РУСИЈА ЋЕ ПОБЕДИТИ БЕЗ ИКАКВОГ НАПОРА

RUSIJA ĆE POBEDITI BEZ IKAKVOG NAPORA

17 septembra 2023

Rusija će pobediti Sjedinjene Države bez ikakvog napora jer će pre toga SAD uništiti samu sebe, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter na svom nalogu na društvenoj mreži X.

„Rusija će po difoltu pobediti, to jest čak i ne pokušava da pobedi. Jednostavno ćemo izgubiti“, požalio se stručnjak.

Po njegovom mišljenju, Amerikanci sada žive u utopiji, ne shvatajući pravo stanje stvari. Ako SAD ne promene kurs, biće osuđene na propast, naglasio je Riter i Rusija će pobediti.

Ranije je ruski predsednik Vladimir Putin rekao da Sjedinjene Države nastoje da reše svoje probleme silom, bilo ekonomskim sankcijama ili finansijskim ograničenjima, pod pretnjom vojne sile ili njenom upotrebom.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad5 says:

    Slažemm se sa ovim mišljenjem...USA su na takovoj politčkoj i ekonomskoj nizbrdici da je sad samo pitanje vrlo kratkog vremena kada će se to preliti i videti i na ULICAMA...oni su u ozbiljnoj opasnosti od gradjanskog,rasnog pa i verskog sukoba...svako vuče na svoju stranu i to je sad počelo da poprima razmere otvorenog neprijateljstva i totalne podele na "naše i njihove"...to je recept za pakao...omanuli su, prepustili su državu dripacima,mafiji i ološu i sad im se to obija o glavu i to SVIMA...i mi smo do skora imali istu priču samo što smo svi beli i uglavnom jedne vere,pa se zamalo nismo poubijali medjusobno dirigovano iz inostranstva usred raspada multietničke federacije koju smo isto tako prepustili dripcima,mafiji i ološu...sad vi vidite kako je tamo...nije dobro uopšte i strah je sve veći u stanovništvu...samo je pitanje kad će to da se pretvori u BES...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *