РУСИЈА има право да нападне Украјину!

RUSIJA ima pravo da napadne Ukrajinu!

16 avgusta 2016

Iraq to get 10 Russian Night HuntersRusija i ukrajina trenutno nisu u ratu jer se ulazak ukrajinskih diverzanata na Krimu posmatra kao teroristički akt a ne kao vojna operacija- naveo je ruski vojni ekspert Viktor Murahovski.

“Čitava galaksija naoružanih grupa dejstvuje na teritoriji Ukrajine a nije zvanično povezana sa ukrajinskom vladom i generalštabom. Međutim, to ne isključuje mogućnost da su pripadnici tih grupa obučavani od strane direkcije ili generalštaba Ukrajine, jer vojno- političko rukovodstvo Ukrajine ne može da postoji u mirnodopskim uslovima. Ukrajinska vlast poriče sve, a zapad postaje umoran od njih. Ukrajinske vlasti shvataju da što su manje Sad i EU zainteresovane za nju to će im manje sredstava davati. Zbog toga je moguće da će izbiti novi incidenti kojima će Kijev prekinuti tendenciju opadanja agresije kako bi molio zapad za dodatnu podršku.”- smatra Murahovski.

Murahovski takođe smatra da Rusija ima pravo da izvrši napad na centre obuke terorista na ukrajinskoj teritoriji.

Jasno je da su saboteri bili prilično profesionalni, ali naše snage bezbednosti rade na takav način da civilno stanovništvo nije ugroženo. Stvarno je šteta što su dva vojna lica nastradala. Jačanje mera bezbednosti i eliminacija ukrajinske subverzivne mreže će biti dovoljan odgovor.

Naravno, Moskva mora da upozori Kijev da će dobiti adekvatan odgovor u okviru međunarodnih sporazuma ukoliko se provokacije nastave.

S obzirom na to da Rusija i Ukrajina nisu u ratnom sukobu, akcije ukrajinskih izviđačkih grupa i sabotera se mogu smatrati terorističkim napadima. To znači da Rusija ima pravo napada na terorističke baze u Ukrajini.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI21 komentara

 1. Lajla says:

  Ispadose Rusi obicni tepci,pa zar oni nemaju antiteroristicke jedinice da podmuklo odrade adekvatan odgovor,malo po malo,Ukr nacisti cackaju mecku dok joj ne zavrnu vratom,podmukli su oni a Rusi ne kontaju,moglo bi ih to skupo kostati.

  • Batina says:

   A eksplozija municije???

 2. sinisa says:

  Kad Putina boli dupe za Ukrajinu, zamislite koliko ga onda boli za Srbiju i Kosovo. Potrosene su milijarde dolara za nova oruzja, ali se ne koriste, samo se slikaju za novine. Ondulirajte i dalje.

 3. simo says:

  sta pricas ti simalju putin je uzeo pola ukrajine kom ti zboris sta ce putin u srbiji kad nema srba u srbiji

 4. n.n says:

  rusija ce uskoro biti bacena na koljena, a putin ce lepo da letuje u Hagu gde mu je i mesto! A onda ce Amerika od rusije da napravi moskovski pasaluk! A kad Amerika i Nato bace rusiju na koljena i sa njom kinu,indiju,brazil svijetom ce vladati tisucljetni mir i novi svjetski poredak! Hahaha

  • Harry Neron says:

   Nisi daleko od istine. RF bi več davno nestala ili bila bačena u propast da postoji neko ko bi mogao garantovati za kontrolu nad nuklearnim arsenalom RF. Taj se trenutažno još traži zato i tako meka politika sveta prema RF a kada če biti pronađen pojedinac ili insttucija koja če imati kontrolu nad nuklearnim arsenalom RF biče istog trena RF puštena niz vodu.

   • Batina says:

    Najbolje bi bilo da bude kako vas dvojica usrasa zelite. Spremajte se za dom jer ce vam uskoro trebati.

 5. vitez says:

  N.N. balijo ...pusta ti zelja....i neostvariva

 6. čarapan says:

  Nn ti si definitivno retardirana budala !!!

 7. Zeljko says:

  Rusija je u Siriji , Rusija u Ukrajini , znači " razvlače " je na više frontova , završiti će isto kao i nacistička Njemačka !!

  • Batina says:

   Jos ako im vi usrase dodjete pod Staljingrad, gotovi su.

  • Hans says:

   Pa naravno. Iskorijenjen je nacizam, iskorijenjen je fašizam... E pa vrijeme je da se ISKORIJENI I KOMUNIZAM, tj. njegovo posljednje uporište zvano "rusija"!

 8. padre says:

  A šta bi ti htela od njega?Njega ne boli dupe za Srbiju, nego od srpske politike, koja bi da ga naguzi, čim nađe priliku!

 9. dejan ns says:

  Vreme ce pokazati sta rusi cekaju.svi cete biti iznenadjeni.ovde baljezgate gluposti a u toku su ogromna previranja u svetu.to najmanje mogu da shvate nekadasnji nazovi braca iz hrvatske i bosne.prosle su 90-te.nemojte sevilja za ruse,tamo je sada prava ekipa+neograničeni resursi prirode.samo gledajte

 10. n.n says:

  haha spremite se vi opancari genocidni da uskoro budete vraceni u pravu krscansku vjeru,otpadnici od Krista i banditi! Uskoro cemo vas sve pokatoliciti! A ko ne bude htio visice na terazijama za opomenu ostalima! Hahaha genocidasi!

 11. Don says:

  Ne ide to bas tako kako vi mislite:)Zemlje kao Rusija su neophodne svetu.Setite se nemoguce koalicije iz drugog svetskog rata.Tako je i danas.Ko zna sta se ko dogovara da ne znamo.

 12. n.n says:

  budalo rusija ce vrlo brzo biti bacena na koljena! putin ce biti srecan ako bude dobio samo dozivotnu robiju u Hagu zbog svojih zlocina! Moze samo da se nada da nece dobiti presudu kao balkanski koljac sloba ili libijski kasapin gadafi! Hahaha! A kad bacimo rusiju na koljena i od nje stvorimo moskovski pasaluk,obracunat cemo se i sa vama niza raso podljudi,smece srbijansko! Dolazi vam nova OLUJA i BLJESAK samo sto ovaj puta necete imati gdje da bezite! Za Dom Spremni! Hahaha

 13. Saša says:

  Ѕa ovog n.n. bolesnika zločinačkog.Budalo ustaška.Ni sam ne možeš da pretpostaviš kakva vas propast uskoro čeka.Nakazo genocidna .Dolaze dugovi na naplatu,i kad to vama krvatima budemo naplatili,vas više biti neće.Taman da spojimo lepo i korisno.Da vas nema đubrad zlikovačka ,satanistička!

  • G.D says:

   haha niza raso podljudi neandertalaca istina boli? Haha

 14. Don says:

  NN.Pa kad ste prisli Srbiji u istocnoj Slavoniji sto niste napravili neki napad?Niste smeli.Bili smo jako blizu:)Nego znao je zapad da cete doziveti katastrofu u ratu sa samom Srbijom pa bolje dogovor.I Tudjman je sam rekao vama:Kada bi Srbija usla u rat punom snagom Hrvatska ne bi imala sansi.Znao je zasto.

 15. G.D says:

  sve cemo to lijepo izravnati u novoj OLUJI i BLJESKU! Zatrt cemo vam sjeme cigani smrdljivi opancarski! Uz podrsku USA i NATO-a smrdiju cemo pretvoriti u dio velike Hrvatske a vas cigani opancarski u novi Jasenovac! Hahaha!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *