čovjek je čovjeku(i)vuk,međusobna exploatacija neprestana!Demoni smo mi sami,ako ne siđe Anđeo da nas spasi,gotovi smo!Nismo u stanju samostalno obstati i normalno živjeti čak ni u ovako lijepom zatvoru kao što je Zemlja!

  • Velika Metla says:

   M,nije baš isto! Evo zašto! Zapad pljačka zemlje istoka! Zapad je napao(u svrhu pljačke naravno)istočne države,urušio ih,okupirao,sistematski pljačka,dok nijedna istočna država nije niti napala na zapad,niti pljačka taj isti zapad! Na istoku su prirodni resursi u neuporedivo većoj količini nego na zapadu,a UPRAVO zbog tih sirovina zapad i napada na istok! Istok nema potrebe da napada na zapad,jer istoku,za razliku od zapada,ne trebaju sirovine,nafta i gas,jer ih imaju dovoljno!

  • goran says:

   U prethodniom komentaru pominjes boga, a sada dozivas andjele. Koju hemiju koristis?

 4. goran says:

  Eto Rusa svuda, samo ne u Srbiji. Ni to im ne zameram, samo im zameram sto lazu i daju iluziju da ce pomoci Srbima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *