РУСИЈА ОТКРИЛА ВЕЛИКУ ТАЈНУ

RUSIJA OTKRILA VELIKU TAJNU

5 oktobra 2019

U slučaju da Rusija primeti balističku raketu koja je ispaljena u njenom pravcu, vlasti imaju nekoliko desetina minuta na raspolaganju da odgovore na nuklearni napad, izjavio je načelnik štaba 15. armije Vazdušno-kosmičkih snaga Ruske Federacije Anatolij Nestečuk.

Vreme leta balističke rakete varira, u zavisnosti od toga sa koje je tačke planete lansirana, ali odakle god to bilo, „potrebna je jaka snaga političke volje da se donese brza odluka“, rekao je Nestečuk.„Vremena na raspolaganju ima dovoljno, nije reč ni o minutu, ni o deset minuta, već o nekoliko desetina minuta“, precizirao je on.

Nestečuk je takođe rekao i da Rusija na orbiti ima više vojnih nego civilnih satelita, i to za 50 odsto.

„Oko Zemlje orbitira ukupno 90 satelita za potrebe ruskog Ministarstva odbrane, a blizu 60 za druge potrebe“, dodao je načelnik štaba 15. armije ruskih Vazdušno-kosmičkih snaga.

KOMENTARI2 komentara

  1. Budi Bog s nama says:

    Šta će biti i kako, to piše u Svetom Pismu. Najbolji štit i najbolja odbrana je vera i pouzdanje u Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista.

  2. A akoM says:

    O čem ovaj lupa?!?Kad(ako)USA postavi svoje hipersonične rakete u blizini Ruskih granica,njima treba 2-3 minute do Moskve!!!Nek radije razmišlja kako da se to ne desi,jer ako se desi onda neće imati vremena da misli išta pametno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *