Русија никад не започиње ратове, али их увек ЗАВРШАВА!

Rusija nikad ne započinje ratove, ali ih uvek ZAVRŠAVA!

10 maja 2017

Slavimo Dan pobjede nad fašizmom, koji suštinski nikad nije pobjeđen. Inspiratori i ideolozi nacizma i fašizma nisu bili u Berlinu nego u Londonu, Vatikanu i Vašingtonu, tek kad tamo pobodemo svoju zastavu ova planeta će odahnuti. U tom civilizacijskom sudaru dobra i zla, Rusija je predvodnik slobodnog svijeta, a Srbi su avangarda.

Na vrhuncu svoje moći zapad je uvijek jurišao na Rusiju i epilog je uvijek bio isti ruski vojnici u Berlinu i Parizu. Rusija ne počinje ratove, Rusija ih završava. Trebale su stotine godina da se izgrade Osmansko carstvo, Hasburška Monarhija i Njemačka imperija, a Srbi su ih za samo 4 godine poslali na smetliše istorije.

Nemamo ništa od toga da sami sebe zavaravamo. Nikad mi na zapadu nećemo imati prijatelje. Nikad nam londonski krmci i vatikanski pedofili neće željeti dobro. Naš sukob sa njima traje vjekovima, konačni cilj je osvajanje Rusije, a Srbija za njih nikad nije dovoljno mala da ne bi bila velika.

Arhanđeo Mihajlo bacio je satanu sa neba, Perun je svezao zmiju, sveti Georgije je ubio aždaju. Arhetipski i proročanski, to je prikaz kosmičke bitke slavenskog svijeta (Srba i Rusa) protiv zapada. Rat se prevashodno vodi za ljudske duše. Samo oni koji su uvježbali svoje umove da budu imuni na rusofobnu i srbofobnu propagandu će preživjeti taj posljednji veliki sukob.

Fejsbuk profil Mislava Horvata

KOMENTARI2 komentara

  1. punca says:

    Hvala Crvenoj Armiji što je oslobodila sve države Evrope od fašističke Nemačke.Crvena Armija zajedno sa Partizanima je oslobodila Beograd i čitavu Srbiju od Nemaca . Večna slava Crvenoj Armiji i svim Partizanima koji su dali svoj život za slobodu ! Putin ura!...ura!...ura!Živela Rusija!Živela Slovenija! Živela Srbija! Živela Sloboda!

  2. micky says:

    Zato imaju milijone mrtvih i pobijenih.... Bilo bi bolje razmisliti pa rat kako zavrsiti tako i poceti. Ako cekaju opet ce se rat voditi kod njih kuci a anglosaksonski smrad biti postedjen.A oni bas to i traze. Nikad rusi nista da nauce.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *