РУСИЈА ЋЕ ПОБЕДИТИ У ТРЕЋЕМ СВЕТСКОМ РАТУ користећи стратегију маказа!

RUSIJA ĆE POBEDITI U TREĆEM SVETSKOM RATU koristeći strategiju makaza!

1 marta 2016

vladimir-putin 67Rusija će primeniti takozvanu strategiju makaza kako bi porazila Ameriku. Naravno, ova strategija je znatno razrađena u odnosu na prvobitnu verziju.

Za početak, potrebno je odseći glavu američke vojne zmije. Upravo zato je Obama ostavio gomilu kopnenih snaga u Avganistanu. To je smrtonosna zamka i činjenica je da se ti vojnici nikada neće vratiti kući. Nakon toga, Rusija će izaći iz Ukrajine i svezati NATO, piše “Thecommonsenseshow”

Kada Treći svetski rat počne, Sirija će verovatno služiti kao varka dok će Rusi primeniti strategiju Sun Cua tako što će uvući američke snage u Siriju, a zatim napasti Avganistan u kom se nalazi mnoštvo američkih kopnenih snaga.

Mnogi su se pitali zašto se Rusija nije osvetila SAD napadom na Aljasku kada je Sirija napadnuta. Zapravo, bitka za Aljasku bi mogla da bude gotova za samo par sati ili dana, a onda bi Britanska Kolumbija, Vašington, Montana i Oregon bili na direktnom udaru.

Takođe, treba napomenuti da je Putin nedavno naveo da je Rusija dobila odobrenje kubanskog lidera da postavi najnovije mobilne strateške nuklearne projektile na to ostrvo. Rusi su nedavno iskrcali jedan svoj špijunski brod u Havani. Ovo su samo neki od pokazatelja da se sprema nova Kubanska raketna kriza.

 

Pored toga, od 1997. godine se vrši infiltracija od strane Kineza među američkim redovima.

Kinezi su podmitili brojne američke zvaničnike u luci Long Bič, zbog čega je bez posla ostalo skoro 18.000 Amerikanaca. Brojni izvori navode da se sve više kineskih komunističkih snaga nagomilava u kalifornijskim lukama.

Čak je i Peta kolona postavljena u SAD prošlog leta tokom „imigracione krize“ kako bi se sabotirala ključna infrastruktura i sproveli ključni atentati na političare koji ne sarađuju.

Prema nekim izveštajima, u SAD ima čak i meksičkih kartela koji jedva čekaju da iskoriste nuklearnu bombu u stilu Hirošime na američkoj teritoriji.

Ne smemo zaboraviti na činjenicu da ISIS poseduje vojni kamp samo 12 kilometara od El Pasa.

Čuli ste i da Rusi militarizuju Arktik, najverovatnije kako bi osigurali brojna mineralna bogatstva. Međutim, prava istina je da oni žele taktičku prednost stacioniranja vojske na Severnom polu.

Rusi su svesni da moraju prvo razdvojiti SAD pre nego što bi invazija bila uspešna.

Sigurno je da bi ruske snage iz južnih regiona Arktika mogle da ispune taj cilj.

Smatra se da je plan da se probiju južno kroz Kanadu i da uđu u SAD kod granice sa Minesotom. Ukoliko bi invazija počela u najhladnije doba godine, ruske arktičke snage bi imale znatnu prednost u odnosu na američke snage koje ne bi bile toliko dobro pripremljene i opremljene.

Sledeći korak bi bio napredovanje duž juga i jugoistoka dok se ne osigura istočna obala reke Misisipi, a SAD podele na pola.

Mnogi su izrazili zabrinutost zbog toga što su Kinezi i Rusi učestvovali 2013. godine u GRID EX II vežbama, čime su bukvalno dobili pristup američkoj strujnoj mreži.

Vojni stratezi veruju da će Rusi i Kinezi želeti da okupiraju istočnu obalu SAD bez borbe i da će to učiniti tako što će oboriti strujnu mrežu.

Zaključak je sledeći: Ako se mnoštvo američkih vojnika nalazi u Avganistanu i Siriji, ko će braniti SAD?

(Webtribune.rs )

KOMENTARI10 komentara

 1. GROBARI says:

  ORILO SE DVORANOM: Vučiću, pederu! (VIDEO) - Na sinoćnoj košarkaškoj utakmici između Patrizana i Cedevite navijači domaćeg tima su poslali jasnu poruku šta misle o premijeru Srbije skandirajući - ŽESTOKO - „Vučiću, pederu“. Pogledajte kako je to izgledalo: https://www.dailymotion.com/video/x3uzsk2_grobari-vucicu-p-partizan-cede...

 2. miki says:

  Koje gluposti!!! Rusi nisu glupani da se iskrcavaju u SAD. Dovoljno je podupreti secesionisticke snage u SAD i one ce se raspasti same!

 3. pozuri polako says:

  Rukavice su skinute.Sada se borba vise ne vodi rukavicama od 12 i manje unci kao u modernom boksu i ogradjenom prostoru kao i diplomatijom pod maksimom ostvareneje moguceg,vec otvorenim sakama i s ciljem ostvarenja sto vecih povreda. Zavrseno je doba sarlatanske vizije Fukujame i njegovog kraja istorije. Liberalni kapitalizam se strmoglavio bez mogucnosti oporavka i trazenja novih resenja,doktrina ideologije univerzalne politicke drustvenosti i terora bez alternative je takodje demontirana. Na to nas upucuje nova retoricka komunikacija koja nastaje izmedju jos uvek umisljenog gospodara planete Amerike i probudjene i preporodjene Rusije i isto tako preoblikovane Kine. Amerika je dozivela krah svoje kratkorocne dominacije a da to ocigledno nije svesna,kao i njeni sledbenici u vidu satrapa i milionske armije, zaludjenih pojedinaca i obozavalaca,preko kretenski oblikovane Holivudske idiotizacije. Stidljivo skrivajuci svoj poraz i propast,i dalje zive u virtuelnom svetu moguceg preokreta i zeljenog spasa,ali pojasevi za spasasvanje se nalaze na drugom brodu. Na ovom sajtu uvazeni lingvista Comski napisa da je sadanje stanje u svetu nesto sto podseca na period pred II sv.rat,tako je i Amerika sa njemim satrapima u slicnom razmisljanju kao Hitler pred zavrsetak rata - da ce se naci resenje i nada za spas od poraza.Istorija se ponavlja,za one koji je ne poznaju,ona je uciteljica zivota - rekose Herodot i Tukidit.

 4. fujo says:

  e vece gluposti ne procitah odavno...kakve makaze, kakva osvajanja amerike...sta ce im to? pa dovoljno je da uspostave evroaziju sa saveznicima i odatle upravaljaju planetom. Ako akomuliraju ekonomsku moc, uz jaku vojsku zabole njih i za minestotu i kanadu...

 5. Krajisnik says:

  https://www.dailymotion.com/video/x3uzsk2_grobari-vucicu-p-partizan-cede

 6. Gordan says:

  Amerika se predugo(od 1917.) izživljavala nad čovečanstvom. Ne ceni živote ljudi.

 7. maxa says:

  webtribune, boze sacuvaj.

 8. Lazansky says:

  Bog te mazo koliko bolesnika..pishu o trecem svjetskom kao da je to neka igrica na kompu..odakle samo izvirete tako pametni sa pacovskim mozgom?Sjecam se kako su se 1999 rvati i ostala YU smeca radovali bombardiranju Srbije.Zato sto nepismeni idioti ne znaju valjda da sve rijeke teku prema moru pa sada vise umiru od raka nego Srbi.Tako i ovi sto pisu o trecem svjetskom misle da ce njih atomske zaobici kad krene ludilo.

 9. Miodrag says:

  U tom,ne daj Bože,mogućem ratu,da budemo načisto,posle unakrsne baražne izmene i udara bojevih nuklearnih glava,i sta ti ja znam-cega još,o čemu mi i nemamo pojma,bojim se da nece ostati kamen na kamenu,a kamo li nekog ko će moći sebe nazvati pobednikom.Ostao bi samo:"parastos za zelenu planetu"-kako reče jedan pesnik.

 10. opstanak srbije says:

  samo treba beograd odseci od zagreba da ne podrzava zagreb onda ce biti lako za balkan ako komunisti beogradski budu hrvatima pretelj srbija se nece odbraniti zagreb treba tuci iz srbije ko sto su oni tuklio beograd i bannja luku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *