РУСИЈА ОТКРИЛА ВЕЛИКУ ТАЈНУ

РУСИЈА ОТКРИЛА ВЕЛИКУ ТАЈНУ

5 октобра 2019

У случају да Русија примети балистичку ракету која је испаљена у њеном правцу, власти имају неколико десетина минута на располагању да одговоре на нуклеарни напад, изјавио је начелник штаба 15. армије Ваздушно-космичких снага Руске Федерације Анатолиј Нестечук.

Време лета балистичке ракете варира, у зависности од тога са које је тачке планете лансирана, али одакле год то било, „потребна је јака снага политичке воље да се донесе брза одлука“, рекао је Нестечук.„Времена на располагању има довољно, није реч ни о минуту, ни о десет минута, већ о неколико десетина минута“, прецизирао је он.

Нестечук је такође рекао и да Русија на орбити има више војних него цивилних сателита, и то за 50 одсто.

„Око Земље орбитира укупно 90 сателита за потребе руског Министарства одбране, а близу 60 за друге потребе“, додао је начелник штаба 15. армије руских Ваздушно-космичких снага.

KOMENTARI2 коментара

  1. Budi Bog s nama says:

    Šta će biti i kako, to piše u Svetom Pismu. Najbolji štit i najbolja odbrana je vera i pouzdanje u Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista.

  2. A akoM says:

    O čem ovaj lupa?!?Kad(ako)USA postavi svoje hipersonične rakete u blizini Ruskih granica,njima treba 2-3 minute do Moskve!!!Nek radije razmišlja kako da se to ne desi,jer ako se desi onda neće imati vremena da misli išta pametno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u