РУСИЈА ОТKРИЛА ТАЈНУ! БРИТАНЦИ И АМЕРИ СУ KРИВИ ЗА МИЛИОН МРТВИХ СРБА! Ово је брутална истина, после које ћете сасвим другачије гледати на наше савезнике у Другом светском рату!

RUSIJA OTKRILA TAJNU! BRITANCI I AMERI SU KRIVI ZA MILION MRTVIH SRBA! Ovo je brutalna istina, posle koje ćete sasvim drugačije gledati na naše saveznike u Drugom svetskom ratu!

5 marta 2020

Dvadesetih godina prošlog veka, Amerikanci su za Nemačku izdvojili milione dolara, a Velika Britanija milijardu funti i na taj način pomogli Trećem Rajhu tokom Drugog svetskog rata, izjavio je ruski istoričar, glavni urednik projekta „Rusija-moja priča“ Aleksandar Mjasnjikov.

– Pre Hitlerovog dolaska na vlast, odnosno, 20-ih godina prošlog veka kada se pojavila njegova partija, Amerikanci su za Nemačku izdvojili milion dolara, t.j., današnjih 10 milijardi dolara, a Englezi milijardu funti, t.j., uslovno govoreći 20 milijardi. A to je bio samo početak – objasnio je ruski istoričar.Prema rečima Mjasnjikova, najveći finansijski i politički krugovi SAD i Velike Britanije su u periodu pre i tokom Drugog svetskog rata tražili korist od saradnje s Nemačkom.

– Poznatom Nirnberškom procesu je, između ostalih, prisustvovao i Jalmar Šaht, direktor „Rajhsbanke“. Šaht je na pitanje da objasni povod svega što se desilo dao odgovor koji se odnosio na Amerikance: ‘Znate, u načelu, trebalo bi suditi vama, a ne nama. Vi ste sve finansirali. Bez bankarskog sistema ništa od ovoga se ne bi desilo’ – opisuje istoričar.

Mjasnjikov takođe navodi da je Nemačka od dobijenih sredstava pravila puške, tenkove i avione, kojima su ubijeni milioni ljudi. Ni početak Drugog svetskog rata nije prekinuo priliv američkog novca u Nemačku. Ali, pored novca, Vašington je slao i vojne tehnologije.

– Na primer, nijedan avion ne može da poleti bez takozvanog antidetonatorskog aditiva za gorivo, koji se dodaje da ne bi eksplodirao. Taj aditiv su proizvodili samo Amerikanci. Zanimljivo je da su ga, uslovno rečeno, Nemcima prodavali za jedan dolar, a Amerikancima za 12 dolara. U pitanju je ‘Standard Oil’, velika naftna kompanija – ističe Mjasnjikov.

Prema njegovim rečima, tokom celog rata nijedan američki tanker nije bio potopljen, jer je gorivo koje su prevozili koristilo nemačko ratno vazduhoplovstvo Luftvafe.

Podsetimo, u Drugom svetskom ratu stradalo je prema šprocenama 75 miliona ljudi! Za Srbe ovaj rat je imao stravične posledice, ubijeno je više od milion Srba, a na prostoru bivše jugoslavije čak 1,7 miliona ljudi!

Zemlja nam je devastirana i srušena, a poseban pik su i Nemci, ali i saveznici, imali na naš glavni grad Beograd koga su obe strane divljački razarale!

KOMENTARI12 komentara

 1. Ras says:

  Nista novo!!Sve ovo smo vec znali,samo nijedna nasa dosadasnja "vlast" ni da zucne o tome,sta vise oni ih nazivaju nasim prijateljima/saradnicima/saveznicima,klanjaju im se i vjerno ih sluze.Sta reci ili dodati o pomenutima(vb&usa)kada se zna da su sve moguce ratove upravo oni zapocinjali.Zbog njih su nestajali kompletni narodi...sve zarad zemlje,resursa,novca,moci i vladavine. Kad god se dotaknemo teme ljudske civilizacije,padne mi na pamet jedan stari vic: "Pita planeta Jupiter,planetu Zemlju:"Zasto si tako tuzna Zemljo?Zemlja mu odgovara:"jako sam bolesna!!"Jupiter:Od cega!?Zemlja:Dobila sam ljude,oni me razaraju,sire se po meni cjeloj,od njih mi je muka,tresem se vec vjekovima,sve sam pokusala,koristila sam i vazduh i vodu,biljni i zivotinjski svjet,ali njihovo djelovanje nikako i nicim da ublazim.Jupiter:Ahh, nista zato svaka bolest(virus) prije ili poslije prodje,proci ce i tebe,unisti se sama od sebe!!"

 2. padre says:

  Ala vam je tajna!

 3. Zoran says:

  Od savezickog bombardovanja smo vise poginuli nego od Nemaca. Nemci nikog nisu dirali ako nije komunista. Skoro ni Ejvreje. E ako si komunista onda ides u drugi logor. Moj deda mi priocao koji bio u zaroblenistvu u Nemackoj. Jednom su im Nemci dali sliek kralja i podelili u spavaoni. Na slici kralj sa zenom i detetom. On prokomentarisao glasno: Vidi njega sa zenom i decom, a mi ovde. Nemci su culi i zvali ga na razgovor. Prvo pitanej je bilo: Ti si komunista. Nisam. Jesi, Nisam, Jesi, sto si rekao ono za krtalja u spavaoni? Onda im on kaze da je to bilo jer mu tesko palso sto odvojen os vojih, iamo dete i zenu tad u Srbiji. JEDVA ih ubedio da niej komunista. A vi u Srbiji komuniste volite posl eTita, da se ne lazemo.:)

  • Marko st says:

   Nisu svi veliki Srbi kao ti sto sluzis te iste koji su nas bombardovali. Narod je ubijan od komunista i od tvojih gazda kapitalista....a ti sernjaj i dalje.

  • evroSrbija says:

   E moj Zoki, Ja sam komunista i to pravoslavni! Kumunizam je jedini način da se svet oslobodi od zapadne kapitalističke hidre. Pogledaj, šta fali Severnoj Koreji. Žive svoj život i svoju slobodu. Da im možda ne fali fejsbuk, ja ga nemam ni ovde u Srbiji. Da li možeš da pojedeš za jedan dan više od po kila leba? Da li može Soroš? Prema tome čemu kapitalizam kad se sve završi na dva kvadrata... A ono vječnaja pamjat se ne kupuje, nego stiče svojim životom i saosećanjem prema bližnjima!

  • Ravnopravnost u kapitalu says:

   Dodatak: U Jugoslaviji posle Drugog sv rata je vladao Nato komunizam. To nema nikakve veze sa komunizmom. To je bilo foliranje, peetokraka uz Yu rock, koka kolu, farmerke itd. A danas nam prodaju vladavinu prava. Ej, ne trebe meni jednakos u pravima nego u kapitalu, a to je najstrože zabranjeno. Dole kapitalizam i đavolja demokratija!

  • persida says:

   Voledu Srbi biti komunjare, idu na grob Josipa Broze, zvanog Mesontrt.

 4. triglav says:

  baš me zanima ko se u suštini krije iza svih tih "nacija" zvanih "nemci, englezi, amerikanci ..." ?

  • Za Srbiju says:

   Kriju se demoni, koji se bore da zavladaju svetom. Lucifer i Ahriman-demon materjalizma. Nekada su u sukobu, ali su uvek zajedno protiv Sila Svetla- Srba i Rusa.

 5. vanja says:

  O ovome i mnogim drugim primerima saradnje su pisali zapadni autori pre nekoliko decenija. Sve je to dobro dokumentovano kroz nekoliko knjiga, nista novo.

 6. Gagi says:

  Ameri i Britanci su dvadeset osam puta vise zaduzili bracu Ruse nego nas. To je ogroman broj ljudskih dusa, cudi me kako se nebo nije rascepalo kada je primalo tolike duse. Najgore je sto smo sve to zaboravili i dozvolili da nas isti ljudozderi nesmanjenom zestinom unistavaju raznim smicalicama i prevarama do dana danasnjeg. Nema toga na kugli zemaljskoj koji je dobio mandat da zaboravlja a narocito oprasta tudje muke i nasilno oduzete ljudske duse. Nazalost, svedoci smo i svakodnevno gledamo da je to moguce i da se to dogadja. Svakakvi demagozi i dobosari nas ubedjuju da je ovih milion zrtava bila greska, da se to nece ponoviti i da je potrebno da sa nasim egzekutorima ostvarimo najbolji moguci odnos i razumevanje. Oni ce nam omoguciti da pijemo mleko i njihova vina, krompir i jabuke cemo takodje dobiti od njih, zbog dobrog razumevanja i buduce saradnje, sve nase sto smo stvorili treba unistiti a njihovo hvaliti jer je savremenije i bolje. Nas narod je stoku svojevremeno gajio radi ukrasa,meso je bilo zilavo, njihovo meso puno hormona je prvoklasno i mekano. E moja Srbijo pod sljivama, uskoro ni sljivu neces imati, sve ce to pojesti gubari i skakavci cija je osnovna prirodna namena da prave stetu i unistavaju. Siguran sam da ce nas narod prihvatiti dobronamerne sugestije ovih nevladinih dobosara, da ce ih poslusati zbog boljeg zivota,onda ce se ove nase ubice i neprijatelji smilovati i oprostiti nam sto su nas ubijali.

 7. Ranđel says:

  IM je kao Lučić - pun je tajni. A i naslovi su kao iz najtupavijih des'kinte novina: ekskluzivno, šokantno, tajno, otkrivamo, neotkriveno, brutalno, senzacionalno. Užasi promiskuiteta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *