РУСИЈА ЈЕ ВЕЋ ПОБЕДИЛА АМЕРИКУ у једном рату!

RUSIJA JE VEĆ POBEDILA AMERIKU u jednom ratu!

29 decembra 2015

Russian President Vladimir Putin is seen on the screen of a television camera during his visit to the new studio complex of television channel 'Russia Today' in MoscowAmerički zakonodavci priznaju da je broj gledalaca ruskog televizijskog kanala RT znatno porastao u poslednjih nekoliko godina i da se sam televizijski kanal pretvorio u punopravnog učesnika u informacionom prostoru ne samo u Evropi nego i u SAD, piše „Vašington tajms“.

Kako se navodi u članku, bez obzira na to što kongresmeni i dalje pozivaju na borbu protiv „ruske propagande“, oni priznaju da američki mediji nemaju šta da suprotstave ruskom televizijskom kanalu.

„Vredni pažnje su složeni medijski nastupi koji se ostvaruju posredstvom RT u celoj Istočnoj i Centralnoj Evropi, na Srednjem istoku i u Latinskoj Americi. A mi se jednostavno ne borimo protiv toga efikasno“, izjavio je predstavnik Komiteta za inostrane poslove Edvard Rojs.


List piše da američke zakonodavce „najviše zapanjuje“ činjenica da je RT uspeo da izvrši revoluciju u metodama prenošenja informacija, dok tradicionalni emiteri SAD, kao što su Radio Slobodna Evropa / Radio Sloboda i Glas Amerike znatno zaostaju za ruskim kanalom.

Istog mišljenja je i niz diplomata istočnoevropskih zemalja. „To je informacioni rat, a mi ga gubimo“, rekao je ministar inostranih poslova Litvanije Linas Linkjavičus.

RT — to su tri 24-časovna informaciona televizijska kanala na engleskom, arapskom i španskom jeziku, televizijski kanali RT Amerika i RT Velika Britanija, dokumentarni kanal RTD, globalna informaciona agencija Raptli, kao i onlajn portali na engleskom, ruskom, španskom, arapskom, nemačkom i francuskom jeziku.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARIJedan komentar

  1. M says:

    Nije ni cudan uspjeh RT-a,nego logican,jer objektivnija Istina,makar i s malo rijeci,unistava tamu makar ta imala i gomile rijeci,slika,filmova,coca-cole,batina.Cudo da se nije i prije pojavila,ali bolje ikad nego nikad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *