РУСИЈА ОДОБРИЛА: Евроазијска унија потписује споразум са Србијом!

RUSIJA ODOBRILA: Evroazijska unija potpisuje sporazum sa Srbijom!

12 aprila 2019

Sporazum Evroazijske ekonomske unije (EAEU) o slobodnoj trgovinskoj zoni sa Srbijom trebalo bi da bude potpisan u oktobru 2019. godine.

To je izjavila članica Odbora Evroazijske ekonomske komisije Veronika Nikišina.

“Ove godine smo završili pregovore sa Srbijom i sada pokrećemo proceduru za potpisivanje ovog sporazuma. Nadamo se da ćemo ga potpisati u oktobru”, izjavila je Nikišina na jednoj međunarodnoj konferenciji u Astani, a prenosi ruska agencija Tass.Navodi i da je EAEU na “samo korak” od “okončanja pregovora sa Srbijom o zoni slobodne trgovine” i da taj sporazum želi da potpiše ove godine.

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin napisao je na Tviteru da su završeni pregovori sa Srbijom i da je pokrenuta procedura da sporazum o slobodnoj trgovinskoj zoni bude potpisan u oktobru ove godine.

“To je potvrdila i ministarka EAEU Veronika Nikišina”, napisao je Čepurin na Tviteru.

KOMENTARI13 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Zbogom EU/NATO, još da uđemo u ODKB i ruske vojne baze u Srbiji i Republici Srpskoj pa da počnemo drugačije sa nacističkim zlotvorima da "razgovaramo".

  • dane says:

   nikaskve vojne baze.ni jednih ni drugih.sa rusijom i kinezima da,pod njima ne.suvise smo stara drzava i narod da bi bilo kome verovali

   • živoder iz Oseka i Ovčare says:

    Nije ti ovo jugoslavija pa da se vodi titina politika nesvrstanosti na koju ste vi jugotitosloveni navikli. Zato što nema ruskih vojnih baza i jesmo bombardovani a nije isključeno da se to ponavlja ako ostanemo nesvrstani, takva politika nesvrstanosti Zapadu baš odgovara.

 2. petrovgrad says:

  Da mi je samo znati koji političar u Srbiji tako nešto uspeo da postigne, pa da ga častim sa piće. Vučić nije za njega kažu da nije patriota, možda je Čanak, on je Ruse uveo u Srbiju preko NIS-a. Možda i Obradović da bi uvrnuo Amere. Na kraju nije bitno da li je mačka bela iili crna, bitno je da lovi miševe.

  • Nata says:

   Mislim da je logicno da oni koji su u vlasti zaduzeni i ugovaraju te ugovore,i nékâ smo savezu sa Rusjom Azijom.To je lepa i dobra vest!

  • Cetnik says:

   Najuriti celu skupstinu u gulage a predsednik da nam bude car Putin!

 3. Leutar (Eleftheria i thanatos) says:

  Daj Bože! Živodere ; ) Ali bez ove garniture.

 4. Becki konjusar says:

  Zasto ovo nije vest dana? Da sam na mestu Rusije prekinuo bih sve diplomatske odnose sa ovom vlasti. Mada ruku na srce ne znam kako ćemo ovaj put proći sa rusima. 1944 su nam doveli ćopavog bandita i komunističke izdajnike na vlast. Koji su potom pobili 350 000 srba rodoljuba.

  • test01 says:

   Zato i jesi Becki konjusar, nisu Rusi doveli Tita ! Pomisli ko je Rusima namestio komuniste pa ce ti biti sve jasno. To je ista garnitura koja je poslala Lenjina i crvenu bandu sa zapada nazad u Rusiju i davala im pare za propagandu! Unazadili su RUsije vise nego sa bilo kakvim drugim oruzjem!

  • srbin says:

   Nisu oni vec englezi sa cercilom.

  • Musa says:

   Nisu to bili Rusi nego Sovjeti! Nije to isto!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *