РУСИЈА СПРЕМА КОНТРАОФАНЗИВУ НА БАЛКАНУ: Изненадна посета Москви и припрема договора!

RUSIJA SPREMA KONTRAOFANZIVU NA BALKANU: Iznenadna poseta Moskvi i priprema dogovora!

19 maja 2017

Lideri opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević otputovali su u iznenadnu posetu Moskvi, piše podgorička Pobjeda.

Pozivajući se na svoja saznanja, ovaj podgorički dnevnik piše da nije poznato sa kim će se oni u Moskvi sastati i na kom nivou će taj susret biti.

Mandić i Knežević su, kako se navodi, otputovali juče, a prema puzdanim informacijama na koje se poziva list, reč je o konsultacijama sa predstavnicima tamošnje izvršne i parlamentarne vlasti o nizu pitanja uključujući i o predsedničkim izborima u Crnoj Gori.

Predsednički izbori u Crnoj Gori biće održani naredne godine.

– Osim nastavka uobičajenih konsultacija o regionalnim i domaćim pitanjima, ekonomskoj saradnji, povod posete su i predsednički izbori u Crnoj Gori – rekao je neimenovani izvor Pobjede.

KOMENTARI7 komentara

 1. arso says:

  Trojanski konj u NATO paktu. Sah je omiljena igra kod Rusa, zrtvujes lovca a dobijas partiju. Snaga klade valja a um caruje.

  • Buba says:

   Nešto si hteo da kažeš al si mnogo spetljao misliš crnagora trojanski konj

 2. Kosovac says:

  Sada će Milo Đukanović da ih nazove „izdajnici“. Posle te izjave, treba u Srpskom jeziku da se pronađu bolje reči koje opisuju izdaju. Na primer Izdajnik I klase, II klase itd. Ovo je gruba definicija, zato što bi morao Milo da se definiše kao Izdajnik I klase, naravno ostali izdajnici bi morali biti najmanje za klasu ispod Crnogorca.

  • Dragi says:

   Izvini Kosovac, ali nije lepo omalovažavati Mila Đukanovića i snižavati mu značaj i rand, jer on nije izdajnik I klase, već je on izdajnik Ekstra klase!

   • Kosovac says:

    @ Dragi,…., Veoma cenim tvoj doprinos bogatstvu Srpskog jezika, dobro bi bilo da neko kompetentniji od nas ovo pročita i seti se da preduzme mere. Što se mene tiče, ja usvajam odmah tvoju definiciju.

 3. Borna says:

  Zašto izmišljati komparativne stepenaste nivoe kad i u Brda, u Crnu goru a bogumi i u Staru Hercegovinu vazda ima riječ- n e s o j!?

  • Kosovac says:

   @ Borna, Bogumi, i kod nas na Kosovu i Metohiji je vrlo poznat izraz „nesoj“. Milo mi je što se sačuvao neko iz stare Hercegovine, Brda i Crne Gore koji je taj izraz obdanio. Plus, kod nas Kosovaca prisutan je takođe jedan izraz koji je konkurentan, on glasi „sojsuz“ – turcizam u slobodnom prevodu „loša vrsta“. Naprimer, loša vrsta bi se nazvali Albanci, Hrvati, Nemci. Šiptari đene - đene. To „sojsuz“ bi za ove čitaoce iz Srbije bilo komparativno kao „baksuz“ – kada te neko loše pogleda. Sojsuz – Loš soj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *