РУСИЈА ЈЕ ЈЕДИНА ЗЕМЉА КОЈА ИМА ХИПЕРСОНИЧНО НАОРУЖАЊЕ! Путин открио на чему сада раде, Америма неће бити добро!

RUSIJA JE JEDINA ZEMLJA KOJA IMA HIPERSONIČNO NAORUŽANJE! Putin otkrio na čemu sada rade, Amerima neće biti dobro!

23 decembra 2020

Iako osim Rusije niko ne poseduje hipersonično oružje, Vladimir Putin je otkrio da Rusija uveliko radi na sistemima za odbranu od hipersoničnog oružja.

Putin je ponovio da Zapadne sile ne odsutaju od koncepta brzog napada na kontrolne i komandne sisteme Rusije, i da se Rusija uveliko priprema da na vreme odbije takve napade.– Poseduju visoko precizna oružja, ali još uvek ne hipersonična. Naravno, očigledno je da će uskoro imati i takvo naoružanje, ali kao što sam rekao, do tada ćemo mi već biti spremni – rekao je Putin.

Nešto ranije je načelnik PVO ruskih oružanih snaga, general-potpukovnik Aleksandar Leonov, rekao da čak i raketni sistem PVO S-300 može brzo da uništi hipersonične ciljeve. Najnoviji raketni sistem S-500 Prometej, koji je u procesu dovršavanja državnog testa, samo će ojačati poziciju Rusije.

Pored toga, Leonov je podsetio da su hipersonične rakete Cirkon, komplekse Sarmat i drugo naoružanje kakvo niko drugi ne poseduje, spremni da reaguju u svakom trenutku.

(Informer)

KOMENTARI2 komentara

  1. M says:

    Kako Ruski obrambeni proturaketni sistemi mogu biti spremni da reagiraju u svakom trenutku?!?Npr.kad USA iznenada iz blizine,s Ruskih granica,ispali ogroman broj običnih,hipersoničnih,možda i nevidljivih raketa koje tada svojom brzinom i kvantitetom i kvalitetom probijaju svaku odbranu!?!O čemu oni to?!?Pa USA je za sada bazirala svoj udar na 5000 raketa,običnih,ali koji svojom kvantitetom probijaju svaku odbranu!Danas ili sutra,imati će i hipersonične,nevidljive itd.rakete,zatim i jata dronova,mikrodronova i nanodronova,i tko zna što još ne,uvezanih u integrirano ratište pojačano umjetnom inteligencijom!Ako Rusi primjete približavanje svega toga,morat će dobro,brzo i odlučno razmisliti-reagirati!Ako dopuste stacioniranje-gomilanje svega toga na svoje granice-susjedstvo,bit će im prekasno!

  2. uddu says:

    Mora da su kupili licencu od židova jer židovi su već prešli na savremenije oružje !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *