РУСИЈА ОБЈАВИЛА: „11. септембар је режиран изнутра!“

RUSIJA OBJAVILA: „11. septembar je režiran iznutra!“

16 avgusta 2016

Kule-bliznakinje-u-plamenu-Njujork-11-septembar-2001 345„Raša tudej“ (RT) je analizirao dokaze i emitovao izveštaje o tome da je događaj 11. septembra bio „posao iznutra“.

U izveštajima se iznose i teške optužbe upućene visokim zvaničnicima vlade SAD-a i CIA sa pratećim natpisom „Bela kuća stoji iza terorizma svog stanovništva“.

Visoki vladini zvaničnici i obaveštajci potvrdili su postojanje kampanje pod nazivom „Operacija Gladio“- o velikoj operaciji sudeći prema rečima šefa CIA-e Vilijama Kolbija- i ta kampanja je odgovorna za organizovanje terorističkih napada kako bi se dozvolilo vlastima da uvedu vanredno stanje i pomeraju ljude unaokolo kao ovce.

Sa izveštajima iz Kremlja da će predsednik Putin obelodaniti satelitske slike koje dokazuju da su kule bliznakinje „kontrolisano rušene“ a ne od strane dva aviona, čine se ogromni koraci ka neslaganju istine sa zvaničnom verzijom Komisije o događaju 11. septembra.

U izveštajima RT-a se ukazuje da je jedan od svedoka, Vinčenco Vinsiguera, priznao: „Moralo se predstaviti kao napad na civile, na žene, na decu, daleko od bilo kakve političke igre. To je omogućilo vlastima da uvedu vanredno stanje“.

Mejnstrim mediji ovo ne objavljuju, ali je u zapisniku.

Dr Danijel Ganser, autor spisa o tajnim operacijama NATO pakta, objašnjava zašto ljudi i dalje nisu voljni da prihvate istinu, čak i sa neviđenom količinom dokaza pred sobom.

„Sa dokazima o postojanju operacija Nortvuds i Gladio, sve je dostupno, ali i dalje vlada jedan psihološki momenat u kome je ljudima teško da poveruju da sve to nastavlja. To je prosto loša vest. I, u osnovi, može značiti da terorizam manipuliše svetom, da upravlja ljudima kao ovcama. A ako se neko prema ljudima odnosi kao prem ovcama i već ih je izmanipulisao pod zastavom lažnog terorizma – onda je to nešto što niko od izmanipulisanih ne želi da čuje.“

Džon Kol, arhitekta i inženjer koji traga za istinom o 11. septembru, postavio je pitanje ko je srušio kule bliznakinje.

„Ko god da je to uradio nije leteo u avionima. To je nemoguće, nemoguće je otopiti sav taj čelik požarom u kancelarijama, avionskim gorivom, do kolapsa. To je fizički nemoguće. To prkosi zakonima fizike“. zaključio je Kol.

(webtribune.rs)

KOMENTARI10 komentara

 1. Petar says:

  Webtribune. Bože sačuvaj. Za njih je pisanje jednog ruskog lista oficijelna Rusija.

 2. n.n says:

  a kad to kazu rusi lazovi onda im svi vjerujemo! Hahaha ko jos vjeruje lazovima rusima i srbima?!

  • Stanko says:

   Ruse i Srbe možeš da mrzim i to je tvoj vrh uma. Eto pogledaj snimke i onako visoke građevine da se tope i padaju vertikalno, moguće je samo kontrolisano. Džaba tvoje mržnje.

 3. pravda says:

  Ameri su sami srusili sveteki trgovinski centar ,,,,,, molim Vas ,pa oni slagase da su i na mesec bili,,,, Bacise dve atomske bombe na staro i nejako,,,,, sakrise i ugostise sve naciste iz drugog svetekog rata,,,,, Rusima ukradose Aljasku,,,, Bosancima dejtonski mirovni sporazum,,,, ,,,, Stop americi Stop EU Stop NATO

  • n.n says:

   ako mislis na hirosimu i nagasaki to je bila samo ''kolateralna steta''. Hahaha

 4. Sindjelich 2 says:

  sigurnost konstrukciju pentagona,pentagon pogodjen nisko-letecom raketom?

 5. nesa says:

  nemas ti pojma ili si nenacitan mislis da su ameri uvekbili iskreni i posteni.postoje snimci da su se eksplozije desile iz nutra. kada je bilo bombardovanje u ,,glavnom gradu,, nase zemlje srbije je pogodjena zgrada vise spratnica sa raketom ili raketama vazduh zemlja pa nije pala

 6. Don says:

  Sta ima novo?Pogledas ,,Zaist Gaist"i sve je jasno.

 7. Jovan III says:

  rusi ne smeju da objave satelitske snimke o rusenju kula bliznakinja jer ce za odmazdu amerikanci objaviti da nikada nisu sleteli na mesec....

 8. n.n says:

  haha rusi ce uskoro biti baceni na koljena! Ruski banditi ce odgovarati za svoje zlocine pred novim svjetskim sudom pravde gdje ce im presude biti unapred izrecene! Hahaha

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *