РУСИЈА ОБЈАВИЛА: „Очекујемо напад на Крим, наша војска ће одговорити жестоко!“

RUSIJA OBJAVILA: „Očekujemo napad na Krim, naša vojska će odgovoriti žestoko!“

24 septembra 2016

1019819612-russian-army-4t5

Potpredsednik ruske Vlade Dmitrij Rogozin upozorio je da bi Rusija trebalo da bude spremna na nove izlive agresije od strane Ukrajine na ruskoj granici na Krimu, i poručio da će ruske vlasti biti opreznije u zaštiti tog dela državne granice, javlja Tass.

Rogozin je, posle sastanka državne komisije za granice, rekao ruskoj agenciji da bi Rusija trebalo da bude spremna na samo na fizičku agresiju, već i na pokušaj stvaranja nepovoljne situacije na ruskoj teritoriji i poluostrvu Krim.

– Posebno ćemo biti obazrivi s obzirom na činjenicu da ljudi ovde dolaze na odmor – istakao je on, dodavši da je ruski predsednik Vladimir Putin to naložio ubrzo nakon nedavnog incidenta na krimskoj granici.

Rogozin je naveo da je nedavno jedna subverzivna grupa uhapšena na rusko-ukrajinskoj granici na tom poluostrvu. On je u subotu sa zvaničnicima Krima i državne komisije za granice obišao glavne punktove na državnoj granici sa Ukrajinom gde su postavljeni novi infrastrukturni objekti Federalne bezbednosne pogranične službe.

Rogozin je takođe najavio da će biti izdat nalog, uz saglasnost ruske Federalne bezbednosne pogranične službe, da na Krimu bude testirana pogranična bezbednost i da se tamo upotrebe najmodernija tehnička bezbednosna sredstva, sva moguća optička sredstva, kao i sredstva za otkrivanje ilegalnog prelaska državne granice.

KOMENTARI4 komentara

 1. rubljov says:

  Ako znate da cer vas napsti, sto vi njih ne osajdarite prvi. Ovi Rusi su stvarno mazohisti.

 2. Sindjelich 2 says:

  neli ukrajina bese czarska rusija,sta je problem braco ukrajinci?

 3. miladija says:

  Putin se napada sa sve cetri strane i sa leva i sa desna kako ce on to izdrzati ako ne bude vucica i nikolica i rakije od presednika nikolica nece borci izdrzati na liniji

 4. BULAVA says:

  I treba Rusija žestoko da odgovori ako bitange pokušaju agresiju na ruski Krim.Treba odgovoriti,pored ostalog,i nuklearnim i termonuklearnim oružjem.Kamo sreće da ga je Rusija puno ranije upotrebila.Ne bi bilo ovakvog haosa u svijetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *