РУСИЈА „НАТРЉАЛА НОС“ АМЕРИЦИ: Крим се отцепио од Украјине, као ви некад од Енглеске!

RUSIJA „NATRLJALA NOS“ AMERICI: Krim se otcepio od Ukrajine, kao vi nekad od Engleske!

4 jula 2016

2f940aa0823ee438be858dd940379236Šef komiteta za međunarodne odnose ruske Dume Aleksej Puškov je na Dan nezavisnosti SAD poželeo Amerikancima da razumeju odluku stanovnika Krima da uđu u sastav Ruske Federacije.

– Želim SAD da na Dan nezavisnosti i otcepljenja od Engleske razumeju narod Krima koji je svoju nezavisnost izborio kroz ujedinjenje sa Rusijom – napisao je Puškov na svom Tviter profilu.

Dan nezavisnosti je najvažniji američki praznik jer su na taj dan 1776. godine predstavnici 13 država potpisali dokument kojim se proglašava nezavisnost od Britanske kraljevine.

KOMENTARI3 komentara

  1. Sančo Pansa says:

    SJAJNA ČESTITKA!:)))

  2. Nemanja Vlahović says:

    Da budem fin i učtiv, ovaj čovek priča svašta. Krim se posle nelegalnog, nasilnog otcepljenja od Rusije 1954. godine, pre dve godine vratio matici voljom stanovništva, podrškom Rusije, zahvaljujući istorijskim okolnostima. Ako ovaj čovek ne lupeta, onda je i Kosovo steklo nezavisnost od Srbije, kao američke kolonije od Velike Britanije (a ne od Engleske, kako on kaže). Ali ovaj čovek lupeta, i Kosovo ce se i faktički (de facto) vratiti matici Srbiji (de jure i dalje deo Srbije), kad-tad, na ovaj ili na onaj način, kao što se i Krim vratio Rusiji.

  3. Dušan says:

    Samo bistar čovek može da izađe sa ovako pametnom čestitkom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *