РУСИЈА ЈЕ ИЗДАЛА МЕЂУНАРОДНУ ПОТЕРНИЦУ ЗА ОВИМ ЧОВЕКОМ: Он стоји иза демонстрација широм земље

RUSIJA JE IZDALA MEĐUNARODNU POTERNICU ZA OVIM ČOVEKOM: On stoji iza demonstracija širom zemlje

11 februara 2021

Ruski Istražni komitet je objavio međunarodnu poternicu za Leonidom Volkovom i traži da bude uhapšen u odsustvu, rekla je portparol moskovskog suda Irina Sofinskaja.

Volkov je optužen za nagovaranje tinejdžera na nezakonite radnje tokom masovnih protesta za podršku Alekseju Navaljnom, za šta mu preti kazna do tri godine zatvora.Istražitelj traži da bude pritvoren dva meseca od trenutka hapšenja na teritoriji Rusije ili nakon izručenja.

Istražni komitet je ranije izvestio da je krivični postupak pokrenut zbog video snimka „na kome šef mreže regionalnih„ sedišta Alekseja Navaljnog Leonid Volkov apeluje na maloletnike da učestvuju u nezakonitim radnjama “.

Neodobreni protestni skupovi održani su 23. januara u različitim gradovima Rusije, a nastavljeni su 31. januara, uprkos brojnim upozorenjima vlasti, uključujući opasnost od infekcije KOVID-19. Pored toga, neodobrene protestne akcije odvijale su se u Moskvi 2. februara tokom i nakon ročišta u Moskovskom gradskom sudu u vezi sa slučajem Alekseja Navaljnog.

(Pravda)

KOMENTARI23 komentara

 1. Ivke says:

  Bolje to rade ameri... oni imaju gomilu cudnih samoubistava

  • padre says:

   Rusi međutim procene, dali jim se to isplati, jer bi na njegovo mesto došao drugi, pa kad vide, da jim ne može naneti nikakvu štetu, puste ga!

 2. Kulak says:

  Rođen u Jekaterinburgu,oboje roditelja Židovi,sve jasno.

 3. Biogradlija says:

  Rusi neuspešno truju,Ameri ubijaju.Primeniti američki recept.

 4. Dražen Jovan Petrović says:

  Zanimljivi su ovi ruski Židovi.Svi rade za Amere.Prodali bi Ruse i Rusiju za jedan probušeni cent.

  • persida says:

   Vec su je vise puta prodali, i uradice to opet, ali Zidov Putin se pravi da to ne vidi.

  • pravda says:

   TACNO TAKO. RUSIJA MORA OBRATITI PAZNJI ,MNOGO IZDAJICA I NEPRIJATELJA IMA.

 5. Milan says:

  Mediji pišu da je za Nemačku avionom pobegla i Julija Navaljna, supruga Alekseja Navaljnog. Trenutno za organizovanje protesta protiv Putina po Rusiji preostaju Vladimir Ašurkov i Ljubov Sobolj. Britanske tajne službe rukovode njima. Međutim ubrzo tih protesta neće biti nego izgleda da radiće spoljna poluga u vidu novih sankcija Zapada.

  • Portopranco says:

   Zanimljivo je pročitati biografije ovih navodno " ruskih opozicionera".Ni jedan jedini nije etnički Rus.Otac navaljnog je ukrajinac iz rusofobne i unijatske Zapadne Ukrajine,sobolj je po ocu ukrajinka,volkov je po ocu i majci židovskog porekla.Nema šta,čovjeka formira obiteljski odgoj.To je tako.

  • persida says:

   Supruga Navaljnog nije mogla da pobegne, osim ako je nisu pustili. Vec sam ukazala da Putin saradjuje sa teroristima koji zele da uniste Rusiju.

   • Mile says:

    U suprotnosti si sa samom sobom. U Rusiji veoma je jasan zakon za strane agente, za razliku od Srbije. Tobožnji ruski opozicionar Navaljni otišao je u zatvor, a ostali se sami brže-bolje i za svaki slučaj sklanjaju u inostranstvo. Što se tiče pravih terorista oni su odavno na meti ruskih službi bezbednosti i pod kontrolom. Nikako nema osnove da tvrdiš da "Putin saradjuje sa teroristima koji žele da unište Rusiju". Izgleda da si i ti iz nekog navaljni blata.

   • Stana says:

    Ovo si mogla sama da pronađeš u štampi: "Jedan od moskovskih sudova raspisao je međunarodnu poternicu za Leonidom Volkovom, desnom rukom Alekseja Navaljnog. On za uvlačenje maloletnika u nezakonite proteste može biti osuđen i na tri godine zatvora. Međutim, Volkov je `u bekstvu`, a Litvanija je odbila da ga uhapsi i izruči Rusiji." - Kako je Litvanija jedan od spoljnih igrača u protestima u Belorusiji, ovo uopšte ne čudi. Jedino čudi da Persida uporno seiri kako Putin uništava Rusiju.

   • larry says:

    JUUH PERSO, sta rece i osta ziva.

   • I Love persida says:

    Rusija ima "Rusku Dumu" kao što amerika ima svoj kongres, nije stvar samo u Putinu, ali jeste u tome da čitavim svetom vlada Knez Tame koji obmanjuje i zavodi sve ljude, tako da svi čine tako mnogo greški.

 6. petrovgrad says:

  Ja zaista nisam uspeo da razlučim pojmove Jevreji, Hazari, Izraelci, Židovi Čivuti,Jude. Ko je tu šta. Šta je tu narod, šta državljanstvo, šta vera. Ko su žrtve Holokausta, ko su dželati. Ko je bio saradnik fašista i hitlera. Da li su ubijale Sefardi Aškenaze ili obrtno. Mi smo spasili Olbrajtovu, a ona nas bombardovala. Natawahu kaže da smo prijatelji više hiljada godina. Ako su toliko moćni, kako su dozvolili da ih Hitler pobije 6 miliona. Da li je cela Evrapo bila protiv njih. Staljin ih spasio od totalnog istrebljenja, a oni sada ruše Rusiju. Zaista ništa mi nije jasno do kraja. Uvek jedno saznam, drugo me demantuje.

  • Pendrek says:

   Jevreji, Hazari, Izraelci, Židovi Čivuti,Jude nadgledaju i vladaju nad okupiranoj Srbiji i to u svim sferama pa cak i do SPC. Oni nas truju sa sve strane jel mrze Hrista i Pravoslavlje. Tako da im svako sredstvo dobrodoslo da nas nema vise.

 7. Rista says:

  Evo vako, Rusi moji. Vi lepo porazgovarate samnom, jel, i ja vam kažem da dovedemo Kosovca na 2 meseca a vi onda da slušate, ja da pišem medije ta dva meseca a Kosovac zna šta treba. Kada završi, ja napišem oproštajni članak i mortorijum za bivše Navaljne i slične, pridružim se Kosovcu i vrnemo se u Srbiju. Vi onda ospete drvlje i kamenje po meni, Kosovca ne spominjete a Zapad vas još i pohvali što ste me osudili ali sdruge strane neće da me isporuči vama za inat iako sam potamanio milione Rusa izdajnika. Nisam ja, ali ja sam kao taj. Vama ostaje čista Rusija, Zapad mene spasi(lažite brate malo da sam crn i vid šta sam nedemokratski uradio!) Kosovca platite i samo ćutite o njemu. Mene Zapad plati i vuci siti i ovce na broju. To se ne može uraditi u Srbiji jer ovde brate vlada CIJA, ali u Rusiji vlada Putin. Eto, tako. Jednom napravite demokratski presedan i očistite Rusiju. Ima kasnije slavite Kosovca kroz celu budućnost ko Princa Igora.

  • Gagi says:

   Sto bi se prostije reklo, neko treba da zamesa testo. Uopste nije bitno odakle taj "majstor" dolazi. Kasnije cemo mi od tog testa da pravimo proizvode po svojoj zelji.

 8. Nino Belov says:

  Kada se budemo oslobodili židovske, cionističke agenture, onda će i Srbija i Rusija biti slobodni. Do tada, ništa...

 9. petrovgrad says:

  Prvo ko se malo razume u obaveštajne službe CIA nije obaveštajna službe, već informativna. Dakle skuplja informacije i prosleđuje vladi Amerike. CIA nije zasebna politička struktura, već tehniči servis u službi vlasti Amerike. To je kao priča Znaš on radi za DB. Pa za koga radi DB. U nijednoj zemlji službe bezbednosti ne rade zasebno, to povlači puč ili državni udar. Može da se izdvoje zasebni slučajevi poput Hrkalovićke, ali to je suludo. Vidi se kako se završilo.

  • D says:

   Jadan ti sa takvim razmišljanjem . Prvo treba da znaš Šta je ta skraćenica a tek onda da naučiš šta oni rade. Dosta puta ni država ne zna šta rade.

 10. Janko says:

  Dali imate biciklistički šorc

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *