РУСИЈА ЈЕ ПРАКТИЧНО САМА У БОРБИ против НАТО и Украјине

РУСИЈА ЈЕ ПРАКТИЧНО САМА У БОРБИ против НАТО и Украјине

18 априла 2023

Русија се практично сама бори против НАТО-украјинске војне конгломерације, саопштио је заменик министра спољних послова Русије Михаил Галузин.

„Русија се сада практично сама бори против НАТО-украјинске војне и војно-индустријске конгломерације, у којој је Украјини додељена улога полигона у конфронтацији са Русијом, а колективни Запад има функцију штаба, позадине, снабдевача обавештајним подацима и оружјем“, рекао је он током стручног семинара „Украјина између Русије и Запада“.„Актуелне украјинске власти уништавају све што је на било који начин повезивало наше земље“, додао је дипломата.

„На њихову иницијативу измењени су уџбеници историје, забрањена књижевна и музичка дела, уништени споменици и културни објекти, прекинути контакти између представника академске заједнице, што је научнике лишило могућности да размењују искуства, врше заједничка научна истраживања, воде дискусије, укључујући и историјске“, напоменуо је Галузин.

Заменик руског министра спољних послова сматра да је Украјина постала потрошни материјал за политику колективног Запада, пре свега Англосаксонаца која има за циљ да изгради конфигурацију међународних односа која је корисна за они, да на све начине одржавају униполарност која им клизи из руку.

KOMENTARI12 коментара

 1. persida says:

  ZION LENSKI je nadmasio Hitlera u svakom pogledu, on nema drugu ideju osim unistavanja svega sto je rusko. Zato mi nije jasno da ga Rusi vec nisu digli u vazduh, zasto? Da dokazu da su kulturni, pravoslavno oprastajuci narod. Nema sa takvim pristupom pobede. Bez osvete, nema zivota, hriscanstvo je unistilo Rusiju i ona mora da se vrati u osnovnu skolu i da pocne da uci od Jevreja: "Oko za oko, zub za zub."

  • Milutin says:

   Kada bi Rusi Zelenskog, kako kažeš "digli u vazduh" onda bi od sataniste napravili heroja. A to nikako ne sme biti cilj Rusije. Ukrajinci će njega sami da vuku po Kijevu. Do smrti. A to će odgovarati i Zapadu. Kao, Zelenski je sve njih prevario svojoj glumom.

   • persida says:

    Ma, kakav heroj, pa Cion Lenskog niko ne voli. Ako Rusi ne ubiju dzukelu, to ce biti podsticaj drugim dzukelama da rade isto.

 2. Kulak says:

  Sto godina rata. Logistika Rusije je neiscrpna, a Zapad je spreman ukronaciste u Kijevu naoružavati u nedogled.

 3. Риста Бре says:

  Сви знамо да Русија ратује сама, али ипак нас обузме неки бес и немоћ када се то каже наглас. Онај полу нациста Лукашенко повео Белорусију једног момента према Западу и почео куповати нафту од Американаца са речима - "Јел вите колко смо паметни? Русија не може уцењивати "велику" Белорусију!" И ишло му од руке јер је већина Белоруса западне Белорусије прозападно и помало нацистички оријентисано. Али када Лукашенку стигао "рачун" из Америке, погодио у Москву за пет минута. Готово сигурно, Белорусија је прошлост, али ипак не помаже Русији још увек. Кина је најобичнија вагиница и једва чекам да се рат заврши и да се западно тржиште отвори за Русију поново. Неће бити брзо, али биће. Важно да Русија преживи и спречи унутрашње г...овнаре да праве проблема. Индија је фртаљ вагиница и члан Западног НАТОа. И Индија и Кина пљачкају Русију као и Запад пре њих, али Русија је толико богата сировинама да и Исток и Запад боли глава јер и са полу ценама Русија напредује. Русији је данас неопходан мир и ако га постигне са територијама које данас поседује у Украјини, Кина и Индија МОРАЈУ ући у клинч са Америком. Индија то неће урадити него ће се нагузити, али Кина нема такве гузове и онда ће и Кина и Русија бити као на тацни и Русији и Америци. Надам се да ће Русија успети да задржи своје територије које је освојила до данас у Украјини и да ће Амери, узбуђени са Кинеским манипулацијама са Русијом и са Светом ипак помало попустити Русији и руским захтевима. Сви такође знамо да ће то бити само привремено, али и Русији ће тај привремени мир бити довољан да ојача и да створи још бољу позицију него данас. Зато не треба бити изненађен ако Русија прихвати и полу решење са Украјином. А кад притисну Кину и када хиљадугодишње историјско НЕ искуство Кине, мање више робовање Монголима, Јапанцима и Британцима дође на испит, Кина ће зацвилети као и Белоруси. Не треба да ми кажете да вам не прија овај коментар, не прија ни мени, али рачунџије око Русије су ти који ће оправдати Руско прихватање полу решења у Украјини. Овако ја пишем када сам бесан ко кер.

 4. Риста Бре says:

  Неће Запад попустити Русији зато што воли Русију, него зато што Руси поседују ретко оружје које Амери још нису успели ни експериментално да развију а и зато што ће морати да се обрачуна са Кином. А онда ће Русија и Кина заменити тренутне позиције и надам се да ће Русија тада одиграти како треба а не као пишљива Кина данас. Зна Си да је то испред њега и зато трчка послушно у Русију иако изиграва неутралног паметњаковића човека који је као посисао сву памет овог Света. А у ствари седи на две столице. Једна од те две столице, а то је америчка столица, већ има једну ногу сломљену. Највећи двостоличар у људској историји је данашњи Си Ђин Пингвин а не Вучић, Орбан или Моди. Чак и Тито је био само испрдак спрам данашњег Сија. Још један недефинисан, али гадан разлог зашто Запад мора да паузира са Русијом и да се посвети Кини је и тај, да ако случајно Русија пропадне Кина ће упасти у Сибир а то је оно што Запад не сме дозволити. То су све рачунице преко руских леђа, али ипак видимо да се Русија није савила. Бар за сада а не изгледа да ће се савити ни у скорој будућности. Горбачов-Јелцињ лекција је вечна. Успут и мало горко за Запад, запад не поседује оружје таквих моћи као што га има Русија. Све то на кантар и наћи ћемо неки баланс.

 5. Paja says:

  Persa i Rista da osnuju svoje novine i pišu feljtone, pa ko ih čita, da ih čita, ovako odmah se preskače šta oni pišu !

  • persida says:

   Препаметни Пајице, па прескачи, ко ти брани. Можда једнога дана од свег тог прескакања постанеш и атлетичар, писање ти ионако не иде од руке. Ако ми не верујеш, пробај да напишеш две смислене реченице, видећеш колико је то тешко, а за тебе немогуће.

 6. Риста Бре says:

  Пајице, ти канда мало сањариш, јел да? Ово што ја пишем није писано Пајама и тамо некима. Ово је писано људима који разумеју више од две-три реченице у низу. А што се тиче мојих новина, па зашто Пајице? Има вас Паја и сличних јако много данас у Србији и сви сте васпитани преко савремених америчких психо идиотлука по нашим аметричко-српско-турским медијима. Е сад. Ако хоћеш да отвориш своје новине, зна се унапред да ти гости неће бити Пајице и тамо неки Косовци а да би то преживео мораш да нађеш начин како да их задовољиш а да не сврше, јер кад сврше отиће. Видиш, то је јако много труда и један од ретких просрпских медија је и један Интермагазин. Они се некако одржавају, вероватно уз велики труд како да преживе и како да задовоље и психо Пајице. Ја немам снаге за то и зато користим могућност да васпитавам чак и Пајице преко овог портала. Разумеш? Ако не можеш да схватиш све, ти прочитај само сваку задњу реченицу и уживај.

 7. Један тамо, не знаш га ти... says:

  Овог имбецила, Ристу полуписменог, треба стрпати на психијатрију.

 8. Риста Бре says:

  Најискомплексиранији коментари полунеуротика и хроничних лудака на овом порталу. Бисери хронично оболелих на челу Тамо неког лудака(тај је хроничан, без икакве сумње), па ТЗВ Косовца(умерено скренут али није хроничан) па следи неки "сеик", вероватно полубрат тамо неког лудака, али тај не зна чак ни да прича. Па они говоре и пишу већ годинама следеће мудрости...Ристо, овцо ретардирана, ти си стварно деген, подави небулозама народ! 'Ајд - лекови и на спавање. Да те не би успављивали шинтери. -@ Бре Ристо, …..Ови твоји галиматијаси су одлични, али знај да ће људи да те схвате озбиљно тек онда када се излечиш од наташакандићитиса...-seik says:upravo tako... - Овај малоумник поново уображава да, у километарском просера*ању, има шта да каже и да то неког занима. 🤦 Склоните будалетину одавде... - >>...следи завршни део фазе разраде... Значи, по неким мојим схватањима... дубље у разраду сукоба<< Иди, бре, "мозгу никад разрађени", сузе ми пођоше...! 🤣🤣🤣 'Ај, сад, невезано за ово - "вариш" ли ти?... - Риста коментарише! Објашњава... 🫵 🤣 🤣 🤣... - Риста нешто коментарише! 🤣 Он некоме нешто објашњава... 🤣... -Овај је Риста стваарно болид! Подави народ небулозама, ретард малоумни. Вежите га ако морате али га овамо не пуштајте. И њега и оног „Зеку“. Ко је коме ту алтер его, само у Лази могу утврдити. Разбежаће се читаоци. Нема народа живаца за њихове притупаве бљувотине... - Ристо, читаш ли ти шта пишеш, мајке ти?! Не, наравно. Тако сам и мислио. Ниси баш толико блесав!... - @ Gagi А ја вам, опет кажем - не дангубите са полуписменим, мутавим ретардима. Он и њему слични су пошаст и коров на овом порталу. Јадни његови укућани, како ли је тек њима?! Мада, вероватно су га до сада избацили и отерали у родну му Бабушницу... "Овог имбецила, Ристу полуписменог, треба стрпати на психијатрију" Риста гледа да их игнорише иако чак и овај полудебил пажљиво прати моје коментаре и немам намеру да се расправљам са људима који тако силно пате и носе комплексе са којима нису у стању да изађу на крај, па ћу споменути онако успут...Обраћајући секунд пажње на овакве особе, жељне пажње и памети један коментатор овде им се обратио и приметио "intelektualna impotencija uvek je vidljiva!"

 9. Један тамо, не знаш га ти 🖕... says:

  Дегенерик метастазирао... ал' прати и бележи постављене му дијагнозе. Везуј болида и пуштај струју! 🤣

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u