РУСИЈА ЈЕ ЈАЧА НЕГО ПРЕ РАТА – ЛАВРОВ: Тако је било и после Наполеона и Хитлера

РУСИЈА ЈЕ ЈАЧА НЕГО ПРЕ РАТА – ЛАВРОВ: Тако је било и после Наполеона и Хитлера

11 децембра 2023

РУСИЈА је много јача него што је била пре избијања сукоба у Украјини, који су подстакле САД, оценио је данас руски министар спољних послова Сергеј Лавров.

– Већ су видљиви резултати рата са Русијом, који су САД покренуле преко Украјине. Поменули сте ширење НАТО, али је кључан резултат за нас и за друге то да је Русија постала много јача него пре свих ових дешавања – рекао је Лавров обраћајући се путем интернета присутнима на форуму у Дохи.Он је додао да ће тако и бити док се борбена дејства не заврше, преноси Тасс. Лавров је подсетио да је почетком 19. века Наполеон покренуо скоро целу Европу за напад на Русију, али га је она поразила и „постала јача након те агресије“.

Он је рекао да је исто учинио Хитлер средином 20. века, када је мобилисао већину европских земаља како би покренуо агресију против Русије.

– Он је, такође, поражен и ми смо постали јачи након тог рата – нагласио је Лавров.

KOMENTARI2 коментара

  1. 1 mnooogo dobar ćo'ek says:

    Rusija moze, i to lako, i mora, po meni, da ekonomski raste i brze i da postane br.1. Meni je jasno da oni ne planiraju da ekonomske potencijale razbacuju u pravcu kako to radi Zapad u kojem industrija zabave čini veliki deo bdp-a a posebno finansijski deo bdp-a koji ga naduvava (govorim o zapadnom bdp-u) kako gde, od 50-80%, nego rade na strukturi bdp-a i strukturi potrošnje bdp-a, ali kada zapadni sistem obračuna doživi krah i ogoli se realno stanje ekonomske snage Zaoada, Rusije, Kine i drugih, Rusija ce sa 4-og mesta po realnom bdp-u momentalno prrskociti Japan koji ima samo za "dlaku" visi realni bdp i lako da u tom trenutku bude odmah uza kineskog jer američki ce pasti do 4-og-5-og mesta.

  2. Gagi says:

    Ako sam dobro razumeo uvazenog Lavrova, Rusi bi trebalo da budu zahvalni za sve probleme koje im u istoriji stvara zapad. Jer tako postaju jaci i bolji. Ocigledno je, medved mora stalno da bude budan, nema dremanja i zimskog sna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u