РУСИ ЗАПУШИЛИ УСТА ЗАПАДНИМ МЕДИЈИМА: Парада није демонстрација моћи, већ ваше бомбардовање Београда

RUSI ZAPUŠILI USTA ZAPADNIM MEDIJIMA: Parada nije demonstracija moći, već vaše bombardovanje Beograda

24 juna 2020

Pokušaj zapadnih medija da Paradu pobede predstave kao demonstraciju ruske vojne moći je otvoreni cinizam i odsustvo želje da se shvati značaj tog događaja za Moskvu, kaže senator Aleksej Puškov.

Puškov je naveo naslove tekstova stranih medija: Si-En-Bi-Si je na primer objavio da se „Rusija sprema za snažnu demonstraciju vojne moći u Moskvi, to je važno za Putina“, Bi-Bi-Si koji kaže da „Rusija održava paradu u senci virusa korona“, Blumberg koji kaže da „Putin demonstrira vojnu moć uoči ključnog glasanja“.– Zapadni mediji, kao i obično, pokušavaju da predstave našu paradu kao demonstraciju vojne moći. To je i otvoreni cinizam i odsustvo želje da se shvati značaj tog događaja za našu zemlju i odbacivanje naše presudne uloge u pobedi nad nacizmom – napisao je Puškov na „Telegramu“.

On je naveo i šta je, prema njegovom mišljenju, demonstracija vojne moći u čistom obliku:

– To su američke armade daleko od američkih voda. To je zauzimanje Iraka, bombardovanje Beograda i Tripolija. U isto vreme naša parada je nešto sasvim drugo, ali oni koji su opsednuti samo jednom idejom – globalnom hegemonijom, to ne mogu da vide – rekao je Puškov.

Ono što najviše nervira kad je reč o paradi je činjenica sa se Rusija nije potčinila nikome.

– I u trenutku kada su u Americi – razaranja, krađe, rat oko spomenika, bezvlašće i haos i još 120.000 mrtvih od virusa korona, videti ovako nešto u Moskvi prosto je nepodnošljivo – zaključio je Puškov.

KOMENTARI5 komentara

 1. Branko says:

  Pa parada i jeste demonstracija moći. I tako treba i da bude. I šta tu nije jasno? Samo ne razumem potrebu Rusa da se stalno nešto pravdaju. Jeste sila i ne mogu vam ništa i mogu samo da vas mrze. I to treba stalno naglašavati i bosti im u oči. I uopšte ih ne udostojiti komentara.

  • James Bond says:

   Branko, tacno..Rusi se stalno nesto pravdaju...to je vec dosadno,jer je tako godinama unazad. To izgleda kao kad se dete pravda roditeljima non stop i onda se i meni sve vise cini ko je gazda u svetu....a rusi to ocigledno pravdanjem i podrzavaju misleci da ce sto boljim odgovorom nesto postici

  • Dragan says:

   Tako i treba nek svet vidi sta ima NAJJACA SILA NA PLANETI !!!

 2. Crni Petak says:

  To je sve lepo rečeno, još samo da se od tih 18 NATO zemalja naplati ratna odšteta za nekoliko miliona godina zračenja od plutonijuma. Ali šta vredi kada je naš prethodni premijer išao kod Klintona da mu se izvini što je bombardovao Srbiju i da mu pokloni u fond klintonovih čitav jedan budžet srbije.

 3. padre says:

  Niste vi razumeli poantu a to je,da je zapad dobar, miroljubiv i demokratski,dok je Rusija zla,agresivna i nedemokratska!Kad jednom to shvatite, svi ćemo moći uživati sadove, koje će to doneti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *