РУСИЈА ОДГОВОРИЛА АМЕРИЦИ НА ОПТУЖБЕ ЗА УМЕШАНОСТ У НЕРЕДИМА: Овакав одговор нису очекивали!

RUSIJA ODGOVORILA AMERICI NA OPTUŽBE ZA UMEŠANOST U NEREDIMA: Ovakav odgovor nisu očekivali!

1 juna 2020

Izjave o umešanosti Rusije u masovne nerede u SAD su direktna uvreda, ne toliko Rusije koliko sopstvenog naroda, smatra šef međunarodnog komiteta Saveta Federacije Konstantin Kosačov. Drugi ruski senator, Franc Klincevič se ironično zapitao: da nije policajac možda bio ruski agent?

„Desilo se. Američka mašina lažnih vesti pokrenula je odavno predviđenu akciju. To bi bilo vrlo smešno, da nije žalosno, jer je ovo prva lasta pre dolaska jata vrana“, napisao je Kosačov na fejsbuku.On je izražio saučešće svima koji su nastradali, kao i onima koji će nastradati.

„Izjava Suzan Rajsa je direktna uvreda. Ne toliko Rusije koja nema nikakve veze sa tom situacijom, koliko sopstvenog naroda i sećanja na američkog građanina Džordža Flojda“, dodao je senator.

I senator Franc Klincevič smatra da je verzija ruske umešanosti u proteste u Vašingtonu daleka od istine.

„Ja sam još pre ove izjave govorio da će Amerikanci obavezno prebaciti svoj ozbiljan problem na nas: da su Rusi pripremili sve ovo što se dešava u SAD, čak da je policajac bio naš agent“, rekao je šef komiteta Saveza federacije za odbranu i bezbednost.

Bivša savetnica za nacionalnu bezbednost bivšeg predsednika SAD Baraka Obame Sjuzan Rajs sumnjiči Rusiju za „umešanost u nerede“ u SAD, bez navođenja jasnih dokaza za svoje sumnje.

KOMENTARI11 komentara

 1. milorad2 says:

  O pa to je suzan rajs,šta glupa guska drugo može da da radi sem da gače,zato je i bila obamin savetnik.Na žalost opasnosat klinton-obama cirkusa je i dalje prisutna u USA.Ako oni ponovo dodju na vlast tamo, rat je neminovan i to ODMAH,ma ne bi prošlo 6 meseci od momenta ulaska bajdena u belu kuću i rusija bi bila napadnuta.Sreća to se neće desiti.

 2. Vojna i ojdeSve says:

  Smak sveta.... Jel pocheo... ?

 3. Kosovac says:

  Savetnica za nacionalnu bezbednost bivšeg predsednika SAD Baraka Obame Sjuzan Rajs sumnjiči Rusiju za „umešanost u nerede“ u SAD. Nije Sorošna Duboka organizovala nerede, taman posla.

 4. E.Lirsch says:

  Ajde Rusi, branite se samo i pravdajte. I ad se zakunete da niste vi. Tako ce vam poverovati "zapadni partneri".

  • Mile says:

   Suzan dela s one strane, a i ti si zajedno sa njom koliko možeš sa ove strane.

  • Slobodanka says:

   Rusija ispravno reaguje. Uz sve bezbednosne agencije koje SAD ima nikako nije izvodljivo da u Sjedinjenim Državama bude SPOLJA ubačen ovoliki haos, bivša savetnica za nacionalnu bezbednost države to sigurno zna. Pre Suzan Rajs i neki američki mediji poput snn-a optuživali su Rusiju. Desio se jednom i 11 09 koji je u SAD režiran iznutra da bi dobili razlog da optuže nekog spolja, te da proglase rat protiv terorizma i da ubrzo izvrše napade na Irak i Avganistan. Ne mislim da sada spremaju brzi napad na Rusiju, ali nešto skrivaju i krupno manipulišu iznoseći ovakve sumnjive tvrdnje.

 5. Zorana says:

  Dovoljno je reci Suzan Rajs, crnkinja. Oni su opsednuti mrznjom prema belcima.

  • persida says:

   Srbi iz Marinkove bare nemaju pojma o rasnoj mrznji prema belcima. Filmska industrija i mediji uopste propagiraju crnacki rasizam. Zato se ponekad pravi ovakav teatar kako bi se to prikrilo. Kad Srbi otkriju da su belci, pocece da se stide, kao sto se i sada stide svega sto su bili i sto jesu.

 6. Sasulja says:

  Ovim amerima bi i mengele zavideo na propagandi,da je nekim slucajem ziv.

 7. Rajko says:

  Pravi odgovor na provokaciju. Veoma mudro. I ja sam se zpitao slicno da nije policajac bio rus? Ali sve je moguce posto im je i Tramp rus.

 8. persida says:

  Policajac je Srbin, deda mu je Sveti Sava licno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *