РУСИЈА ЈАСНО И ГЛАСНО ПОРУЧИЛА: Ако се формира косовска војска, СРБИЈА ИМА ПРАВО ДА…

RUSIJA JASNO I GLASNO PORUČILA: Ako se formira kosovska vojska, SRBIJA IMA PRAVO DA…

2 novembra 2018

Aleksandar Jonov, zamenik direktora ruskog Instituta bezbednosti i održivog razvoja, napominje da Kosovo nema pravo na formiranje sopstvene Vojske.

– Kosovo je teritorija koja nije predmet međunarodnog prava, pošto je ova regionalna jedinica izvršila secesiju pod pritiskom američkih agresora na Jugoslaviju, posebno na teritoriji Srbije. Iz ovoga sledi da ova formacija nema pravo na stvaranje oružanih jedinica u skladu s usvojenim deklaracijama UN-a. Ako rukovodstvo ove teritorije odluči o obuci novih oružanih plaćenika i terorista, onda će Srbija i njeni saveznici zadržati pravo na simetričan odgovor. Ovo će dovesti do novih tenzija u Evropi i prisiliti srpsko rukovodstvo da mobiliše svoje vojne jedinice. Shodno tome, svaka provokacija Kosovara može dovesti do vojne eskalacije – kaže on na početku, napominjući da je zapravo Zapad stvorio Kosovo kao centar nestabilnosti na Balkanu i na teritoriji jedinstvene Evrope.– Rusija treba da pomogne i pomoći će bratskom narodu. Za to postoje mirni diplomatski alati, ali ako su iscrpljeni, onda će Rusija naći načine za rešavanje sukoba – navodi on.

Podsetimo, Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će vojska Kosova biti formirana 28. novembra.

Potom su osvanule informacije da su SAD, koje su kosovskim Albancima i dozvolile stvaranje vojske, istovremeno odobrile i kupovinu oružja za 300 miliona evra. Albanci se nadaju da bi im pomoć u oružju mogla stići i od Hrvatske.

Vojni analitičar Vlade Radulović naglašava da vojska Kosova ne može da ugrozi Srbiju jer je naša vojska veoma moćna, ali da ipak predstavlja opasnost za naš narod na KiM.

– Mi imamo zaista ozbiljan bezbednosni sistem. Ali, postavlja se pitanje zaštite srpskog stanovništva na KiM i naše imovine i svetinja, jer prosto suočiće se s tim da će biti u okruženju onih komandanata koji su do juče učestvovali u terorističkim borbama OVK. Ne možemo očekivati da će neko ko je učestvovao u akcijama OVK i zločinima nad Srbima sada da se zalaže za mir – kaže Radulović.

Vulin: Vučić je s pravom zabrinut

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da formiranje vojske Kosova jeste izazov i pretnja za bezbednost u regionu i da je predsednik Vučić s pravom zabrinut. Vulin je upitao kakva je potreba da se formira bilo kakva oružana snaga na prostoru KiM.

– Da zanemarimo pravo, pravdu, da sve to stavimo na stranu i postavimo konkretno pitanje šta će vam vojska? Protiv koga ćete da se borite? Napašćete Crnu Goru? Severnu Makedoniju? Snage KFOR-a? Albaniju? Ako vam služi za borbu protiv Srbije odmah je raspustite, jer Srbija nema nameru da napada svoju južnu pokrajinu niti da učestvuje u bilo kakvim ratovima i sukobima – poručio je Vulin.

(Vostok)

KOMENTARI27 komentara

 1. Milica says:

  nama ne trebaju nebuloze poput "Vucic je s pravom zabrinut" nego sta vi koji vodite Srbiju namjravata da uradite i da se ovome suprostavite i da zastite dole srpski narod, integritet i suverinitet Srbije. zabole me sto vi brinete. uradite ono sta treba da se radi ako imate da ne kazem sta (ne bih da budem vulgarna, ali znate sta hocu da kazem)

  • Bratislav says:

   Tako je

  • Nikola says:

   Vulin Vam je odgovorio na pitamje: "jer Srbija nema nameru da napada svoju južnu pokrajinu niti da učestvuje u bilo kakvim ratovima i sukobima" – poručio je Vulin. Toliko, samo da se zna...to je danasnja Srbija.

  • SLAVKO-KNIN says:

   Milca nije zate politika.Bolje bi ti bilo da ides kuvati rucak i praviti zaprsku.Ne razumijes politiku cojece.Kaki integritet i suverenitet??????? Srbija je za vjek i navjek izgubila Kosovo i nikad ga vise vratiti nece.Milosevic je cijo trgovati sa Amerikancima po sistemu dajem Krajinu nemojte mi Kosovo dirati.Krajinu je izda zbog Kosova nadajuci se da ce ga sacuvati na taki nacin.Na kraju je potpuno zasluzeno Kosovo izgubijo.Ko je on da zrtvuje 300 iljada Krajiski Srba zbog Kosova??????Na kraju je sve izgubijo i Krajinu i Kosovo i tek ce izgubiti u Bosni.Jer jos prica u Bosni nije zavrsena.Bice zavrsena kad se stvori unitarna Bosna.Ki odgovor na Rusofilne teznje Milosevicevi i Tudjmanovi nasljednika da podjele Bosnu.Unitarnom Bosnom ce biti ubijen san o podjeli Bosne za navjek.Zato Amerika nikad nece dozvoliti ustasama pravljenje treceg entiteta niti ce Srbima dozvoliti ocjepljenje RS.

   • Slobodanka says:

    Tvoj strah je neverovatnih razmera. Budi suguran da bežaćeš opet. Kuću svoju - svoj raj na zemlji izgubio si, ali nećeš ga ponovo steći ni kad bi dobio glavnu nagradu na LOTO-u zato što mrak od mrzačkog ludila vlada u tvojoj glavi. U periodu od 1992-1994 godine postalo je jasno da smo bez pomoći i da ne funkcioniše ni UN u sudaru sa najmočnijim silama sveta. Godine 1995 države članice NATO-a imale su ogromnu vojnu, ekonomsku, demografsku i političku prednost u odnosu na Srbiju. Tadašnje članice NATO-a imale su oko 790 miliona stanovnika, a Srbija je tada imala oko 7,5 miliona stanovnika. Srazmera je 100:1. Još potrudili su se da mi budemo pod višegodišnjim sankcijama sa previsokom i nezapamćenom hiperinflacijom, a oni tada u svom bogatstvu i prosperitetu. Koliko i kakvo je bilo tada njihovo ukupno vojno naoružanje, a koliko i kakvo je bilo naše? I sve to dešavalo se u vreme unipolarnog sveta kada je SAD žarila i palila svuda kako je htela. Ali bez ozira na tolike nesrazmere ti bi 1995 godine žrtvovao celu Srbiju samo da tvoja RSK ne bude izgubljena i najvažnije da ti lično ne budeš ni poražen ni proteran. Nije te tada mogla spasiti Srbija. Čak i da smo se tada svi angažovali da ratujemo zbog spašavanja RSK ona bi sigurno nestala. samo Nestala bi i RSK i Srbija i Crna Gira i RS. ... Odavno je poznato pod kojim uslovima manje zemlje mogu da se odbrane od jačeg agresora. Samo kad imaju pomoć neke druge velike vojne sile, ali da je pritom ostvaren veoma važan uslov da naoružanje koje ona dostavlja da bude superiornije od oružja agresora. Na baš takvu vojnu pomoć tada nismo mogli ni od koga da računamo. Ah da ti bi žrtvovao i celu ondašnju Rusiju samo da ti ostaneš u svojim Kričkama donjim. To tako ne funkcioniše, sem u nekoj ludoj glavi.

    • Filip says:

     Prvo je Krajinu izdao dalmatinski narod, ceo Knin je bio u Republici Srpskoj dok još Oluja nije ni počela. A tokom rata Dalmatinci su se samo šetali po kafićima, samo u Benkovcu je bio 51 kafić 94' godine. Na frontovima po Dalmaciji su bili Banijci i Kordunaši. To je javna tajna, to svi znaju. Dva dana posle pada Knina je pala Petrinja. Hrvati su na Baniji totalno pukli, Oluja je bila razbijena, počeli su čak da se povlače. Onda su Banijci saznali da su pobegli prvo Dalmatinci, pa za njima Ličani, a onda su morali da se predaju Kordunaši pa na kraju Banijci. Eto ko je naš "kolega" Slavko. Inače Slavko je ovde pre par meseci pisao da mu je deda bio UDBAš i da je ubijao Srbe po Srbiji i Bosni, a da je silovao žene po Bosni. Slavko je pisao da je poštar, da Srbi iz Srbije zaslužuju sve što im se događa, da im treba uzeti Kosovo (jer su Dalmatinci bili kukavice pa nisu smeli da brane svoje i Srbi iz Srbije su trebali da se bore umesto njih pa neka im uzmu i Kosovo), pisao je da su Srbi najlošiji narod, da Rusi treba uništiti, a da su sjajni i divni Amerikanci i Englezi. Slavko je čak govorio da mu je deda slao nevine ljude na Goli otok, a on je pozivao ljude da se tuku protiv njega jer je on jak Ličanin (tad je bio Ličanin), ali nije se pojavio tamo gde ih je zvao. Tako da Slavka ustašu i bolesnika treba zabraniti na ovom sajtu ili ignorisati.

     • SLAVKO-KNIN says:

      Tacno da je branijo Krajinu danas bi ja bijo u mojim Krickama i pijo vino sa mojim cacom.E pisto nije branijo Krajinu sad nema mene u Krickama ali nema ni Kosova.Sad vidi sta je dobijo sa tom sluganskom politikom koju je vodijo prema Moskvi.Zrtvujuci Krajinu da bi na taki nacin Rusima kupova vrjeme.Tako je sve izgubijo samo zapamti jos u Bosni nije gotovo.

      • Filip says:

       Slavek, kaj ima u vašoj lijepoj? Ima li ribe na gradele? Šta te briga, promenio si veru i sad uživašp među ustašama

     • SLAVKO-KNIN says:

      Majkane kaki Dalmatinski narod?????? Ta nacija ne postoji.Postoje Dalmatinski Srbi i Hrvati.U ovom slucaju Dalmatinski Srbi.Nije to uopste bilo do naroda.Narod ti je ki nake ovcine.Kako mu kazes on tako radi i ponasa se.Nista se nije pitalo narod.Milosevic je izda taj narod jos davno prije Oluje.Meni je to bilo jasno jos kad su nas ustase napale dolje na Miljevcima i amo prema Drinovcima Siritovcima i ovaj dijo prema Nos Kaliku.Da je bilo jasno da smo prepusteni sami sebi.I da nike reakcije Srbije nema ijako su ovi iz Srbije stavili 1992 potpis da ce Srbija intervenisati u slucaju bilo kakog napada na Krajinu.Poslje se desila serija ustaskije napada dolje Zadarsko zaledje pa gore Medak Divoselo pa Zapadna Slavonija.U svakom tom slucaju nije bilo reakcije Milosevica.Tako da je to jasno da se radilo o izdaji

      • Filip says:

       Evo da ti ponovim prethodni komentar...Srba u Dalmaciji nema, ima ih vrlo malo kao i ljudi, ostalo su paščad izdajnička. Prodaju veru za večeru. Najveći prevaranti u Srbiji i jedini za koje sam čuo da duguju pare i ne vraćaju su dalmatinska paščad. Pobegli pre Oluje, u Drugom svetskom ratu menjali veru za večeru, pogotovi ti i tvoji u Kričkama

    • SLAVKO-KNIN says:

     E Majkane a sta bi falilo da je Milosevic mobilisa milijon ljudi u Srbiji?Pa sve to posla pravcem Grahovo Glamoc Kupres da se ustase proceraju i da se preko Dinare spoje nase snage????????A onda kreno zauzeti Split Sibenik Zadar. I tu ustasiju.procerati prema Bosni ili u more.Tamo u Bosni muslimani bi ih cekali bili bi u nakoj vrsti sendvica. Tim potezom bi ustasama napravili take udarce od kojim im na napamet vise nebi palo napadati Krajinu ?????Milosevic je bijo duzan branti Krajinu eli tebi to jasno????Nije cijo branti Krajinu zbog Ruski interesa koji su se poklopili sa lokalnim interesima Tudjmana i Milosevica.A to je cista Hrvatska bez Srba i podjeljena Bosna na Srpski i Hrvatski dijo.Tu politiku danas ti vodi Dodik i Covic ta politika je izvorno Ruska.Zapamti Milosevic je bijo duzan Krajinu braniti nije je cijo braniti zato sad nema Kosova.Jos je nas iz Krajine cijo naseliti na Kosovo ali mi njesmo celi ici dolje ni za zivu glavu bas iz inata jer nas je izda.

     • Miraš says:

      Da te podsetim ovo je deo Rezolucija protiv S.R.Jugoslavije (Srbije i Crne Gore) iz 1992. godine: 15.5. - Rezolucija 752 - zahteva se od suseda BiH da poštuju njen integritet, povlačenje ili stavljanje pod kontrolu bh. vlade jedinica JNA i HV i raspuštanje paravojnih jedinica. ... 18.5. - Rezolucija 753 - prijem Hrvatske u UN. ... 18.5. - Rezolucija 754 - prijem Slovenije u UN. ... 20.5. - Rezolucija 755 - prijem BiH u UN. ... 30.5. - Rezolucija 757 - ekonomske sankcije prema SR Jugoslaviji zbog nesprovođenja rezolucije 752. ... OVO JE BILO VEOMA VAŽNO> 10.11. - Rezolucija 786 - 75 osmatrača zabrane vojnih letova iznad BiH.

     • Miraš says:

      Operacija "Sprečiti let" naziv je za operaciju koje su pokrenule NATO snage 12. aprila 1993. s ciljem da sprovedu u delo odluku SBUN o uvođenju zone zabranjenog leta nad Bosnom i Hercegovinom. Kasnije je pod pritiskom SAD SBUN usvojio odluku kojom su NATO snage dobile ovlašćenje za pružanje neposredne vazdušne podrške snagama UN i sprovođenje vazdušnih napada na mete u BiH. U operaciji su učestvovale snage dvanaest članica NATO. Do kraja 20. decembra 1995. piloti NATO izveli su 100.420 borbenih letova. Operacija "Sprečiti let" bitno je uticala na ishod rata u Bosni i Hercegovini. NATO se vojno angažovao: 28. februara 1994. u vazdušnoj bici nad nebom Banja Luke oborio je 4 srpskih aviona, a u operaciji u blizini Goražda u aprilu iste godine gađao je prvi put mete na zemlji. ... KAKO POSLATI VEĆI BROJ LJUDSTVA I TO U ISTOČNI DEO BIH, A DA NATO KOJI DEŽURA NAD NEBOM BIH TO NE PRIMETI? POSLE GORAŽDA BILO JE JASNO 99% DA BI NATO GAĐAO TAKVE SNAGE. Zahvali se lepo tvojim Amerikancima što si prošao kako si prošao.

    • SLAVKO-KNIN says:

     Ako nas nije moga ili cijo braniti.Zasto nas je gura u rat???? Os da ti kazem zasto???? Zbog Kosova rat je 1991 treba na Kosovu poceti.Da bi sacuva Srbiju od rata odlucijo je sa Tudjmanom prebaciti rat u Hrvatsku.E zato sad nema Srba u Hrvatskoj ali Majkane moj nema ni Kosova.E sad vidi eli mu se isplatilo zatirati tolike Srbe u Hrvatskoj zbog odbrane Kosova????????

     • Slobodanka says:

      Iza raspada Jugoslavije stoje SAD i NATO. Nije njihov cilj bio samo Kosovo kao što tvoja tupa glava umišlja. Američki politikolog Fil Batler je napisao je kolumnu u kojoj tvrdi da razaranje i raspad Jugoslavije bili su deo šireg plana NATO saveza. Namera je bila da se oslabe geopolitički protivnici atlantističkog zapadnog bloka u regijama Trećeg sveta (nesvrstani) i da se progutaju zdrave ekonomije naroda ovih prostora. "Pokret nesvrstanih postoji kako bi čuvao nacionalnu nezavisnost, suverenitet, teritorijalni integritet i sigurnost nesvrstanih zemalja u njihovoj borbi protiv imperijalizma, kolonijalizma, neokolonijalizma, rasizma i svih oblika strane agresije, okupacije, dominacije, miješanja ili hegemonije, kao i protiv velikih sila i blokovske politike", rekao je 1979 godine Fidel Kastro povodom pokreta nesvrstanih. "Dakle, u suštini, Pokret nesvrstanih je težio samostalnom razvoju naroda između velikih sila s idejom koja negira Hladni rat. Naravno, velike sile koje su se bavile ideološkim ratovima i imale su svoje strategije, koje su uključivale apsorciju svake od tih siromašnih nezavisnih zemalja", kaže američki stručnjak. On kaže da je problem bio u tome što je socijalistička Jugoslavija bila primer priče o uspeku. "Između 1960. i 1980. zemlja je imala jednu od najvažnijih stope ekonomskog rasta u svetu, pristojan životni standard, besplatno zdravstvo i obrazovanje, garantovamno pravo na posao, jednomesečni plaćeni godišnji odmor, stopu pismenosti od preko 90 odsto, a očekivani životni vek od 72 godine. Koliko ja znam, ni jedna od država Balkana danas ne može sanjati ni pola ovog prosperiteta. Bio je to napredak koji je među zapadnim silama izazvao želju da unište Jugoslaviju. Multietničko stanovništvo zemlje je imalo povoljan javni prevoz, stanovanje i komunalije. Neprofitna ekonomija je uglavnom bilo u državnom vlasništvu, što nije baš najbolji primer zapadne demokratske ljubavi. U to vreme su od resursa daleko bili Nemačka, Francuska ili Velika Britanija, a bankari Londona i Luksemburga nisu mogli izvlačiti milijarde iz socijalističkog sistema", kaže Batler. On tvrdi da je Jugoslavija morala umreti, a Regan, Buš stariji i mlađi i Klinton su pomogli da se to dogodi.

     • Slobodanka says:

      "Nagrađivani autor, politolog i gostujući saradnik u Institutu političkih studija u Vašingtonu, Majkl Parenti, često je govorio o katastrofi u Jugoslaviji. Prema Parentiu, američki cilj je bio pretvoriti jugoslavenske narode u regiju baš nerazvijenog Trećeg sveta, a to se moglo ostvariti podelom zemlje koja će onda otvoriti svoje ekonomije korporativnoj eliti i zapadnim bankarima. Po raspadu Jugoslavije novonastale zemlje su trebale da budu: 1. Nesposobne da slede nezavisan kurs ličnog razvoja. 2. Razbijenih ekonomija i prirodnih resursa u potpunosti dostupnih za multinacionalne korporacijske eksploatacije, uključujući i ogromna mineralna bogatstva na Kosovu. 3. Osiromašenog, ali pismenog i osposobljenog stanovništva koje će biti prisiljeno raditi za minimalne nadnice, koje će predstavljati jeftin radni bazen s kojim će se lakše sniziti plate u Zapadnoj Evropi i drugde. 4. Demontiranih industrija automobila, nafte, teških mašina, rudarstva i petrohemije, te raznih drugih industrija koje nisu smele biti konkurencija postojećim zapadnim proizvođačima. Zvuči li vam ova strategija poznato? Setite se plana Rand Korporacije za Siriju. Jesu li Ukrajina, Danbas i Krim razumeli ovo pre Evro Majdana? Koji je na kraju plan za Rusiju? Batler kaže da iako ovo zvuči preteće, to je jednostavno svet u kojem živimo danas.

  • Jovo Veselinovic says:

   TAKO JE

 2. Deda Micko says:

  Siptari moraju biti raseljeni sa teritorije Srbije jer oni nisu starosedeoci, nemaju cak ni papire da tu zive. Nijednog kulturnog spomenika oni nemaju, njihovo jedino delo je stvaranje mafioznih struktura i prodaja kokaina i ljudskioh organa. Takve ljude valja staviti uza zid u ime covecanstva, a ne samo Srbije.

  • SLAVKO-KNIN says:

   Sta istebe izbija nacizam i rasizam najgore vrste.Ko si ti da proceravas nekog?????? Kako bi bilo da tebe proceramo iz tvog sela ili grada?????Kani se cojece ti fasisticko nacisticki fantazija.Siftari su demografijom te Srbe na Kosovu razbili jos prije 50 godina.Dok su Siftarske mlade cure radjale djete za djetetom Kosovarski Srbi su im prodavali zemlju i kuce.A onda se selili za Srbiju i odje izigravali bogatase.Nikad vise Kosovo Srbija vratiti nece sve i da na Kosovu ostane da zivi i jedan Siftar.Ustase su mene procerali sa mog ognjista na kom su moji preci zivili oko 640 godina po Crkvenim knjigami.Pa znadem dobro kako boli kad svatis da ne zivis u svom rodnom mjestu.Zato ti velim kani se ti fasisticki opijata da ces bolje ziviti ako nekog proceras.Svako ima pravo da zivi dje god oce pa tako i Siftari.

   • Zaharije qSerak says:

    Vjerovatno si bio za Srbsku Krajinu i onda se to desi Slavko.Opijen,prevaren i sada su svi krivi osim onih koji su te iz udobnih stanova po BG. slali da stavljaš balvane,dali ti pušku i slično.Zivio si vjerovatno dobro kod Tite,a sada ti opet kažem vjerovatno nevalja.Pogledaj gdje i od čega živiš i trebalo bi ti biti dovoljno.Prevaren si,a to ti nije još niko kazao.Prevaren kao i mnogi Srbi koji se iz i svoga Sarajeva vuku kao Zombiji po Zvorniku,Bijeljini i slično.Ja to znam jer pričam sa njima i odlično znam šta misle.Pozivati se sada na Islamski terorizam,a znati da,ako ništa drugo na Kosovu je samo vazno da se izjasnis kao stanovnik Kosova,a ne živjeti dobijati platu,radjati djecu,školovati ,a misliti na Srbiju.Nemoj zaboraviti da je najveći protivnik Slobodana Milosevica na Kosovu bio Veton Curi koji je katolik.Tako se izjasnio,a ne kao recimo Hrvat.Generacije su se njegove radjale na Kosovu i on ne moze ništa drugo da bude,nego sto jeste.Pogresna Srbijanska politika je izgubila Kosova,a nisu ga Albanci osvojili.

  • Slobodanka says:

   Deda Micko, tako je. Kuća ne može biti normalna dok siledžije, kriminalci i zlikovci ne budu izolovani i smešteni tamo gde im je mesto. Isto važi i za državu.

 3. Old School says:

  Tako je Milice treba Muda za Pravdu izvinjavam se na izrazu al u narodu se tako kaze

 4. trikornjanin says:

  Dve zaista porazavajuce cinjenice: da Srbija od osobe iz druge zemlje cuje potpuno jasnu definiciju situacije na KiM o formiranju njihove vojske i sa druge strane kukavicki komentar naseg predsednika kada ce biti formirana ta vojska kao i lupetanje Vulina u znak podrske predsedniku. Uvek sam govorio da na KiM Srbija MORA da ima bilo kakvu formaciju naoruzanih ljudi sa jasnim grbom Srbije na svojoj uniformi kao preventivu za zastitu naseg naroda. Strana vojska zbog javnosti bi tada morala da stane izmedju dve protivnicke strane. A posebno treba raspraviti o nepostovanju rezolucije 1244 narocito sa nase strane tj. o sveobuhvatnoj izdaji Srbije.

 5. opet ja says:

  Tako je Deda Mirko. Ali zar vam nije jasno da Vučić sve radi da Kosovo dobije potpunu nezavisnost. Tome služe i predlozi o "razgraničenju" i upozorenje da sada možemo da "dobijemo nešto jer ćemo posle sve izgubiti". Ne zanm čemu nabavka naoružanja, npr. MiG-29, ako nećeš da korisitš vojsku da zaštitiš svoj narod i svoju teritoriju??!!

  • Jovo Veselinovic says:

   sve sto je tito potpisao u jugoslaviji kom sto pripada tako ce i biti kakva rusija kakavi bakraci

 6. Vesko says:

  Srbija ce poslati Vojsku na Kosovo da zastiti nas narod i imovinu! Ko u to sumnja on je retardiran. Ukoliko siptarske narko bande budu toliko glupe da nam daju povoda za to bice potuceni, nema te sile ovog svijeta koja ce nas zaustaviti ovaj put jer cemo u slucaju ponovne agresije na nas imati podrsku Rusije ovaj put. Devedesetih nismo imali tu podrsku iz poznatih razloga, ovaj put je imamo. I od Kine takoder. Vojska Srbije je legalna oruzana sila po unutrasnjem i medunarodnom pravu, Vojska Kosova nije. Ona je okupator a i svako ko podrzava i naoruzava takvu oruzanu formaciju na Kosovu. To su nepobitne cinjenice. Ulazak Vojske Srbije na Kosovo ce biti 100% legalno i opravdano po unutrasnjem i medunoradnom pravu odnosno UN Rezoluciji.

 7. Zaharije qSerak says:

  Najveća prijetnja na,u regionu je upravo Srbija.Srbija koja ne moze da se pomiri da je izgubila rat pogrešnim vodjenjem politike Državne.To im nije jasno,jer evo i sada ljudi Vucic,Dacic,Vulin i slični koji su krivi za poraz Srbijanske politike se još uvijek vrte tu negdje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *