РУСИЈА „НАТРЉАЛА НОС“ АМЕРИЦИ: Крим се отцепио од Украјине, као ви некад од Енглеске!

РУСИЈА „НАТРЉАЛА НОС“ АМЕРИЦИ: Крим се отцепио од Украјине, као ви некад од Енглеске!

4 јула 2016

2f940aa0823ee438be858dd940379236Шеф комитета за међународне односе руске Думе Алексеј Пушков је на Дан независности САД пожелео Американцима да разумеју одлуку становника Крима да уђу у састав Руске Федерације.

– Желим САД да на Дан независности и отцепљења од Енглеске разумеју народ Крима који је своју независност изборио кроз уједињење са Русијом – написао је Пушков на свом Твитер профилу.

Дан независности је најважнији амерички празник јер су на тај дан 1776. године представници 13 држава потписали документ којим се проглашава независност од Британске краљевине.

KOMENTARI3 коментара

  1. Nemanja Vlahović says:

    Da budem fin i učtiv, ovaj čovek priča svašta. Krim se posle nelegalnog, nasilnog otcepljenja od Rusije 1954. godine, pre dve godine vratio matici voljom stanovništva, podrškom Rusije, zahvaljujući istorijskim okolnostima. Ako ovaj čovek ne lupeta, onda je i Kosovo steklo nezavisnost od Srbije, kao američke kolonije od Velike Britanije (a ne od Engleske, kako on kaže). Ali ovaj čovek lupeta, i Kosovo ce se i faktički (de facto) vratiti matici Srbiji (de jure i dalje deo Srbije), kad-tad, na ovaj ili na onaj način, kao što se i Krim vratio Rusiji.

  2. Душан says:

    Само бистар човек може да изађе са овако паметном честитком.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u