РУСИЈА ОДЛУЧИЛА – ПОЧИЊЕ ЛОВ НА ЗЕЛЕНСКОГ

RUSIJA ODLUČILA – POČINJE LOV NA ZELENSKOG

25 maja 2023

Ruska spoljna obaveštajna služba sposobna je da izvede operaciju neutralisanja ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog tokom njegovog povratka u Kijev.

Do ovog zaključka došao je poznati ruski politikolog Sergej Iščenko. U svom autorskom članku u izdanju„Svobodna presa“ on je detaljno govorio o mogućim planovima Oružanih snaga Rusije, a takođe je objasnio zašto bi ruta oklopnog automobila Zelenskog mogla biti od interesa za ruske specijalne službe.Sergej Iščenko je skrenuo pažnju na činjenicu da su ruske obaveštajne službe i Oružane snage Rusije u stanju da sprovedu scenario za fizičko eliminisanje ukrajinskog lidera. Govorimo o sprovođenju određenih odluka, tokom kojih će se utvrditi tačna lokacija Vladimira Zelenskog za štrajk.

Prema mišljenju politikologa, najpogodniji trenutak za neutralizaciju šefa kijevskog režima može biti njegov povratak u Kijev sa samita G7. U Rusiji dobro znaju da će se Zelenski iz Japana vratiti avionom do Poljske, odakle će vozom stići u Kijev. Trasa oklopnog automobila Zelenskog može biti od interesa za ruske specijalne službe.

„Sa velikim stepenom verovatnoće, u ponedeljak uveče će iz malog poljskog grada Pšemisl, na reci San, 12 kilometara od granice sa Ukrajinom, krenuti voz u pravcu Kijeva, čije će kretanje pratiti sve glavne obaveštajne službe sveta. To je zato što će se u sastavu tog voza prema Kijevu kretati potpuno neprimetan oklopljeni putnički vagon, u kojem će se predsednik Vladimir Zelenski vratiti u svoju prestonicu“, objasnio je stručnjak.

Iščenko je napomenuo da će Zapad pomno pratiti sudbinu ukrajinskog lidera, pitajući se da li će stići do Kijeva ili ne. Stvar je u tome da Oružane snage Rusije mogu istovremeno da sprovedu nekoliko scenarija da neutrališu Zelenskog – počevši od preciznog raketnog napada na njegov oklopni automobil, do završetka diverzantske operacije tokom koje voz može neočekivano doživeti nesreću pre nego što stigne do Kijeva.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI14 komentara

 1. Žarko says:

  • Smrdevit Posavski says:

   Spodoba u zelenom živi svoje zadnje dane, Zaluzni i onaj general na S vec su dobili raketu na adresu, mislim da se spodoba u zelenom vraća u Kijev je sto hoće nego sto su mu gazde naredile. To je ono sto Rusija moze a sto hrvato-titoisticka jna nije mogla ni htela, da istrebi tudjmana i tudjmanovske ustaše. Ali to ne znaci da nećemo ući u Zagreb jer krenulo je ciscenje EU/USA rajha od fašista i oni ce doći na red.

 2. milorad5 says:

  to su NATO vlažni snovi..zelenski je u ovom momentu postao TEG oko vrata i najsrećnije rešenje za prdonje iz NATO je da ga RUSI UBIJU..herojska smrt mladog,može se reći ZELENOG GLUMCA,propagandna noćna sahrana u naci stilu sa bubnjevima i bakljadom,dve nedelje proseravanja BBC-CCN propagandnih biroa,da se skrene pažnja domaćoj marvi sa opasne bankarsko berzanske situacije,ma sve što požele da još mesec-dva održavaju privid normalnosti na zapadu..ali oni su već sad DALEKO od normalnosti i to ne može da se krije još dugo..krunisali kralja lepo se obeznanio london od kokaina i alkohola za ĐŽ..i sad dolazi mamurno jutro pljačkaške koalicije sa pokvarenom štamparijom..ali giljotina je u dobrom stanju..jednostavna je to sprava,ne kvari se uopšte..rusi bi bili budale da ubiju zelenskog to je propagandna i POLITIČKA greška..treba ga ostaviti ukrima da ga pitaju za RODBINU..zalužni je već bolji ulov..bez njega su tek u G.ukri..takodje treba juriti likove iz pozadine.."eksperte" iz amerike sa višestrukim državljanstvima kao što je onaj idiot salikašvili..to su vojnici koje treba tamaniti...i NATO agentura,mislim da je lepo vaspitanje u špijunskim poslovima sad više sasvim izlišno,najbolji način za BRZO eliminisanje mreže je eliminisanje agenata..nebitno je šta znaju i nebitno je pokušavati da se prebace u duple agente,biće te salate koliko hoćeš kad se sruši mafija u ukrajini..to rusi treba da rade ili ono g."sudiju" iz haga,e njega kad bi kidnapovali to bi bio posao...sve u svemu mislim da je zelenski SAVRŠENO BEZBEDAN ŠTO SE RUSA TIČE,ALI ŠTA ĆE KAMARATI DA MU URADE TO JE VEĆ DRUGA PRIČA:)ILI UKRI,sve zavisi kuda krene da beži i ko ga prvi ćapi...

 3. Kulak says:

  Ameri će instalirati u Kijevu nekog drugog. Ipak, Zelenski je zlikovac i ruke su mu krvave do ramena. Svakako treba s njim pod ploču.

  • Smrdevit Posavski says:

   ali mora da bude zeleni granit :-)))

 4. persida says:

  Good morning, Kolumbo. Fatajte zlocinca, pa na sud. Advokati neka mu budu Toni Bler i Princ (znate vec koji).

  • lekovito bilje says:

   Tonji bljer je i nas savetnik-advokat/tako Zeljenski ostaje da svira k.ucom kuci na kljavir...SLAVENSKE IGRE BEZ GRANICA!

 5. Miroslav says:

  Uhvatićete vi njega za onu stvar. On vas rešeta po Rusiji gde stigne dok ste vi Rusi samo na Bahmutu izgubili zvanično 20 000 vojnika a nezvanično sigurno 2 do 3 puta više. Dok stari ratuju, mladi ginu.

  • Smrdevit Posavski says:

   koje ti vesti gledaš, one sa Covid-plandemijskih medija ???

  • lekovito bilje says:

   FUUJ NA TVOJU VELIKU RADOST!!!!! RADUJES SE DA GINU RASSANI s jedne i druge strane I UKRAINCI SU RASSANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Jasna says:

   ti si izgleda van svih tokova!

 6. Rista Bre says:

  E jeb...iga! I ja sav spreman čito ova naklapanja. Pa Rusija nema zašto da eliminiše Zelenog. Ubi će ga Ukrajinci. A i da neće, neka ga, neka se pati živ! A ne da mu Zapad digne spomenik u Ukrajini. Ceo Zapad slavi Napoleona, diže mu spomenike i veliča ga. Uskoro će slaviti i Hitlera. Slaviće i Zelenog, bio ubijen ili ne. Mislim da će ga CIJA na kraju povući negde u budžak, otseći glavu i reći da je to Prigožin uradio. To je najverovatniji scenario, imajući u vidu kako Zapad nastupa. Tok 1 su srušili neki turisti sa neke jahte Andromeda, kakvi Amerikanci i Šveđani. Ma nisu oni majke mi, nego turisti sa Andromede bacali kamenje na cevi i Tok 1 eksplodiro.. Zapadna taktika.

 7. persida says:

  Na kraju ce reci da ga je ubio Bin Laden, agent Cije.

 8. Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

  A Tebe će biti ubiti zbog nepismenih nebuloza kojima nas udavi, blento maloumna. Govedo, "Ubi će" se piše sastavljeno, CIA (Centralna obaveštajna agencija) nema nikakvog j u akronimu I kaže se (a takođe i piše) "odseći"... Baš kao šta bi tebe tupavog trebalo odseći od ostatka sveta da nas ne smaraš više nepismenim debilnim naklapanjima. Sidi, trandži, je zaludno išta i objašnjavati. U njoj je glupost odavno metastazirala. Njoj je "cija" ime za snajku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *