РУСИЈА СЕ ОГЛАСИЛА: „Ово је истина о обуздавању Русије!“

RUSIJA SE OGLASILA: „Ovo je istina o obuzdavanju Rusije!“

26 maja 2017

Rusija je danas optužila NATO da povećava opasnost od sukoba, ističući da su pokušaji Alijanse, koju predvode Sjedinjene Američke Države u cilju suzbijanja uticaja Moskve, doveli njihove međusobne odnose na najniži nivo od raspada Sovjetskog saveza.

– Trenutno, odnosi između NATO i Rusije su najgori od završetka Hladnog rata – navelo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova, preneo je AFP.

Ministarstvo je saopštilo da NATO sprovodi politiku „obuzdavanja“ Rusije, a u stvari jača svoje svoje snage u istočnoj Evropi uz granicu sa Rusijom.

Direktna posledica je porast mogućeg sukoba u evro-atlantskom regionu, navedeno je u saopštenju ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

Na samitima NATO, od trenutka kada je Moskva anektirala Krim, najveća pažnja bila je posvećivana upravo pretnji koju predstavlja Moskva za Alijansu.

KOMENTARI4 komentara

 1. Batina says:

  Braco Rusi, jedini odgovor zlikovcima i zlocincima sa zapada je gradnja vojnih baza na Kubi i u Venecueli.

 2. goran says:

  Rusi se stalno udvaraju Zapadu i odlazu neminovni sukobe na siroj osnovi. Vrlo tuzno.

 3. Trifun says:

  Pa sta su mislile te zapadne genocidine hijene?? bwhaa...malo su se zaletili monstrumi kukavicki. Hajde svinje sada pravac Moskva za aneksiju Krima? Ne mozemo da docekamo da vas vidimo kako ginete svinje za 'slobodu 3% Tatara na Krimu' i 'demonkratiju'...bwhaaa..Pa Krim je ionako bio Ruski, Rusija ga je kontrolisala vojno 100%, koji degeni...Rusija ih salta ko malu djecu...bez ispaljenog metka ga je uzela jer je vec bio pod vojnom kontrolom Rusije 100%! Sta su mislile te prerusene naciste? Da ce istjerati Ruse sa Krima ako gurnu Ukrajinu u gradanski rat pucem i onda istjeraju Ruse sa Krima??? Bwhaaaaaaaa....

 4. Trifun says:

  Naucice mi vas zajedno sa Rusijom i Kinom lekcije koje nikada necete zaboraviti. A poceli ste da ih zaboravljate iz bliske nam proslosti. Mozda vam treba jedna nova malo zesca lekcija da ne lutate...bwhaaaa...come on motherfucking pigs, go ahead. Press that motherfucling button self-destruction pigs! We can't wait to see it. Go ahead.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *