РУСИЈА ИЗНЕЛА ПОНУДУ: Сви западни и украјински пилоти који предају Ф-16, добиће МИЛИОН ДОЛАРА!

RUSIJA IZNELA PONUDU: Svi zapadni i ukrajinski piloti koji predaju F-16, dobiće MILION DOLARA!

16 juna 2024

RUSIJA je obećala zapadnim i ukrajinski vojnim pilotima da će im platiti milion dolara za oteti lovac F-16 sa kojim prebegnu na njenu stranu.

Navela je: uslov je da avion bude neoštećen, a njegova modifikacija nije bitna.Pilotu ili pilotima koji prebegnu sa F-16 u Rusiju biće zagarantovani anonimnost, bezbedan koridor za prelet i pratnja u svim fazama `akcije`, a dobiće i nova dokumenta i novo mesto boravka.

Po sopstvenom izboru.

Ako sa F-16 dovezu i njegovo naoružanje – bonusi će biti povećani.

Ponuda važi i za drugu složenu ratnu tehniku NATO-a.

Objavljeno je da će NATO Ukrajini isporučiti 50–60 lovaca F-16. Prvi piloti Oružanih snaga Ukrajine već završavaju obuku za upravljanje tim avionima.

KOMENTARI8 komentara

 1. Vozdra says:

  kakve gluposti

  • Rodja says:

   Asimetričan odgovor Rusije. :)) Ovo će stvoriti paniku nato-satanistima kome poveriti avion da uzleti ali i da se vrati nazad.

  • sima says:

   Zašto glupost? Platiće im dolarima koji su zaradili od prodaje gasa Evropi. I onako uskoro dolar vredeti kao nemačka marka 1923.

 2. Jovan Kojic -Perth says:

  Zasto to smatras gluposcu.To je odluka pojedinca ja nebi uopste ratovao niti me to zanima.Ako nekoga tjeras u rat on ne zeli sta onda da ocekujes od njega.Ako odbijes da ides zna ti se bices ubijen od svoji.

 3. persida says:

  Zašto su to gluposti? Pametna ponuda Rusije.

 4. Papa Srba says:

  Bravo, tako se radi 👍👍👍👌👌👌👏👏👏

 5. milorad5 says:

  5 miliona novi identitet i pola f-16 će završiti u rusiji...posle mogu da ih preprodaju..sa 5 mil.$ ili eura. pilot je rešio novčane probleme do kraja života i može da se zabode negde na d.istoku,pataja ili ceylon ili možda argentina j.afrika ili čak srbija nikad ga neće provaliti i može da živi ko grof...milion je malo za rizik i vrednost aviona

 6. Paja says:

  Dobra ideja i verovatno će neko to i uraditi !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *