РУСИЈА ДОБИЛА НОВОГ ПРЕМИЈЕРА! Ево ко је он!

RUSIJA DOBILA NOVOG PREMIJERA! Evo ko je on!

15 januara 2020

Predsednik Rusije Vladimir Putin predložio je Državnoj dumi kandidata za premijera zemlje — Mihaila Mišustina, predsednika Federalne poreske službe Rusije, saopštila je pres-služba Kremlja.

„Predsednik Vladimir Putin održao je radni sastanak sa Mihailom Mišustinom i ponudio mu mesto premijera. Dobivši saglasnost, predložio je Mišustinovu kandidaturu za mesto premijera na razmatranje u Državnoj dumi“, navodi se u saopštenju pres-službe.Mišustin je bio na čelu Savezne poreske službe Rusije od aprila 2010. godine.

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev objavio je danas objavio da cela Vlada podnosi ostavku, nakon Putinovog obraćanja Saveznoj skupštini, u kojem je izneo niz fundamentalnih izmena Ustava. Kako je napomenuo Medvedev — izmene će promeniti balans vlasti u zemlji.

Kasnije je Putin objavio da namerava da Medvedevu poveri funkciju zamenika predsednika Saveta bezbednosti Rusije.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kulak says:

    Rusija je ureďena država u kojoj se potpisani ugovori poštuju,a porezi i takse uredno naplaćuju.Mihail Vladimirovič Mišustin je Rus,rođen u Moskvi i svima koji se u Rusiji bave računovodstvom i porezima dobro poznat i cenjen stručnjak.Dolazim iz računovodstvene struke i za Mihaila Vladimiroviča Mišustina čuo sam pre deset godina.Posao Premijera Rusije ima širi dijapazon aktivnosti i veće ovlasti od Presednika Poreske Službe Rusije,ali Mišustin je vrhunski ekonomist i za oblasti koje nisu ekonomske imat će kompetentne savetnike,a za finansije,poreze i računovodstvo je pravi tata-mata.Pun pogodak!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *