РУСИЈА ПОРУЧИЛА: Америка ће сносити одговорност ако буде правила проблеме Русији

RUSIJA PORUČILA: Amerika će snositi odgovornost ako bude pravila probleme Rusiji

24 marta 2021

Sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev smatra da, ako SAD budu pravili probleme Rusiji, sami će snositi odgovornost.

„Pošto oni predviđaju (teške dane za Rusiju), znači da ih i planiraju. Ako planiraju, znači da mogu to da realizuju. Tada će i snositi odgovornost za akcije koje mogu izvesti“, rekao je Patrušev.On uverava da Rusija nije izvela nikakve neprijateljske akcije prema SAD niti to namerava. Ona želi konstruktivnu saradnju.

„Raspoloženi smo za konstruktivnu saradnju koja bi uzela u obzir interese svake strane, na ravnopravnoj osnovi“, dodao je ruski bezbednjak.

Pomoćnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven izjavio je u intervjuu televiziji MSNBC da administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena smatra da Moskva i Vašington imaju dosta nesuglasica.

„Smatramo da Rusiji predstoje teški dani, pošto postoje pitanja oko kojih imamo duboke nesuglasice, koraci na koje moramo odlučno da odgovorimo. Smatram da možemo sarađivati sa Rusijom oko ključnih pitanja, uključujući sferu atoma, gde smo pre pet nedelja produžili novi Sporazum o merama za dalje smanjenje i ograničenje strateškog ofanzivnog naoružanja“, rekao je Saliven.

KOMENTARI6 komentara

 1. test01 says:

  i dalje idiotske izjave "spremni smo za saradnju"... pa diplomatija je umrla pre par decenija i globalisti vise uopste ne kriju svoje ciljeve. Rekao sam ja da se Rusi nece osvestiti dok ne vide bombe kako padaju na njih (ustvari i to se vec odavno desilo u Ukrajiji, bombarduju ih u Siriji i napadaju im vojnu bazu..)

  • Miraš says:

   Patrušev nije dao ovu izjavu da bi je pročitao samo Teste 01, pa još Rista, i drugi čitaoci-komentatori iz naše zemlje Brbije. Izjava je upućena američkom rukovodstvu, ali i celoj američkoj javnosti. Da li će je mejnstrim mediji u SAD preneti? Najverovatnije ne jer odavno vode mrežni rat protiv Rusije. Neko će možda i preneti. Šta ti ustvari hoćeš? Pretpostavljam da očekuješ da Rusija krene u rat već jednom. Kako bi se završio rat dve vodeće nuklearne sile? Shvati da bezveze gnjaviš poštovanu publiku.

   • test01 says:

    akcija i reciprotitet Miras, a ne prazna prica! Englezi kazu "reci su jeftine" a Srbi kazu "kazna ne ispravlja nijednu nepravdu, ali može da spreči stotinu drugih" !!! Svetska sila NE SME da dozvoli da se ponasaju prema njoj kao prema prciji, zato im se sve ovo i desava. Cak im i Albanski "diplomati" prave probleme - smejurija. Ne mora Rusija da udju u rat ali treba da odgovore jednakom merom da dokazu da mac ima dve ostrice.

  • Miraš says:

   Kuda se ti žuriš? Glavni cilj osvajača je Rusija, a ne Ukrajina. Ukrajina kao plen za globaliste je sitni sitniš. Zašto bi Rusija potrčala u rat kao nekakav iziritirani i glupi-naivni kerić? Koju korist bi Rusija imala od opšteg rata? Imala bi samo štetu. A ti ako si željan rata neka ti tata kupi naoružanje, svakojako naoružanje, pa lepo kreni.

   • test01 says:

    Prvo Ukrajina, pa Belorusija, pa onda neka druga drzava na granici sa Rusijom (biraj koja), rakete u Rumuniji... GDE JE KRAJ? Pa naravno - u RUSIJI. Nista nije "sitnis" a sve im se to desava na granici gde ljudi pricaju Ruski i izjasnjavaju se kao Rusi. Rusija je vec odavno napadnuta !

 2. M says:

  Pa,USA već dugo pravi probleme Rusiji,sve veće i veće!I ne misli sama prestati s time!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *