РУСИЈА БЕСНА: „Ако НАТО учврсти војну базу у Црном мору, стиже оштар одговор“

RUSIJA BESNA: „Ako NATO učvrsti vojnu bazu u Crnom moru, stiže oštar odgovor“

15 decembra 2016

russia-usa-army-34

Rusija će adekvatno odgovoriti na jačanje NATO-ove vojne infrastrukture u Crnom moru, saopštio je Andrej Kelin šef odeljenja za saradnju sa Evropom u okviru ruskog Ministarstva odbrane.

– Učvršćivanje vojne infrastrukture NATO blizu ruskih granica će se nastaviti i mi ćemo na to imati adekvatan odgovor – rekao je Kelin, prenosi „Sputnjik“.

On je rekao da se politika Alijanse verovatno neće mnogo promeniti ni nakon inauguracije predsednika SAD Donalda Trampa, iako je u ovom trenutku teško predvideti kako će izgledati njegova vladavina.

– Uprkos Trampu, smatram da su male šanse da odluke NATO (da učvrste prisustvo u Istočnoj Evropi i na Crnom moru), koje su svakako borbene prirode i koje će stvoriti pritisak na Rusiju, neće biti implemetirane. One će biti sprovedene jer NATO neće dozvoliti da do toga ne dođe – rekao je ruski diplomata.

KOMENTARI3 komentara

  1. M says:

    Na sto je mislio?Mozda na Odesu i pri-Moldaviju?!

  2. Batina says:

    Vojne baze u vreme nanotehnologije su cista glupost i rasipanje resursa. Rusi glume ljutnju da bi zlikovce razvukli sto vise da ih lakse dotuku kad za to dodje vreme. Cetvrti rajh se koprca.

  3. Beli Orao says:

    Kuba! Panama! Island! A za dalje ćemo videti!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *