РУСИЈА САОПШТИЛА: „Ако објавимо све информације, почеће рат у Америци!“

RUSIJA SAOPŠTILA: „Ako objavimo sve informacije, počeće rat u Americi!“

4 marta 2017

Russia USA 5455

Portparolka ruskog ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova se ponovo osvrnula na svađu između demokrata i republikanaca oko toga ko od njih posećuje ruskog ambasadora u Vašingtonu.

Podsetimo, Donald Tramp je nedavno objavio fotografiju demokratskog senatora Čaka Šumera, na kojoj se jasno vidi kako pije kafu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Takvu reakciju Trampa je izazvala debata između demokrata i republikanaca, u kojoj su demokrate počele da optužuju republikance za čvrste odnose sa ruskim ambasadorom Kisljakom.

Zaharova je na to odgovorila da raspolaže interesantnim podacima o senatorima koji vode raspravu na ovu temu.

„Čini mi se da ako objavim sve kontakte Sergeja Kisljaka, da će u SAD ponovo početi Građanski rat između Severa i Juga“, napisala je Zaharova na svojoj Fejsbuk stranici.

KOMENTARI2 komentara

  1. micky says:

    Gradjanski rat u americi treba pomoci svim silama. Pa oni cine zlocine po celom svetu vec sto godina. Ubijaju drzavnike smenjuju vlade i dovode podrepase smrdljive(Srbija)... izazivaju ratove, pljackaju otimaju... Ko njih da zali. Vreme je da se sve to njima vrati. Unisti tu bagru jednom za navek. Gotova prica. Ne stedi. To su zlocinci kakav svet do sada nije Video. Tamani govna smrdljiva.

    • Mlađi Staroletnik says:

      Ne čine oni zločine. To je uvođenje demokratije i ne traje to 100 godina, već od samog dolaska Engleza i njihovih kriminalaca na taj kontinent. I starosedeoci se računaju u ljude, pa su i to žrtve širenja euROPSKIH vrednosti i demokratije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *