РУСИЈА И БЕЛОРУСИЈА СЕ УЈЕДИЊУЈУ?! То може и сутра да се деси, спремни су (ВИДЕО)

RUSIJA I BELORUSIJA SE UJEDINJUJU?! To može i sutra da se desi, spremni su (VIDEO)

15 februara 2019

Belorusija i Rusija su spremne da idu putem ujedinjenja u istoj meri u kojoj su narodi obe zemlje spremni za to, rekao je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko tokom svoje posete Sočiju.

„Za mene je nezavisnost relativni pojam, niko, nijedna država – Kina je primer toga – nikada ne govori o suverenitetu“.„Dakle, mi nemamo problema sa suverenitetom, ne raspravljamo čak ni o tim problemima u ovom kontekstu, pretpostavljamo da postoje dve države danas“, rekao je Lukašenko novinarima nakon razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

„Spremni smo da idemo tako daleko u jedinstvu, ujedinjujući naše napore, države i narode, koliko ste vi na to spremni“, dodao je on.

„Slušajte, sutra se možemo ujediniti, nema problema, ali da li ste vi, Rusi i Belorsi, spremni na to?“, upitao je beloruski šef države.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

 1. pravda says:

  Bravo. Samo molim bratsku Rusiju ,da ulozi vece napore,pa cak ako i treba pretnja starijeg brata da se PRAVOSLAVNE ZEMLJE integrisu.Bugarska,Grcka,Srbija,Rumunija,Crna Gora,Makedonija,Republika Srpska.

  • E.Lirsch says:

   Sto izostavi Ukrainu?... Tamo 30 godina vrslja i pounijacuje VELIKI DEMON iz Vatikana.

   • Miraš says:

    Ukrajina će to sama rešiti. Za nekoliko godina neće postojati ovakvo podlo i prevarantsko interesovanje zapada za Ukrajinu, guraju demokratiju i ljudska prava u Ukrajinu slično kao u Libiji, Avganistanu, Siriji s tim da ovde igraju još podlije jer glavni cilj je Rusija. Sadašnje EU države i SAD biće zabavljene svojim problemima kod kuće i neće im ni padati na pamet Ukrajina. Tada konačno će Ukrajinci moći da predahnu i da izvedu zaključke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *